Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Súgó bővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1163)

Ati 03-08-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 78910)
Ati! A google adsense-nek van olyan szolgáltatása hogy be lehet szúrni az oldalra és ott be is lehet állítani hogy azon az oldalon keressen (gondolom tudtad:)). Keresőnek be lehetne szúrni valahová, nem feltétlen csak a súgóban való keresésre :)
Tudom nem egy elegáns megoldás, sőt kifejezetten gagyi, de eccerű, mert az emberek többsége nem fog rájönni hogy a gugli ilyet is tud, és azt te tudhatod a legjobban hogy nem azoknak kell ilyen fajta segítség akik ismerik ezt a gugli funkciót, mer azok úgyis megtalálják, hanem azoknak akik... nah... nem értenek annyira hozzá - mondjuk így -

Gugli keresővel egyszer már igen komolyan megszívtam, úgyhogy azt így konkrétan nem teszek fel az oldalra.

Belső kereső majd egyszer lehet, ahhoz a súgó-projectek eléggé előrehaladott állapotban kell lennie (ha megnézed a forrást, sok oldalnál az ékezetek html-kódoltak, 8 éve még nemigen kezelték a böngészők a közvetlen magyar ékezeteket).

BimmBimm 03-08-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78911)
Gugli keresővel egyszer már igen komolyan megszívtam, úgyhogy azt így konkrétan nem teszek fel az oldalra.

Belső kereső majd egyszer lehet, ahhoz a súgó-projectek eléggé előrehaladott állapotban kell lennie (ha megnézed a forrást, sok oldalnál az ékezetek html-kódoltak, 8 éve még nemigen kezelték a böngészők a közvetlen magyar ékezeteket).

tehát pl az ilyenekre gondolsz: #8734 persze & jellel meg ;-ve. És gondolom ez ab szinte így van... ez valóban nehézkessé teszi...

Ati 03-08-2007 23:05

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 78912)
tehát pl az ilyenekre gondolsz: #8734 persze & jellel meg ;-ve. És gondolom ez ab szinte így van... ez valóban nehézkessé teszi...

A Hódító az például "Hódító"... Megjelenésben persze nem veszed észre, ugyanúgy jelenik meg a böngésződben. Azóta már a közvetlen ékezetek kezelése se probléma... Egyszer elkezdtem átírni a súgókat, de sok van, és igazából sose volt komoly priritás, hiszen a bennük való keresés megoldható máshogy is.

BimmBimm 03-08-2007 23:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78914)
A Hódító az például "Hódító"... Megjelenésben persze nem veszed észre, ugyanúgy jelenik meg a böngésződben. Azóta már a közvetlen ékezetek kezelése se probléma... Egyszer elkezdtem átírni a súgókat, de sok van, és igazából sose volt komoly priritás, hiszen a bennük való keresés megoldható máshogy is.

De lehet hogy ezzel most több rosszat tettél hogy beleírtál, mert így nem egységes, mert a html-es verzióban meg lehetett volna oldani, hogy mittomén a Hódító í betűjét í-nek vegye és így keresessen, bár most jut a fejembe, mi lenne ha egszerűen végig update-elnéd az egészet?
Vagy csak én hiszem hogy ilyen eccerű?:D:D

Ati 03-08-2007 23:11

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 78915)
De lehet hogy ezzel most több rosszat tettél hogy beleírtál, mert így nem egységes, mert a html-es verzióban meg lehetett volna oldani, hogy mittomén a Hódító í betűjét í-nek vegye és így keresessen, bár most jut a fejembe, mi lenne ha egszerűen végig update-elnéd az egészet?
Vagy csak én hiszem hogy ilyen eccerű?:D:D

Azért az új szövegeket nem írom ám már úgy, mazochista nem vagyok. Annyira... :)))))))))))))

BimmBimm 03-08-2007 23:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78917)
Azért az új szövegeket nem írom ám már úgy, mazochista nem vagyok. Annyira... :)))))))))))))

Ezt valahogy meg is értem:D:D
Tehát van megoldás, kicsit kupis, meg 20-ad rangú, de hátha eccer :):)

Vikk 10-02-2007 19:12

Üdv!
Részemről annyit tennék hozzá,h vmi apróbetűs biztosítást tennék a fontosabb Súgók aljára. Pl. Alvilág Hadsereg Építés Háború...
Hogy egy kezdő ahelyett h a fórumra irkál, h kell katonát képezni...
És amikor az ember azt mondja neki: Súgó! Erre kiakad: Miért tenem voltál kezdő????
:confused:
De csak elolvastam azt a *tt Súgót, aminek van értelme!
Sőt Addig a Hadsereg meg építés oldalhoz se engednék hozzáférést.
Helyette bejönne egy lap: Mielőtt elkezdenéd a tevékenykedést, kérünk olvasd el a Súgót. De nem ám egy kattints IDE a Súgó eléréséhez! NEMÁM!
Szépen keresd csak ki kisapám... és amikor a végére ér, és minden eggye mondatot elolvasott nem csak odakattintott, h "Nesze, hülye játék alkotók, Súgó, ccchhh, minek az nekem az nekem, nesze idekattintok. Most jobb nektek?"
Aztán amikor odaér "Hopp mit is kell csinálni?" Najó beugrok a fórumra. DE NEM! Mert addig a fórumra se tud beirni, amig az Összes ilyen Súgót végig nem olvasta és nem kattintott az áhhááhh már értem, katt IDE! kiírásra.
Tisztelet minden Hódítónak

Tsobi 10-03-2007 01:26

Quote:

Originally Posted by Vikk (Post 127636)
Üdv!
Részemről annyit tennék hozzá,h vmi apróbetűs biztosítást tennék a fontosabb Súgók aljára. Pl. Alvilág Hadsereg Építés Háború...
Hogy egy kezdő ahelyett h a fórumra irkál, h kell katonát képezni...
És amikor az ember azt mondja neki: Súgó! Erre kiakad: Miért tenem voltál kezdő????
:confused:
De csak elolvastam azt a *tt Súgót, aminek van értelme!
Sőt Addig a Hadsereg meg építés oldalhoz se engednék hozzáférést.
Helyette bejönne egy lap: Mielőtt elkezdenéd a tevékenykedést, kérünk olvasd el a Súgót. De nem ám egy kattints IDE a Súgó eléréséhez! NEMÁM!
Szépen keresd csak ki kisapám... és amikor a végére ér, és minden eggye mondatot elolvasott nem csak odakattintott, h "Nesze, hülye játék alkotók, Súgó, ccchhh, minek az nekem az nekem, nesze idekattintok. Most jobb nektek?"
Aztán amikor odaér "Hopp mit is kell csinálni?" Najó beugrok a fórumra. DE NEM! Mert addig a fórumra se tud beirni, amig az Összes ilyen Súgót végig nem olvasta és nem kattintott az áhhááhh már értem, katt IDE! kiírásra.
Tisztelet minden Hódítónak

Ne viccelj már .. 'Vikk topic' nincs? :p

Croissant 10-03-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 127703)
'Vikk topic' nincs? :p

Minek? Úgyis is átkerülne valamelyik vicc-topicba :)

Pax Hungaricum 10-03-2007 09:45

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 127711)
Minek? Úgyis is átkerülne valamelyik vicc-topicba :)

Ez megért egy zöld téglát az arcodba. :D:D:D:D:D:D

All times are GMT +1. The time now is 21:49.