Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   ANARCHISTA klánszint! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1126)

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by spok (Post 41177)
mindenkép új felsö szint lenne a meg oldás egy 1 szint.
MErt akkor a D böl legaláb fel lépkednének és ujra játszhato lesz az a csopi is.

de meg kéne adni egy max lépéshatárt mint a többi szinten:)
mert ha akármekkora földel fel lehetne lépni akkor a következő szint is olyanná válna mint a mostani D....
de én még mindíg kitartok amellett hogy a D legyen a felső szint és az alá kéne berakni egy szintet:)

spok 11-06-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41178)
gyerünk már át az eredeti topikba mert ha itt írjátok semmi haszna

hát ja nem árrtan egy helyen meg beszél ni :))

Stoky(Gárdi) NEXUS 11-06-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by hulla (Post 41178)
gyerünk már át az eredeti topikba mert ha itt írjátok semmi haszna

átmentem és nagyjából összefoglaltam a témát:)

hulla 12-03-2006 14:02

ANARCHISTA klánszint!

Üdv Vezérek!

Már többször is felmerült az ötlet h mi lenne ha lenne anarchban is klánrendszerű csoport, erre a következő megoldást javasolnám amit már többőtöknek mondtam és helyeseltétek is, ha lehet ez a topic most halljon be mert akkor megint semmi értelme nem lessz a felvetésnek!

2/D és 3/H csoportokat egybe kellen olvasztani úgy hogy a jelenlegi D szinten levő országok lekerülnének H-ba /a jelenlegi topköreik, földjük..stb minden megmaradna/ és a kiürült D csoportban lehetne megcsinálni a klánrendszerű szintet ahova fellépni a 2 régi szint fellépési feltételeinek összeolvasztásával lehetne /1336 top kör és 3500 normál kör + a többszemélyiségű szabályok/
+ ide is érvényesek lennének a 2/B kontra 1/A lépési/fordulási szabályok.

azt hogy mennyi földel lehetne fellépni a klánszintre azt sztem szavazással el lehetne dönteni mint minden más egyéb dolgot is ami ide tartozik./pl oriszámok/:D

Arden 12-03-2006 14:09

mint már jeleztem,100%osan támogatom az ötletet :)
H-ból kellene a 3500 kör + 1336 topkör a kláncsopiba lépéshez, vagy a kláncsopiból a forduláshoz?

Never 12-03-2006 14:10

Támogatom :)
De sztem teljesen felesleges az 1336 topkör vagymennyi,mert mikor legutóbbis lefordultam D-ből,az úgy történt,hogy bekerültem a topba,aztán 1000 kör múlva visszanéztem,és lefordultam.Ennek meg sok értelme nincs :)
Tehát az lehetne simán 1000 kör,vagy akár kevesebb is.

hulla 12-03-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 49803)
mint már jeleztem,100%osan támogatom az ötletet :)
H-ból kellene a 3500 kör + 1336 topkör a kláncsopiba lépéshez, vagy a kláncsopiból a forduláshoz?

igen H-ból mivel oda kerülne az egyesített csopi

Steve 12-03-2006 14:11

Tökéletesen egyetértek! Szerintem mindenki ámogatja az ötletet.

A vitás pontok:
-Hány hekin lehessen léptetni? szerintem minél jkisebb hekin annál jobb. Aztán majd kialakul. Én a 2500heki környékét javasolnám.

-egy játékos hány klánban hány orival lehessen? Véleményem szerint egy ember max egy klánban de akárháy orival jáchasson. Így a sok szk orival lehetne meglepetéseket okozni:)

Arden 12-03-2006 14:12

oké,érthető :)
a fellépési hekinél figyeljünk hogy ne rontsuk el kapásból a kláncsopit,mint annó a D-t :)
szóval vmi 2000-2300 közötti heki lenne sztem szerencsés.

hulla 12-03-2006 14:13

a szavazásokhoz adjatok javaslatokat h miként is legyel
pl fellépési föld D-be, max oriszám, vagy épp max klánban levő oriszám és mind1 mennyi szk...stb

All times are GMT +1. The time now is 12:43.