![]() |
Nekem vannak jó emlékem a karácsonnyal kapcsolatban. Most idén viszont nem tudom hogyan lesz.
Ajándék?Akinek csak lehet készítem az ajándékot... Szerintem a rááldozott idő és energia többé teszi az ajit,mint a pénz. |
Quote:
Mondjuk én se vagyok nagy karácsony kedvelő és annyira nem is mozgat ez az ünnep,de azért jó azt mondani,hogy buék;)öööö...vagyis Boldog Karit!:D Én a szilvesztert jobban csípem:) |
Quote:
Sokan ész nélkül vásárolnak. Azt se tudják mit vegyenek meg! Én a kicsinek is nagyon tudok örülni:) Persze,ha valaki ad nekem karácsonyra egy autót meg egy lakást akkor annak mégjobban örülök,majd:D:D |
Quote:
ne felejtsük el, a szeretet ünnepe! Fekszem a nappaliban 24.-én a halászlé után, a 17 éves lányom mellémdől, és békésen végignézzük Bruce Willis Die hard 2. című filmjét!:) Ez szerintem olyan mint az autóskártyában a Lola T! Mindent visz:) |
Quote:
Ahol van még gyermek ott szép ünnep lehet a karácsony:) |
Quote:
"Fiatalság, bolondság" Nem hívlak át, mert rápucolnál a lányaimra:D |
Quote:
Köszi a meghívást:D |
Quote:
Eddig még mindig beütött a nagy krahh, vagy valami hasonló, és még a névnapomat is elfelejtik sokan :( |
Karácsony= nagyzabálás+ családlátogatás, majd nagyzabálás +családlátogatás, majd nagyzabálás ...... és, így tovább. Ilyenkor veszi észre az ember, hogy milyen nagy is a családja.
A szilvesztert én sem nagyon csípem. Elég unalmasak szoktak lenni, de az utószilveszeterek azok mindig elég ütössek. |
Quote:
Ugyan nagy a család, de mindenki utálja a másikat, én meg azt se tudom ki kicsoda :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:13. |