![]() |
Quote:
Quote:
|
Na hogy legyen valami konkrét is.Az általam ismert Híres hódítósok:Monro(topklánvezér és jó játékos),Wand(ellentopklánvezér és jó játékos),Szato(versfaragó és jó játékos),Zou,Baleee,Euron,Észak.Ez nem teljes lista és sorrendiséget se állítottam fel ez nem az én tisztem,viszont várom a további neveket,illetve ha valaki nem ért egyet valamely résztvevővel az is írjon
|
Közben néhányan segítettek néhány névvel:Csempi,Kacsa,Angel,Mokus,
|
Én még egy nagy játékost megemlítenék: Reaktor (Zoli)
|
Számomra etalon volt Apó, Sati, Fegya, Aurri.
Mindtől érdekes dolgokat tudtam meg, még néhány ilyen kaliberű játékos, s megtanulok egyszer én is játszani:))) És akik először neveltek, s tanítgattak, ezért számomra mindig a legfontosabbak maradnak: Elborult Elme (Egér a Marson; Pista), Arlettia (Pali) S ne feledkezzünk meg Sergről, s kis matekosunkról Xeperről sem:) Közben jönnek a tippek, Feri Bá, Poker:) |
Tudom nem fog neki tetszeni de megemlíteném Serg nevét is.
|
Gyerekek maradjatok a tényeknél én nem vagyok híres
|
Quote:
Quote:
És akkor megint: Tuvalu játéka, mint olyan elítélendő-e, vagy sem? Hiszen a játék célja kék számok növelése, a minnél többszöri körbefordulás. De kérdés, hogy minden áron, akár aktív játék nélkül is? Illetve bár még nem tartozik a leghíresebbek közé, és még nem tett le annyit az asztalra, de hagy említsem meg bobit(Walls of Jericho). Mikor elkezdtem a játékot, volt szerencsém tőle is tanulni néhány fogást. |
Quote:
|
Quote:
Ő tudomásom szerint nem sokat tett le az asztalra. Top1 lenni, topklánvezérnek lenni, kemény csatákat beválalni, okos taktikai húzásokkal az élre törni stb kicsit más mint forogni egy orit a számokért. Én mondjuk beleunnák a 3as után és hagynám az egészet a fenébe. ...de eme nézetemet már eccer kifejtettem egy másik topicban. Én mindig és mindenkor nagyobb tisztelettel fogok nézni az 1A top 10orijára, vagy a topklán tagjaira, mint egy sokszámos ördögmalomra, és lehet tőlem akár hatszáz személyisége is. :) Ezzel nem akarok senkit megsérteni, de jogom van a saját véleményemhez. Boccs :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:38. |