![]() |
De belegondoltam. Ha az ember ügyes nincs az a sereg aki elviszi ugyanis a piacon nem veszik meg csak ha nagyot ugrik hirtelen az ár. Ha csak tekik jönnek vissza nem arany akkor nem sok sereg visz belőlük.
|
Quote:
megnézném mit szólnál ha látom jössz felém erre kiküldöm a paciaimat és a raktáros pénzemből íjjászt veszek.... koppannál is meg 5 pusztításba szaladnál bele mert a pénzből megvennék mindent. meg ha én 1. körben beteszek 30 milkát majd mondjuk a 13. 50 millát akkor az 50 milkámnak már csak 11 kört kell várni h kivegyem? vagy arra is másh vonatkozik a kamat? mert ezeket persze fél perc lenne megírni is........ |
Quote:
2. "Ez ha nagy összegekről van szó akkor eggy tolinak elég." "...ennyi gondolom bármely tolisnak elég..." Egy igazi tolisnak soha semmi nem elég. Ha jól jön a pénz akkor azt addig kell lopni míg az az állapot fenn áll(nyívlán nem sokáig). Tehát bármennyit is lop ha még-még-mééééég lophat akkor sosem lesz elég. 3. Egy olyan nagyonis valós helyzetben mikor egy szövi/klán több tagja is lophatná akkor miért csak 1 tolis lophatná tele magát? A többi ott állna készenlétben és hátrányba kerülne h több tolisuk van... 4. Felmerülne a lehetőség h miért csak lopásnál? Fosztásnál és alapállapotban miért ne? Hangzana a kérdés. Kereskedő szem, bank...stb mehetne a kukába. ...nagyon rossz ötlet. |
Karesz6: "Ha az ember ügyes nincs az a sereg aki elviszi"
végre valami értelmeset is írsz... Ha az ember ügyes akkor nincs az a sereg és toli sem aki elviszi... |
teljes mértékben egyetértek solarissal
|
Quote:
ha megfigyeled, elég sok topic foglalkozik azzal, hogy csökkentsük valamilyen ártó akciónak a hatékonyságát, vagy keressünk 1 módot, amivel el lehet kerülni a nagy veszteségeket... szerintem a játéknak nem lenne meg az a varázsa, ami most van, ha csak úgy csökkentgetjük mindennek a hatékonyságát. ezt a raktárosdit csak úgy tudnám elképzelni maximum, ha valamelyik fajnak ez lenne az egyik előnye. mondjuk a zombinak. |
Hát úgy látom, a túlnyomó többség elég egyértelműen ellenzi az ötletet... Támogatók, ide!
U.I. Ja, én is ellenzem. Ha valaki nem tudja megvédeni a vagyonát, az ő baja. Mint valóságban: ha a nyitott ajtómon bejön a tolvaj, akkor ne a polgármester bácsitól várjam, hogy megvédi a pénzemet :D :D |
Azt én is támogatnám amit dreaman68 mondott,hogy akkor lehesen visszahozni az árut a piacról amikor csak akarod,nem hüleség szerintem sem.
|
Quote:
És biztos örülnél neki akkor is, ha meggömbözöl egy üres orit, megtámadod, de mire odaérsz 40% barakkja tele van íjjal,. mert hazakérte a piacról? Sőt, nem is 40%, hanem 50-60 is akár, elvégre mindenki nyomhatja tanyafreeben, sereget visszahoz ha szüksége van rá... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |