![]() |
Sziasztok :)
Szövi ellen harcoltunk a szövimmel, és elkedtem rengetni :) Hu de büszke voltam mennyit lerengettem róla, azt meglepődtem, hogy rólam ugyanannyi ment le :) Kiderült, a hadis orijuk helyet véletlenül az tolit kezdtem el rengetni. Ami ugyebár ember volt :D |
Velem is történt hasonló. Egy ember tolis lopott a szövinktől, így hát nekiálltam rengetni, tűzgolyó, tolvajok mérgezése, egészen amíg a készültség kitartott. Aztán rá kellett jöjjek, hogy a lila köd nem mindig jó tanácsadó. :D
|
Sztem ezen hibák jó részét sikerült néha elkövetnem:D
tegnap volt pont egy szép, megtervezem a 2sereges támadást, de gabona nem volt épp elég, hát loptam, de a sorszámot nem írtam át így elment a 2 sereg 4körre és mindkettő szépen lepattant:( de hát benne van a játékban:D |
Quote:
|
Quote:
kicsi öröm az ürömben:) |
Katonát akartam képezni. Pénz nulla. Van egy kevés fölös fegyver irány piac. Véletlenül eladtam az összes fegyvert. Na akkor igazán megállt bennem az ütő.:o
|
Nekem fél-elfként 10 körös a kajáztatásom. Ki akartam rakni a fölös mezőgazdasági tekiket a piacra és mit adj isten hát véletlenül az összeset kiraktam. A kaja már csak 3 körre volt elég:D Az összes maradék pénzem ami volt erre kellett költenem,így nem nyertem hanem vesztettem,mert pont akkor ment fel a teki ára:(:(:(
|
én olyanokba hetente belefutok h teki árát darabszámát felcserélem:D kellemetlen támadás előtt.... de már javulok:D vagy anno egy hulla szövimmel:eek: elmentem 27 körre.... hozzá kell tennem otthon 2k tornyos íjászom maradt 800 hekin:D
|
Karácsonyi stressz
Most erre mit mondjak? 28K-ért senki nem vesz tekit.. Védelmemre mondom, akkor keltem fel, megláttam hogy bentvannak, pont köv. körben lett volna tekikopás, ezért gyorsan kiraktam a cumót piacra... :) Ilyen a karácsony előtti stressz :)
2006-12-24 11:20:22 A piacról hazatérő eladatlan áruidra szemet vetett egy rablóbanda, és a védtelen karavánt útközben teljesen kifosztotta. 487742 lakáshelyzeti tudománytekercset vesztettél. |
én is ütögettem már el nullákat teki piacra tételénél:o
|
All times are GMT +1. The time now is 00:34. |