![]() |
Direktor:"nekem viszont ez így tetszik
az különösen tetszik, hogy a (majdnem) fullra kitámadók sem lesznek instant halottak (alulról érkező 5 sereges foglalás és társai)" meglátszik h nem voltál még jól szervezett hadi szöviben.... Ami meg a bontást illeti, ez az A-ban nem működik. 2000-3000 ha fölött nem lehet értelmesen annyit bontani h több sereg beférjen... |
Quote:
vagy az mf-ek nem számítanak?:P A-ban sok más dolog sem működik. cserébe viszont működik egy csomó dolog, ami lentebb meg nem. (ja, és miből látszik meg? a nevemből?:)) |
Quote:
Egyetértek vele teljesen! Már azt is gondnak tartom, hogy én fölékerülhetek csata közben, hát még az mekkora probléma, hogy a szövim az azonos másodpercben lezajló csata közben alámküldi, így én megpattanok. A téma megér, és kíván is egy alapos megbeszélést. |
igy akkor eleve ugy kene szamolni, mintha lefele utnenk. kulonben lehet/lesz meglepi...
|
Quote:
egyedül az vigasztal, hogy a 0 az lefelé is 0 :D |
Quote:
igy erted? :) hatha a kozvelemeny azert megprobalja Atit ravenni, hogy gondolja at...... ezert csinaltam ezt a topicot..... |
még most is megérne és kívánna egy megbeszélést a dolog :)
|
Nekem is van/volt mf orim.
De azért nem kellene sírni h ha a szövi társak egyszerre támadnak. ...és véletlenül sem arról van szó h vki fullra kitámad és akkor a "gonosz" többiek rámennek sok sereggel. (mellesleg már nem azért de a többiek valószínűleg vmit beáldoznak azért h ne legyenek teljesen védtelenek amikor támadnak. Ha ezt én, ill azok akik nem 0 sereget hagyank otthon a támadáskor meg tudják oldani akkor másnak is meg kell tudni oldani) ...de a lényeg az h így elveszlik a szövetség egy nagyon fontos(talán legfontosabb) része. Egy alaphelyzetben 4 fős szövi támad fölöttük lévő országot. PL 3 hadis fejenként 1 sereggel. Nem tudom h Ati milyen kiszámíthatatlanságról beszél mert nekem ez a "bizonytalan helyzet" sokkal kiszámíthatóbb volt mint a mostani. Ha a 3 szövitag 1xre támad akkor 1 beüt felfelé a többi meg pattan, mert azt ne mondja nekem senki h ki tudja számolni h a 3. támadó országnak hány 100 ha-t kellene bontani h felfelé üssön. Az A-ban pedig mivel csak klántagok vannak ott még dúrvább a dolog. Ahogy egyre több ha-ról van szó egyre dúrvább. ...és miből látszik? Abból amit írsz.... |
Quote:
így pontosan tudni lehet, hogy ki hanyadiknak üt be.. ezen kívül még mi a gond? |
te sztem tényleg nem érted....
nem az a gondom h most mennyi földet viszek... de nem mind1 h alulról ütök v felülről... pl az A-ban egy 2000 ha fölötti full íjjas elfet egyáltalán nem mind1 h most alulról ütöm v felülről. Nem az a gondom h ki hanyadiknak ér be... Az h azonnali pontrendezés van és így értelmetlenné válik az időzített szövetségi támadás. Az a-ban mikor pl 200 ha-t visz 1-1 ütéssel akkor nem éri meg több sereggel rámenni mert iszonyat sokat kellene lebontani. ...és ez csak a hadisokat érinti. Az aki az eseménylistát figyelve vár h kitámadjon valaki annak nyílván ez lényegtelen. |
All times are GMT +1. The time now is 12:32. |