![]() |
Nos, bár nem egészen felel meg a topic címének, de lenne egy apró kívánságom irányotokba. Megnéztem az RTL Klubbon az Oscar-t(nem a díj átadást, hanem a filmet) és feltétlen megszerettem volna hallgatni a Figaro házasságának a nyitányát. Már amennyiben az szólt a film elején... Le is töltöttem hatmillió verzióban, de: 1. vagy nem volt rajta ének. Márpedig azzal a jó olasz szöveggel jobb.:) 2. Egyáltalán nem is az volt, ami kéne.
A kérésem pedig a következő lenne hozzátok: aki rendelkezik a nyitány énekkel együttjáró verziójával, el tudná hozzám juttatni valahogy? |
Felismeri ezt valaki?
|
Quote:
megvan! :D |
Quote:
|
Quote:
Szvsz ez lesz. Csak be kell írni a google-ba a dalszöveget. :) |
Quote:
|
Ma hallottam a rádióban valami nótát, de a szomszéd udvaráról szólt, úgyhogy nem nagyon értettem a szöveget.
Paraméterek: -női énekes. -elvileg a 90-es évek második feléből való a dal. -kisebbfajta tüc-tüc behatás jellemző, de alapvetően hagyományos "rádiózene". -a legjellegzetesebb vonása a(az általam legalábbis) Hawaiihoz köthető hangszer, aminek olyan hangja van, mintha poharakon dobolna az ember. -illetőleg a refrénből jól kivehető a "sa la la la" szöveg( próbáltam így keresni guglin, de nem sokra jutottam). Van valami ötletetek?:o |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:34. |