![]() |
Quote:
Én az alap rangsort úgy határoznám meg, hogy: 1. toronyban lévő íjász 2. elit 3. nem toronyban lévő íjász 4. lovas 5. támadó 6. védő 7. katona |
Quote:
|
én a védőt támadót felcserélném, mert asszem közel egyenlő a képzési költség és mindhez 1 fegyó kell, tehát ennyiből mindegy lenne.
azonban a védelmet nézve a támadó nem ad semmit a védő viszont 4 pontot. remélem meggyőztelek:) |
Quote:
Az viszont h állítható legyen: sztem már túl bonyolult. Azt hiszem az intézővel kapcsolatos topic-ban elhangzott Ati-tól h az intéző a játék legbonyolultabb része. Sztem még 1 hasonlót nem akarna bevezetni... Továbbra is a jelenlegi rendszert tartom jónak... |
jelenleg ilyen dolog nincs;)
|
ezért nem találhatod jónak:D
|
Quote:
Így azt akár jónak is tarthatom.... |
de jelenleg mint láthatod senkinek sem tetszik a katonál ugynevezett elmenési:D rendje. ezt meglehetne oldani táblázatban (mint az intézőben fel, le nyilakkal) vagy lehetne egyszerűbben, hunor szerint.
|
Quote:
...ahogy már sokadjára mondom én nem támogatnám az intéző szerű sereg elhagyás beállítást. Sztem a jelenlegi rendszer jól működik. |
Jól műyik a jelenlegi rendszer. Egyetlen beleköthető szempont, amit Kisbér is említett, hogy az íjak hamarabb lépnek le mint az elitek. HA Atit sikerülne rávenni ennek megváltoztatására, az már király lenne.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:48. |