Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Goldy 11-29-2006 22:34

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 47999)
Bocsi, de ez pont azokkal szemben lenne kitolás, akik nem akarnak A-ban csücsülni, nem!?

Az A-ban így is úgyis kell lennie oridnak...
egy csücsül 30 környékén a többivel meg lehetne Játszani

Cassandra 11-29-2006 22:38

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48004)
Az A-ban így is úgyis kell lennie oridnak...

Kell, de, ha nem akarok ott trónolni, akkor a Te javaslatod alapján kis kék számmal meg kéne "ugrani a szintet", ellenben, ha ott tartassz egy országot és benne van a 30%-ban, akkor ezt kibekkeled és elég csak B-ben teljesíteni.

Vagyis, ha B-ből fordulsz, nem kell A-ban top X%-ba kerülnöd, elég a 30%, ha A-ból akarsz fordulni, akkor meg igen...

Cassandra 11-29-2006 22:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48004)
egy csücsül 30 környékén a többivel meg lehetne Játszani

Na épp ez az és, ha valaki ezt nem akarja játszani?

gabco 11-29-2006 22:43

Na, akkor előadom magam itt is.
MI ÉRTELME, CÉLJA VOLT EZEKNEK A VÁLTOZTATÁSOKNAK?

Ha már be lett vezetve (nagy kibaszás volt a legtöbb A-sal), nem lehetne finomítani rajta? Mondjuk a személyiségtől függő Top%-ot visszaállítani?

Goldy 11-29-2006 22:43

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48009)
Kell, de, ha nem akarok ott trónolni, akkor a Te javaslatod alapján kis kék számmal meg kéne "ugrani a szintet", ellenben, ha ott tartassz egy országot és benne van a 30%-ban, akkor ezt kibekkeled és elég csak B-ben teljesíteni.

Vagyis, ha B-ből fordulsz, nem kell A-ban top X%-ba kerülnöd, elég a 30%, ha A-ból akarsz fordulni, akkor meg igen...

Bocsi, de ezt most nem értem...
nekem most van 1 orim ában de van 3 másik lejjebb, az A-s orit leteszem 30%-nál és a másik 3 fordulhat, az A-sal nem kell fordulni.
Miért akarsz az A-ssal fordulni?

Cassandra 11-29-2006 22:45

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 48020)
Bocsi, de ezt most nem értem...
nekem most van 1 orim ában de van 3 másik lejjebb, az A-s orit leteszem 30%-nál és a másik 3 fordulhat, az A-sal nem kell fordulni.
Miért akarsz az A-ssal fordulni?

Miért kéne nekem A-ban üldögélni, ha nem akarok?

Goldy 11-29-2006 22:45

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48013)

Az gondolom játszani akar az A-ban...
másképp hogy fordítanád le az orit az A kihagyása nélkül?

NorB 11-29-2006 22:46

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 48013)

szerintem a B-ből való fordulás sokkal nehezebb lesz így egy nagy kék számos orival, tehát sokan inkább majd felmennének az A-ba, mert ott könnyebb lenne a 30%-ba kerülni, mint tartani a B-ben az 1%-ot pl.

Remedy 11-29-2006 22:48

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 48025)
szerintem a B-ből való fordulás sokkal nehezebb lesz így egy nagy kék számos orival, tehát sokan inkább majd felmennének az A-ba, mert ott könnyebb lenne a 30%-ba kerülni, mint tartani a B-ben az 1%-ot pl.

Most azt akarod mondani, hogy egy kis kek kilences B-s orival elsonek kell lenned, de ha felmennel vele 1/A-ba, akkor csak top 30%ig kell menni? ne viccelj mar.... :P

Goldy 11-29-2006 22:48

Ezt mondom én is a B-ben megugrani a szintet is bőven elég kihívás anélkül hogy az A-ban is tipródnom kelljen

All times are GMT +1. The time now is 03:37.