![]() |
Quote:
|
Jaaa, hogy addig eljut egy ember faju jatekos? :)
Ezt nem tudtam :) Azt hittem az mar 1/A-s szint :) |
Quote:
Egyébként a srác épp arra kíváncsi, hogy mik az akadályai annak, hogy Aba eljuss MF, teszemazt emberként én csak elmondtam az egyik okot, amiért nem érdemes azt a taktikát választani, amit leírt.:) |
Quote:
|
Na, de legalabb vissza tud lopni es tud fedezni.
De amugy lehet full elites, es akkor tud utni is. |
Quote:
Akkor nem egyszer utik at, hanem 3x.... :) Sajnos mar csak egyszer alulrol! :mad: |
Én is MF ember tolisként kerültem az A-ba (igaz ez nem mostanában volt) és 1800-1900 hekiig el is tudtam vele jutni, ott azonban megállt a dolog...
Utána klánba kerültem, de úgy sem ment sokkal jobban... Az is igaz, h egy 2-fős klánban már nem volt több lehetőség a feljebbjutásra... A kihívást kedvelőknek írom, h a másik klántag félelf volt :) :) :) |
Quote:
Hogy lop? Vakon? |
Igen, vakon, mindketto :)
Tud mast? |
Quote:
Szerintem a 2b-ben meglehet élni MF tolis emberként. Leglábbis én elvagyok. :) Egyébként ha már MF a téma, szeretnék két dolgot hozzátenni. Amit nem szerettem soha (korábban mint szövitag): olyan levelet kapni az MF-től, hogy "...bátrak vagytok mi, 4en egy ellen..." Erre az a válaszom, hogy nem kötelező MF-nek lenni! A másik oldalról viszont, mint szövitag sosem nemtem el szabira, ha háborúra került sor, mert nem akartam a menekülés látszatott kelteni. Viszont azt gondolom mint MF, már nem vagyok köteles felvenni a harcot egy szövi ellen. Tehát ha úgy látom, hogy nem hagynak békén, szabira megyek. Összeggezve: Az MF ne reklamáljon, ha háborúba keveredik 1 szövivel, a szövi viszont ne reklamáljon ha 1 MF szabira menekül a háború elöl. |
All times are GMT +1. The time now is 16:28. |