Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Elf tolvaj vs. Fél-Elf tolvaj (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1186)

petyac 12-12-2006 19:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54506)
vari gyilok, katona gyilok, nyeris lopás, rúna lopás, ember lopás ha kitartó vagy teki lopás gnómtól de ahhoz sok varit ki kell nyírni hogy ne tudja felrakni a könyvtárkulacsot :):)

én egyszer kipróbáltam hétvégin és nem igazán sikerült a lopás,lehet én voltam béna?:D

Dragi 12-12-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 54507)
én egyszer kipróbáltam hétvégin és nem igazán sikerült a lopás,lehet én voltam béna?:D

lehet vagy nem jó embernél próbálkoztál :) Meg a hétvégi egészen más mint a normál játék :)

petyac 12-12-2006 19:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 54508)
lehet vagy nem jó embernél próbálkoztál :) Meg a hétvégi egészen más mint a normál játék :)

jó pár embernél,de halottat sikerült:D mindegy szerintem nem a legjobb faj tolisnak

Szecsa 12-12-2006 19:28

hetvegi jatekban pl. kicsit el van torzulva a fajok aranya a normal jatekhoz kepest :)

Steve 12-12-2006 19:35

Nos lássuk: 5ös szint, tehát nem mindenki tekivédet fajú, a tekik ára stabilan 2k felett, ergó a legjobb pénzszerzs a tekilopás. Márpedig a tolis azért tolis hogy másoktól ellopva dolgokat vagyonosodjon. Ezért a gnóm kiesik.
Maradjunk még az 5ös szinten. Valljuk be, kevés az élezett, jól kiépített ori 200on. A öbbség vagy kezdő vagy tekit ír vagy végzett az írással és siet fel. Namost akkor minek a szarrá élezett félelf? felesleges. Olyan tolis kell aminek van vmi védelme sereg és varik ellen + elég tolija van a nem tolisokat lopni. Erre sztem az ember és az elf jó, a félelf vhogy nekem mindig sérülékenynek tűnt, ámbár ha úgy vesszük ő meg a tolisokat lopkodja:)

ui: ez még mindig nem szentírás a kezdőknek, csak magánvélemény. Olyan hogy legjobb, na az nincs;)

Artúr 12-12-2006 19:52

Hali
Szerintem annyira nem érdemes kiélezni 200 hekin, majd ha a környezet keményedik még élezed.
Én így raknám össze:

Félelf
Összes 200
Ház 36
Barakk 21 1176 íjjász
Tanya 8
Raktár 25
Õrtorony 21
Kocsma 54 3024 toli
Templom 35 4900 vari
Üres 0
Pontszám 9504

Ez még kényelmesen 13 körönként etethető.

Croissant 12-12-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 54519)
ámbár ha úgy vesszük ő meg a tolisokat lopkodja:)

No, erről van szó :) :) :)

Steve 12-12-2006 19:53

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 54537)
No, erről van szó :) :) :)

HA erre most válaszolnék akkor olyan ördögi körbe keverednénk, olyan hármasokba, amiért szeressük a hódot;)

Kisbér 12-12-2006 20:04

Quote:

Originally Posted by Loxhero007 (Post 54447)
Sziasztok. Lenne egy nagy kérésem. Tudnatok-e adni egy par jo tanácsot az Elf vs. Fél-Elf. Nem tudom melyik fajt válasszam és milyen személyiséget ahoz, hogy egy jo tolvaj legyek, vagy talán van más jobb faj ezen a kettön kivul ami a tolvaj szerepét a legjobban teljesitené. Szeretném ha hozzáfuznétek véleményeteket es ha lehetséges egy 200 hekire való épitkezési listát is. Mi az elönye ill. hátránya az egyik fajnak a másikkal szembe ill. más fajokkal szembe.
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam.

Elörre is köszönöm válaszaitokat.

UI.: Ha már itt vagyunk akkor mi a helyzet a mágia es a hadugy terén, melyik a jobb.

Ha ezt a kérdést feltetted, akkor Neked egyértelműen a tudós elf-et tudom ajánlani.
Sokkal nagyobb örömöd lesz benne.

Az a baj alapvetően a fél-elffel, ha igazán jó akarsz benne lenni, akkor nagyon függeni fogsz a szövitagoktól. Katonai, és variügyileg egyaránt.
Főleg az ember-tolis.
Hiszen az ember még csak gömböket sem tud csinálni. A félelf ugyan tud, de az igazán zsíros/zsírosabb falatokat nem tudja átártózni.
Az elf felfogható második varisnak... Emellett védelemben verhetetlen minden téren.

Szóval egyértelműen nagyobb örömöt fogsz benne lelni...

Steve 12-12-2006 20:15

Igazat adok Kisbérnek:)

All times are GMT +1. The time now is 11:48.