![]() |
Quote:
Mindent én sem mondok el :p Még nincs karácsony :D :D |
nekem is lenne egy kérdésem, a katmorál csak körváltáskor változik? és kör előtt vagy után? ezt még nem figyeltem idáig és igencsak érdekelne, mert lehet, hogy néha pont az az 1%-os emelkedés hiányzik, hogy beférjek valhová... :confused: :D
|
Quote:
1% os pontoságal küldenéd a sereget? :eek: Na neee már :D Ettől azért tanácsos bővebben számolni :) |
Quote:
dehogy is 1%-kal megyek:p , csak érdekelt a dolog, vaktában csak 1/A-n rohangálok az almezőben :D mert a legközelebbi klántársam is 36 körre van felettem:D |
A katonai morál milyen tól-ig sávokban mennyivel eredményez nagyobb veszteséget a csatákban?
70%-os morálnál már tapasztaltam, hogy elég jelentős az "extra" veszteség. Tudna ebben valaki segiteni? Vagy anarch csoport: és üssem "magam" aztán számoljak? Ha lehet inkább kihagynám. Flusztrál az a légkör.:) Köszönöm a segítséget. (Már ha vki segit) |
Quote:
|
Quote:
"A katonai morál A hadsereg hangulata létfontosságú ebben a világban, ahol mindenki egyre feljebb és feljebb törekszik, megtámadva másokat. A katonák, ha nem megfelelõen irányítod országodat, megtagadják a szolgálatot, vagy - ami még rosszabb - csak tessék-lássék harcolnak, rengeteg társuk halálát okozva ezzel." |
Quote:
a katmorál nem befolyásolja sem a csatában elszenvedett veszteségeket,sem a mészárolt egységek számát!! |
Quote:
"csak tessék-lássék harcolnak, rengeteg társuk halálát okozva ezzel" kitétel szerintem csak egyféle képp értelmezhető. Szó szerint. Ha alacsony a morál sokan fognak pusztulni. de nem (csak) azért mert csökken a seregerő.. hanem mert kedvetlenül harcolnak, igy sokan pusztulnak. Pl: van olyan hogy gyöztes csata során két azonos seregből a győztesnek van nagyobb vesztesége... ez nem a morál miatt van??? pl két óriás találkozik azonos minden egyéb kivéve a katonai morál. az egyik 10000 elittel 100% kat morállal a másik meg 14300 elittel és 70% morállal. az utóbbi meg fogja nyerni a csatát, de szerintem nem 1,43 szoros lesz a vesztesegé henem joval több. persze a példa triviális, meg ki van alul...meg egyebek.. de remélem azért érthető amire célozni szeretnék... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:43. |