![]() |
Quote:
- korlátozni hogy egy embernek hány mélyszabis orija lehet (pl. max 2) - súlyos VIP-körökbe kerülne (500, 1000) - csak olyan ember mélyszabiztathat akinek van régi országa (pl. körbefordult, vagy az A-ban van) - egy csoportban csak 1 lehet stb. |
Quote:
Pl mindig csak a legnagyobb (x)-es oridat rakhatod mélyszabira, aztán egy csoportban csak egy mélyszabis orid lehet, stb, stb... Amúgy nekem csak 1 orim van, így ez engem nem érint :) De alapvetően támogatom... **** Aaaa, megelőzött lacqa... |
Quote:
Ha felviszek B-be biztos ami biztos alapon egy mélyszabira ítélt orit, akkor nem biztos, hogy örülni fogsz ha előveszem hirtelen. Meg azért sem támogatom, mert elvenné a fordulás nehezítés szerintem egyik jelentős hozományát: a kék számokról való lemondást. A magam részéről nagyon szeretném, hogy ha egy év múlva kis 6-ost látok, akkor tudjam, hogy ezzel jobb békében élni, mert bizonyította tudását. Azt hogy ő 5-6 éve játszik látom a sorszámáról... |
Quote:
én támogatom, azzal az egy feltétellel, hogy összesen csak egy ori lehet egy tulajdonostól így leszabizva szintenként, és összesen is maximum kettő darab, de ne kerüljön VIP körbe, és csak akkor lehessen egy másodikat is lefagyasztani, hogyha az alatta lévő szinen van egy lefagyasztott ország, és egy fellépésre kész másik ország, és a kettő egyszerre csak 24 körig lehetne lefagyasztva, tehát a felső fagyása és a lépés után visszajönne játékba az alsóbb... valamint egy 24 körös védelem is jönne a fagyasztott országnak visszalépéskor, hogy védje a környezetét a hirtelen meglepitől, ha ennyire félünk (akár 72 kör is mehet)... és be lehetne vezetni egy 664 minimum kört is a fagyasztásank, és akkor lehetne a fagyasztás olyan mértékű, hogy ne vesszen el semmi el nem férő dolga, se a max heki feletti területe, így megmentve a tartalékát ha nem akarja átváltani a tulaj tekire a fagyasztás előtt. ha nem zavar a luxus. (pont ezért kellene, hogy ingyenes legyen) Az országok sorrendjén is örülnék ha lehetne változtatni, esetleg azzal a kitétellel, hogy a főori mindenképp főori marad. |
Quote:
|
Quote:
Előfordulhat, meg elő is fordul, de ez hiba a rendszerben. Most legalizálni akarjátok, és lehetővé tenni bárki számára, hogy itt ott tök legálisan orikat fektessen el. |
Quote:
|
Quote:
Anno, amikor a több ország-egy személyt először javasoltam, akkor is mindenféle aggodalmak miatt ki lett téve, szerencsére később bekerült, és milyen jót tett a játéknak |
Én sem támogatom szerintem is sok visszaéléshez adna segitő kezet ez a megoldás. De ha valami megoldást találnátok arra hogy időnként ne legyen köztem és a következő aktív ori közt 25-30 szabis akkor ezer hála.
|
most a deepfreeze megtiltasaval ill. nem engedelyezesevel nem lesz kevesebb a szabis orik szama. amugy nem is biztos, hogy a szabis orik akkora hatranyt jelentenek. jatszottatok mar a 20-50 lelekszamu cuceritoros csoportokban...? hat en orultem volna ott parszaz szabis orinak, mert akkor a top30 nem lett volna kozel teljesithetetlen. egy 20 fos csoportban az elso 6 ori van a topban. sot a queosia anarch b csopijaban voltunk 2en... 2 ori, nem 500. nem is volt top, ugyanis 4 ori kell a top beindulasahoz es ott volt a 90 napos korlat is. szerintetek mi ertelme lett volna 2en jatszanunk a csopiban, 1mastol 40-50 kor tavolsagban? ugyhogy annyira ne gondoljatok ferde szemmel a szabis orikra. ha nem lennenek a top30 is sokkal nehezebb lenne.
|
All times are GMT +1. The time now is 13:38. |