Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1119)

laci 12-03-2006 20:51

De, értem a kérdésedet. Az igazság az, hogy nem tudom, pontosan honnan jön ez az 1,5%, de ettől függetlenül lehet hogy valóban ennyi. Soha nem vizsgáltam meg, amikor kitört rajtam a nyavalya, hogy százalékosan hányan hagynak el a kis adófizetőim.
A kérdéseddel szerintem az a gond, hogy a normál játékban szerintem nem nagyon van senkinek annyi kórháza (300 lakosként 1 kórház), hogy erre tapasztalatból válaszolni tudjon. Ha mégis, akkor gyüjjön ide, és válaszoljon, ne nézzek ilyen bután :eek:

tsandor 12-03-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 50133)
De, értem a kérdésedet. Az igazság az, hogy nem tudom, pontosan honnan jön ez az 1,5%, de ettől függetlenül lehet hogy valóban ennyi. Soha nem vizsgáltam meg, amikor kitört rajtam a nyavalya, hogy százalékosan hányan hagynak el a kis adófizetőim.
A kérdéseddel szerintem az a gond, hogy a normál játékban szerintem nem nagyon van senkinek annyi kórháza (300 lakosként 1 kórház), hogy erre tapasztalatból válaszolni tudjon. Ha mégis, akkor gyüjjön ide, és válaszoljon, ne nézzek ilyen bután :eek:

Oké, de elég lenne ha csak azt megmondaná vki h. a kórházak hatására kb. mennyi ember is jön akkor be. Az amugy is bejövők +1%-a, vagy az amugy is bejövők + a népesség 1%-a?

Remedy 12-03-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by tsandor (Post 50123)
De figyu már laci, nem értesz. Ez most megint ugy jön le mintha azt hinnéd én nem tudom elolvasni a Súgót. Valezius azt mondta, hogy ha megbetegszem, a népesség kb. 1,5%a hal meg körönként az elején. De ha a kórház meg ad 1% bevándorlási bónuszt, akkor az 0,5% emberveszteség ha így van.
Az érték az a betegség hosszát jelenti + azt hogy nagy értéknél sok ember hal, kisebbnél kevesebb.

Csak mondanam, hogy ha beteg vagy, nincs bevandorlas.....

Steve 12-03-2006 22:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 49334)
Kb. 1,5%-kal indul. katona nem pusztul, de ha kihalnak a temlplom, kocsma, barakk ellátói, akkor a katonákból újra emberek lesznek. Hát gondolom rögtön szed le, de ez úgyis fél-max. 1kört számít, szóval szinte mindegy.
Bevándorlás passz, de erre a funkcióra nem nagyon szokták használni a kórházat. Mert ahhoz 5%(!)-ot kellene kórházzal beépíteni. (legalábbis úgy számolom)

Najó ezsem igaz. Én még nem tapasztaltam, de tudom hogy magas hekin az első körökben iszonyat sok ember hal meg, nem 1,5%, szal ez megint olyan, hogy vki tapasztalt vmit 200hekin és abból kalkulál, ez sajna nem mindig jó módszer, nem minden egyenesen arányos.

A múltkor Szecsa vmit próbálgatott zombiütögetésekkel anarhban, kérdezd meg őt hogy mi lett az eredmény;)

tsandor 12-03-2006 23:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 50168)
Csak mondanam, hogy ha beteg vagy, nincs bevandorlas.....

Ez tuti? mer akkor ciki...

Croissant 12-03-2006 23:37

Quote:

Originally Posted by tsandor (Post 50211)
Ez tuti? mer akkor ciki...

Tuti, szal ciki :)

Valezius 12-04-2006 05:33

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 49641)
amúgy az első pár körben szoktak ilyen okból felhúzni kórházakat, hogy hamar megteljenek a házak ( ez neked szólt Valezius )

Ja nekem is volt, meg piac is, mert miért ne? :D

Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. :)

laci 12-04-2006 07:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50218)

Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. :)

Nekem meg pont az a bánatom, hogy egy időn túl elfogy a hulla ;) A legkönnyebb földszerzési lehetőség a zombi :D
És igaz, tényleg nincs bevándorlás betegség idején, csak elfelejtettem :(

Killer 12-04-2006 16:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 50218)

jelentem a 2B-ben még vannak!!:D

Steve 12-04-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 50470)
jelentem a 2B-ben még vannak!!:D

Minden csopiban vannak, még 1/Aban is, nemis tökutolsó helyen.

All times are GMT +1. The time now is 06:47.