![]() |
De, értem a kérdésedet. Az igazság az, hogy nem tudom, pontosan honnan jön ez az 1,5%, de ettől függetlenül lehet hogy valóban ennyi. Soha nem vizsgáltam meg, amikor kitört rajtam a nyavalya, hogy százalékosan hányan hagynak el a kis adófizetőim.
A kérdéseddel szerintem az a gond, hogy a normál játékban szerintem nem nagyon van senkinek annyi kórháza (300 lakosként 1 kórház), hogy erre tapasztalatból válaszolni tudjon. Ha mégis, akkor gyüjjön ide, és válaszoljon, ne nézzek ilyen bután :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Najó ezsem igaz. Én még nem tapasztaltam, de tudom hogy magas hekin az első körökben iszonyat sok ember hal meg, nem 1,5%, szal ez megint olyan, hogy vki tapasztalt vmit 200hekin és abból kalkulál, ez sajna nem mindig jó módszer, nem minden egyenesen arányos. A múltkor Szecsa vmit próbálgatott zombiütögetésekkel anarhban, kérdezd meg őt hogy mi lett az eredmény;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. :) |
Quote:
És igaz, tényleg nincs bevándorlás betegség idején, csak elfelejtettem :( |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:47. |