![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem is siman :) Ha meg tul kemenynek talalja, akkor mondjon le nehany szemelyisegerol...ennyi :) megteheti. |
[quote=Ati;47643]Sziasztok!
[*]A fellépési határ fölött szabadságon levő országok területe körönként 1 hektárral csökken. A csökkenés megáll, amint az ország szabadságról visszalép a játékba, amint a fellépési határt eléri, vagy amint a pontlistából kiesik. Először az üres területek vesznek el, ha ez nincs, akkor a meglevő területek közül 1 hektár körönként véletlenszerűen.[/list][list] Ez mikortól lép életbe ? úgy értem ha egy ori leszabizz akkor hány kör múlva kezdi levenni a hekiket a rendszer ? |
Quote:
|
Quote:
|
[quote=Dragon,Szamár :));47684]
Quote:
|
[quote=Ati;47687]
Quote:
|
Az okés, hogy hónapokig vitattátok a dolgokat...
De ez a szabi alatt fogy a hekim dolog egy kicsit aggaszt... Nehogymá ne mehessek el szabira... :) Ezt én módosítanám (nem is értem miért nem lett így bevezetve) hasonló módon, mint a szövi szabadságánál... Most nullázódna mindenkinek a számlálója, és x körönként kapna 1 extra szabikört, amikor nem csökken a hekije... Ez természetesen szintenként nullázódna, és maximális értéke mondjuk 72 kör lenne. Úgy kéne beállítani, hogy a 72 kört kb 1 hónap alatt eléred... tehát mondjuk 10 aktív kör után kapsz 1 bónuszszabikört... Ami ugye azt jelentené, hogy 9%-ban lehetnél szabin 91%-ban aktív hosszútávon büntetlenül... Atis, ilyenre nem gondoltatok? |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:29. |