Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Javaslatok élesbe rakása... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1131)

Kisbér 12-04-2006 13:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50369)
Nem rajtunk, hanem azokon múlott, akik nem jöttek... legközelebb majd mindenkit megfenyegetünk, hogy jöjjön, mert beverjük az oriját :D

Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!

Hm?!

Dragi 12-04-2006 13:49

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50378)
Xeper, és olyant nem lehet csinálni, hogy Atis azt mondja, hogy sorry srácok, de ez a 6db!!!! szavazat túl kevés ahhoz, hogy több ezer ember játékát módosítsam, mégha egyértelműen változtatni is kell rajta, mert ami most van, az egyértelműen nem jó!
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül!

Hm?!

Csináld meg :) Hajrá :) szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........

Hóhér 12-04-2006 13:50

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50357)
A topposok 9k katonából fedeznek durván...
Szerinted melyik megeröltetőbb?
30k hektáron 9k katona, vagy 8k hektáron 1500?

pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...

Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...

és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...

bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p

Kisbér 12-04-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50380)
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés...

Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ...

és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog...

bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p

Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!
Vagy csak én látom hülyén a helyzetet?!

Kisbér 12-04-2006 13:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 50379)
Csináld meg :) Hajrá :) szép és jó amit itt leírsz de mint már mondták páran kint volt a főoldalon és Ati be is írta közös fórumra nem 1* szal csak az nem tudott róla aki NEM akart tudni........

Akkor is lehet olyant mondtani Atinak, hogy bocs, de ennyi nekem kevés...

-szerintem-

Dragi 12-04-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50383)
Ákos, Téged nem zavar, hogy 6 db szavazat döntött arról, hogy melyik változás került be?!?!

Figyu télleg nem tudom mit izélsz :) Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára

Hóhér 12-04-2006 13:55

Quote:

az sem zavart volna ha csak Xepi szavazata lett volna ott...

:D

( OFF:angolban lesz az első orim amit leújrázok... és az első helyről fogom... )

Kisbér 12-04-2006 14:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 50386)
Figyu télleg nem tudom mit izélsz :) Többször lett szólva hogy mi folyik itt külső fórumon!!!! Ezután mindenki vessen magára

Komolyan mondom, nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy mit szeretnék...

Akkor leírom még1x!

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.

Ezt szeretném elérni, nem anyázni a mostani változásokat!
Ezzel szemben mindenki azzal jön, hogy miért nem voltam itt, és hogy több hónapig volt, bárki jöhetett...
Stb, stb, holott nem erről szól a téma...

A fenti szavazás képét csak illusztrációként vetettem fel, hogy akár 6 szavazat is dönthet arról, amit lehetséges, hogy az emberek 95%-a nem szeretne, stb...

Synkel 12-04-2006 14:02

Quote:

Szerintem egyrészt csakugyan kevés volt a szavazat, másrészt meg te is érdekesen látod a helyzetet.
Abban elég tisztességes megyegyezés volt, hogy nehezítsük a fedezést, mégpedig drasztikusan. Ettől csak az anarchosok zárkóztak el, illetve ha jól emlékszem, a normálosok közül egyedül Serg.
A szavazás tehát nem a nehezítésről szólt, hanem arról, hogy mennyire, és milyen képlet szerint legyen nehezítve a fedezés. Szal az ott 18 szavazat egy oldalon, csak az egyes utak közt volt eltérés.

Hóhér 12-04-2006 14:06

[quote=Kisbér;50393]

Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem.
Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást.
Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához.

QUOTE]

Értem !

végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol...

csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :(

akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez...

A JÖVŐBEN... ??

All times are GMT +1. The time now is 19:52.