![]() |
Quote:
Próbáljátok meg körizben szólni a srácoknak, hogy jöjjenek, és ötöljenek, és a változás bekerül! Hm?! |
Quote:
|
Quote:
pont ezért lett bevezetve ez a módosítás, hogy ne a fedezős játék legyen a topp elérése, hanem az ütés... Monrónak sok jó javaslata van ehhez, hogy lehetne a támadásokat népszerűbbé tenni,kivitelezhetőbbé, ajánlom ezek olvasgatását is, aki a toppba akar kerülni, nem csak a fedezésel foglalkozni ... és egyik topp klán sem maradt ott örökre, és a mostani sem fog... bár eltértünk a témától nem tudom hogy függ ez össze a szavazatok számával :p :p |
Quote:
Vagy csak én látom hülyén a helyzetet?! |
Quote:
-szerintem- |
Quote:
|
Quote:
:D ( OFF:angolban lesz az első orim amit leújrázok... és az első helyről fogom... ) |
Quote:
Akkor leírom még1x! Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem. Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. Ezt szeretném elérni, nem anyázni a mostani változásokat! Ezzel szemben mindenki azzal jön, hogy miért nem voltam itt, és hogy több hónapig volt, bárki jöhetett... Stb, stb, holott nem erről szól a téma... A fenti szavazás képét csak illusztrációként vetettem fel, hogy akár 6 szavazat is dönthet arról, amit lehetséges, hogy az emberek 95%-a nem szeretne, stb... |
Quote:
Abban elég tisztességes megyegyezés volt, hogy nehezítsük a fedezést, mégpedig drasztikusan. Ettől csak az anarchosok zárkóztak el, illetve ha jól emlékszem, a normálosok közül egyedül Serg. A szavazás tehát nem a nehezítésről szólt, hanem arról, hogy mennyire, és milyen képlet szerint legyen nehezítve a fedezés. Szal az ott 18 szavazat egy oldalon, csak az egyes utak közt volt eltérés. |
[quote=Kisbér;50393]
Azt szeretném, ha a jövőben változtatásra van szükség, és emiatt kiír Atis egy szavazást, akkor azt 3 szavazattal ne lehessen eldönteni, de még 6-al sem. Akkor inkább legyen érvénytelen a szavazás, és ne kerüljön be ez a változás. Aki szorgalmazta, hogy legyen, az szerezzen támogatást. Egy minimális támogatottság kelljen új fejlesztések élesbe rakásához. QUOTE] Értem ! végre még egy lelkes tag aki elfogadja , a már bevezetet módosításokat, és a jövőre gondol... csak kicsit félreérthető irányba ment el a topic ! :( akkor a fő témája,hogy hány minimális szavazat kell egy változás bevezetéséhez... A JÖVŐBEN... ?? |
All times are GMT +1. The time now is 19:52. |