Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   a hódító jövője (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1124)

lacqa 12-03-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49673)
Deni a bumeráng játékos, szóval engem sztem hosszú évek múltán is itt fog enni a fene.. :D
Játszok.. pihi fél év.. játszok.. pihi egy év.. játszok.. pihi 2-3hónap.. így megy ez :rolleyes:

én azért nem tudok választani a szavazáson, mert kb. úgy vagyok a dologgal mint Deni. :D

Croissant 12-03-2006 16:34

Egy darabig én sem tervezem abbahagyni :)

Atiii 12-04-2006 01:43

Valójában amíg meg nem unom az erős lenne ,mert max szabizok pár hetet és újból itt vok:D
amíg meg tudok vele játszani??!!Már miért ne tudnék??
Bár én a 2.-ra szavaztam.....

A játék meg csak nem szűnik meg soha,ha netán mégis szóba kerülne xx év múlva akkor mindenkit várok a Kossuth téren és pár százezer ember táraságában benyújtjuk követeléseinket!!
Addigra lesz talán hódítós himnusz és azt fogjuk énekelni:o

Ez ma már csak így működik!!Főleg,ha már ilyen sok hódos van:p

lll 12-04-2006 03:13

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 50215)
Valójában amíg meg nem unom az erős lenne ,mert max szabizok pár hetet és újból itt vok:D
amíg meg tudok vele játszani??!!Már miért ne tudnék??
Bár én a 2.-ra szavaztam.....

A játék meg csak nem szűnik meg soha,ha netán mégis szóba kerülne xx év múlva akkor mindenkit várok a Kossuth téren és pár százezer ember táraságában benyújtjuk követeléseinket!!
Addigra lesz talán hódítós himnusz és azt fogjuk énekelni:o

Ez ma már csak így működik!!Főleg,ha már ilyen sok hódos van:p

heh:D
nem is olyan rossz ötlet
kéne egy hódító himnusz is ami hivatalos lenne, és az oldalról le lehetne tölteni:)

Toti 12-04-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49655)
ezt a topicot azért nyitottam, mert kiváncsi lennék ki mennyi évet jósol a hódítónak és ki meddig játszik:) én életem végéig:D amúgy ati szavazatára is kiváncsi lennék:) ezt nehogy sértésnek vegyék a hóditó karbantartói, nem azért nyílt a topic, hogy titeket szomorítsalak:D

Esetleg lehetne egy olyan pont is, hogy addig amíg meg nem halok a gép előtt? :D:D:D

Bogár 12-07-2006 23:19

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 49789)
Sztar bevallani de nekem spec mostmár jobban teccik ez a dizájn...

megmaradt még néhány screenshootom a régi hódról. naon oldschool. :D
a designváltás után még most is néha félrekattintok a menüben, mert nem figyelek oda, de ez már csak ilyen. :D

egyébként én játszok, amíg meg nem unom. ez annyit jelent, hogy amíg jófej embereket fogok ismerni a játékban, addig nem szabadultok tőlem. :)
grat a készítőknek, és köszi az élvezhető játékot.

Phoenix 12-08-2006 08:45

valszeg tőlem sem fog megszabadulni a nagyközönség, addig amíg rá nem unok :D
gondoljatok bele...később sok-sok év múlva egy öregotthonból vagy csak a családi fészekből hódozni az ápolók ellenjavallatára, mert szerintük túl sok lenne az a szívünknek :rolleyes: :D

Napóleon 12-08-2006 16:19

:) jó dolog ez a játék, de időigényes ha nagyon jó akarsz lenni.
sajnos az, ezért a megcsömörlésen kívül pl nálam az időhiány is közbeszólt/szól/szólhat :)

tdomo 12-10-2006 16:10

Ha meguntam pár hét pihi, utána vissza az ország trónjára :)

Goldy 12-10-2006 16:20

Hmmm
nincs olyan opció amire szavaznék:)
Ezt passzolom :)

All times are GMT +1. The time now is 12:39.