![]() |
Fiuk, nem értetéttek az alap felvetést...
a faj megtartja eredeti spec. varázslatát, hisz az a fajhoz jár, nem a személyiség adja... a személyiség adja a plusz bónuszokat, mint ebben az esetben, hogy egy másik spec. faji varázslatot tehetek a magamé mellé.... vagy ennyire bonyolult ? én törpe vagyok és ott a raktár kulcsom alapból, de nem kereskedő vagy gazdálkodót választok, hanem a Genust és akkor felrakhatok magamnak egy spec. varázslatot pl. könyvtárkulcsot, és akkor se a raktáram se a könyvtáram nem dézsmálható... |
Quote:
|
Harcosok már megint elfelejtetél gondolkodni, az óriás meg a gnóm igy sem legyőzhetetlen faj és ettöl a személyiségtöl sem lenne az.
Ha bekerülne 10.nek a genius semmiképp se legyen választható, hanem 10.re autómatikusan kapja meg az ember, szóval az első 9.ig minden maradna a régiben :) ha valakinek meg még a 10. fordulás után is van kedve játszani akkor megérdemli a geniust :) |
Quote:
Felmerült már valahol itt a fórumon egy hasonló ötlet a 10. személyiség kapcsán, ott le lett szavazva az igen erős párosítási lehetőságek miatt (ork+szieszta pl kissé táp lenne :) )... de az ötlet valóba jó, és elgondolkodtató :D |
jah a törpénél a raktárkulcs mellé a könyvtárkulcsot vagy a sziesztát külön tudnám értékelni :DD
|
Quote:
EDIT: Xepi, tudod te is, mi? ork+szieszta FTW! :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Igen Tavacsaka én értem, ez adna esélyt a tö9rpének is :) de ne feledjük továbbra is tartom hogy ez csak úgy támogatandó hogy 3.nak ne lehessen beválasztani a geniust hanem a 10.re kapja meg az ember autómatikusan :)
az a kitartás már megérdemel egy ekkora bónuszt :) nem hiszem hogy elkövetkező pár évben oylan sokan használnák ezt :D |
All times are GMT +1. The time now is 14:48. |