Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Előadó, számcím, ha mind2 az a legjobb. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1258)

BeeLord 01-04-2007 22:26

Nos, bár nem egészen felel meg a topic címének, de lenne egy apró kívánságom irányotokba. Megnéztem az RTL Klubbon az Oscar-t(nem a díj átadást, hanem a filmet) és feltétlen megszerettem volna hallgatni a Figaro házasságának a nyitányát. Már amennyiben az szólt a film elején... Le is töltöttem hatmillió verzióban, de: 1. vagy nem volt rajta ének. Márpedig azzal a jó olasz szöveggel jobb.:) 2. Egyáltalán nem is az volt, ami kéne.

A kérésem pedig a következő lenne hozzátok: aki rendelkezik a nyitány énekkel együttjáró verziójával, el tudná hozzám juttatni valahogy?

szamóka 05-11-2009 14:14

Felismeri ezt valaki?

csabi 05-11-2009 14:16

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 211067)
Felismeri ezt valaki?

hogyan tom letölteni? :o

megvan! :D

csabi 05-11-2009 14:21

Quote:

Felismeri ezt valaki?

sony ericson telefonokban van hangfelismerő funkció, talán az segíthet, igy sajna nem ismerem.. :o régen hallgattam ien zenét.. :)

Arwen 05-11-2009 14:33

Quote:

Felismeri ezt valaki?

Neja - Restless
Szvsz ez lesz. Csak be kell írni a google-ba a dalszöveget. :)

szamóka 05-11-2009 15:18

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 211075)
Neja - Restless
Szvsz ez lesz. Csak be kell írni a google-ba a dalszöveget. :)

Hmmm... Van benne valami :)

BeeLord 05-22-2009 21:37

Ma hallottam a rádióban valami nótát, de a szomszéd udvaráról szólt, úgyhogy nem nagyon értettem a szöveget.

Paraméterek:
-női énekes.
-elvileg a 90-es évek második feléből való a dal.
-kisebbfajta tüc-tüc behatás jellemző, de alapvetően hagyományos "rádiózene".
-a legjellegzetesebb vonása a(az általam legalábbis) Hawaiihoz köthető hangszer, aminek olyan hangja van, mintha poharakon dobolna az ember.
-illetőleg a refrénből jól kivehető a "sa la la la" szöveg( próbáltam így keresni guglin, de nem sokra jutottam).

Van valami ötletetek?:o

csabi 05-22-2009 22:19

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 212344)
Ma hallottam a rádióban valami nótát, de a szomszéd udvaráról szólt, úgyhogy nem nagyon értettem a szöveget.

Paraméterek:
-női énekes.
-a legjellegzetesebb vonása a(az általam legalábbis) Hawaiihoz köthető hangszer, aminek olyan hangja van, mintha poharakon dobolna az ember.
-illetőleg a refrénből jól kivehető a "sa la la la" szöveg( próbáltam így keresni guglin, de nem sokra jutottam).

kérdezd meg a szomszédot, h mien rádiót hallgatott tegnap és nézd meg az interneten a tegnapi műsort.. :D

Arwen 05-22-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 212344)

Paraméterek:
-női énekes.

DJ Bobo, Mr President? :)

BeeLord 05-23-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 212357)
DJ Bobo, Mr President? :)

Mondom női énekes.:p

All times are GMT +1. The time now is 16:34.