![]() |
Quote:
Egyébként off |
Tuvalu egy élő legenda, és unokáink nem szeretnék a történet végét úgy hallani, "hogy Tuvalu nem bírta ovább és a szabályok könyörtelen fogságában feladta a játékát."
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem ez a lényeg... most hány van a szabály az szabály és ha nem jó, vagy egyeskre nézve nem fair, aki folyamtosan játszik akkor nem jó szabály mindegy hány országról van szó... ez csak példa volt :) de lehet később már egy 6 személyíségű országnál is előfordulhat az adolog, hogy úgy veszt területet, hogy nem tud lépni még... és sok máshonnan i smeglehet közelíteni a dolgot... mint 1/a ban a fedezési határon megjelent nagyon sok elf, nem hadis országok ugyan ez a jelenség meg van, meg lesz a csoportokban is... a hadis mit tehet ? feljebb menekül , mert az unatkozó lépés határon ácsorgó tolis országok rajtuk vezetik le az unalmukat... miért küldjük vissza a szegény hadist mituán drága pénzért kigyúrva beverte a beton orikat, és tovább haladt fel, csak azért mert jön aKarácsony, jön egy családi hétvége akármi és kivesz 3 nap szabit gyorscsoportban ez 144 hektár, nem 72... 744 hektár pont elég ahhoz, hogy ne piszkálják 600 ról, viszont vissza esik oda... |
mi az hogy "off"?
|
Quote:
|
A francba... Módosítottam az előző beírásom, és nem beidéztem.. Nah, mind1, leírom újra :D
Szóval ezzel a változással gubancok vannak, elsősorban a B tetején. Én 3 megoldást látok így hirtelen, amiből 2 kompromisszumos, 1 pedig szinte semennyire sem az :) Szóval: 1: Amit Tündér is felvázolt (igaz ezt én már 5 órakor felvetettem másik topciban - a kis 5letlopó...:D), hogy x kör után (javaslom a 10-et) kapna valaki 1 kör nem fogyó szabikört. Tehát 1k kört feltételezve ez 100 díjtalan kör szabiztást jelentene, a max heki felett. Természetesen ha mondjuk 200 körnél (amikor még csak 20 free-d van) elmész szabira, de akkor még nem vagy a max heki felett, akkor nem csökken a 20 free szabid. Csak akkor csökken ez az érték, ha a max heki felett vagy és szabizol. Nos, ez minden csoportban 100-nál lenne maximalizálva, B-ben abban az esetben, ha A-ban van országod, akkor ez a szám 200 lenne. Szintlépésnél törlődik a szám, tehát nem lehetne átvinni. 2: Minden malusz maradna, kivéve azt, hogy a csoport megkezdésétől kezdve 1500 óra (gyorsban 3k, lassúban 750 óra) után lépne életbe. Így kvázi van 500 kör szabid bármilyen beosztásban/szint. Ezt az értéket ha van az A-ban országod, a B-ben fel lehet emelni 2500-ra. Így az 500 körük a B-ből fordulóknak is meglenne... 3: A legdurvább kompromisszumot akkor kellene kötnöd Atis, ha alsóbb csoportokban 1k, B-ben 2k AKTÍV kör után szabizna be valaki, jönne elő a malusz. Csak ettől azért félek, mert meglehet simán azt csinálni, hogy B-ben felmész 2400+X hekire, 1980 körnél szépen elmész szabira... hetente visszanézel körváltás közben és kvázi ottmaradsz örökre... Szóval ezzel ez a gáz... Persze ki lehet erre is találni valamit, és lehet az lenne a leghumánusabb a B tetején termelő, tisztán játszó orik védelme érdekében... (pl minden szabiidő alatt eltelt 2 kör 1 aktív körnek számít, stb..) |
Quote:
Amikor erről a változásról szó volt akkor egyik mostani hangadó sem volt ilyen hangos! Javaslom mindenkinek a "fejlesztések" témakör intenzív látogatását, hogy ne utólag kelljen megtudnotok fél éve tárgyalt témaköröket. Ez a téma egyébként sem befolyásolja a játékmenetet sztem, de ennek ellenére mindenki elmondhatta a véleményét igen huzamos ideig. Mindenesetre fikázni mindig könnyebb jó magyar szokás szerint :( |
Quote:
Például azért megy fölé, mert nincs semmi pénze és termelni szeretne! :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:50. |