![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hetvegi jatekban pl. kicsit el van torzulva a fajok aranya a normal jatekhoz kepest :)
|
Nos lássuk: 5ös szint, tehát nem mindenki tekivédet fajú, a tekik ára stabilan 2k felett, ergó a legjobb pénzszerzs a tekilopás. Márpedig a tolis azért tolis hogy másoktól ellopva dolgokat vagyonosodjon. Ezért a gnóm kiesik.
Maradjunk még az 5ös szinten. Valljuk be, kevés az élezett, jól kiépített ori 200on. A öbbség vagy kezdő vagy tekit ír vagy végzett az írással és siet fel. Namost akkor minek a szarrá élezett félelf? felesleges. Olyan tolis kell aminek van vmi védelme sereg és varik ellen + elég tolija van a nem tolisokat lopni. Erre sztem az ember és az elf jó, a félelf vhogy nekem mindig sérülékenynek tűnt, ámbár ha úgy vesszük ő meg a tolisokat lopkodja:) ui: ez még mindig nem szentírás a kezdőknek, csak magánvélemény. Olyan hogy legjobb, na az nincs;) |
Hali
Szerintem annyira nem érdemes kiélezni 200 hekin, majd ha a környezet keményedik még élezed. Én így raknám össze: Félelf Összes 200 Ház 36 Barakk 21 1176 íjjász Tanya 8 Raktár 25 Õrtorony 21 Kocsma 54 3024 toli Templom 35 4900 vari Üres 0 Pontszám 9504 Ez még kényelmesen 13 körönként etethető. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sokkal nagyobb örömöd lesz benne. Az a baj alapvetően a fél-elffel, ha igazán jó akarsz benne lenni, akkor nagyon függeni fogsz a szövitagoktól. Katonai, és variügyileg egyaránt. Főleg az ember-tolis. Hiszen az ember még csak gömböket sem tud csinálni. A félelf ugyan tud, de az igazán zsíros/zsírosabb falatokat nem tudja átártózni. Az elf felfogható második varisnak... Emellett védelemben verhetetlen minden téren. Szóval egyértelműen nagyobb örömöt fogsz benne lelni... |
Igazat adok Kisbérnek:)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:48. |