Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   esemenylista kibovitese (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1080)

FJORD 11-28-2006 20:14

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47447)
Lehet, hogy nem a játékon, hanem a memóriánkon kellene javítanunk?:D

Ja kérjünk Ati-tól egy frissitést:D :D :D

FJORD 11-28-2006 20:16

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47448)
Kicsit elszaladtunk.
Szöviesemények közt semmiképp nem szeretném látni, hogy ki kitől mit lopott. Rengeteg kiírás lenne, és tényleg elveszne a lényeg.

Ez megoldható enne egy reszletek opció gombbal amit bejelölhetnél, hogy akarod-e látni hogy a szövid kit mennyire lopott le. Egyébként meg csak azt irná ki, hogy szövid sikeresen lopott X-től

Smooth Scroller 11-28-2006 20:57

az en eredeti javaslatom direkt arrol szolt, hogy csak a SAJAT esemenylistaban jelenjen meg, a szovieben NE.

Synkel 11-28-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47471)
az en eredeti javaslatom direkt arrol szolt, hogy csak a SAJAT esemenylistaban jelenjen meg, a szovieben NE.

Úgy van. Úgy is lenne jól

Panyi 11-28-2006 23:26

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47471)

De ha egyszer kíváncsiak vagyunk:) A szint teljes ártó, toli krónikájára azért már nem lennék kíváncsi, az gondolom a háború és béke kötet kategóriába tartozna.

Szóval ha a saját eseményeimet kijelezné, már az is jó lenne, ha nem jön össze akkor viszont papírt és ceruzát kérünk amortizált memóriánk mellé:D:D

Synkel 11-29-2006 01:19

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47542)
De ha egyszer kíváncsiak vagyunk:) A szint teljes ártó, toli krónikájára azért már nem lennék kíváncsi, az gondolom a háború és béke kötet kategóriába tartozna.

Szóval ha a saját eseményeimet kijelezné, már az is jó lenne, ha nem jön össze akkor viszont papírt és ceruzát kérünk amortizált memóriánk mellé:D:D

Amortizált memória? Rengetsz 4-et, szerintem nem tudod a végén hirtelen elmondani, hogy milyen épületek borultak fel, pedig gyakran jó lenne tudni, és bemásolni szövifórumra.

Grabi 11-29-2006 08:17

én kimentem txt-be és onnan bemásolom.

Smooth Scroller 11-29-2006 08:36

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 47542)

ez teljesen komolytalan volt. szo sincs arrol, hogy az egesz csoport toli es vari kronikajat latni lehetne. ha tolizik v. varizik vki akkor CSAK A SAJATJAT latna viszont a "regi esemenyekben". 1szeruen megprobaltad nevetsegesse tenni az egesz javaslatot, pedig sokan tamogattak mar elsore is, gyozkodes nelkul. :(

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 47566)
én kimentem txt-be és onnan bemásolom.

hat jelenleg nincs is mas lehetoseged. lopsz 1et, es amit a tolvajlas ablak tetejen kiir (ennyit es ennyit loptal) azt kijelolod, ctrl+c, vindozban ablakot valtasz, notepadba ctrl+v, lopsz ujra, stb. ugyanezt ismetelgeted. ha felelf vagy akkor csak 16-szor kell megtenned... es raadasul nincs is benne az infoban, hogy KIT loptal meg. na ezert kene hogy a regi esemenyek az altalam felvazolt modon eltarolja.

laziga 11-29-2006 09:19

Elsőre tetszik a gondolat de, a többi hozzá szólásba is van egyenként némi igazság. Szerintem, úgy kellene, hogy a saját eseménylistába látszódjon a megszokott színekkel sikeres nem sikeres kész. De ennyi erővel a teljesbe is bekerülhetne, na nem részletes, hanem csak jelzés értékűen pl.: xy lopott 6szor Pistától. Hogy mit és mennyit az már titok. Ugyan így a variknál pl.: az ártózást nem megmondani mit esetleg meddig csak, azt hogy hányszor. Ja és a szövi listába, se árt ha valamilyen formába jelen van, mert amikor háború van milyen jó, hogy látom hogy a kollega már felrakott 36kör vihart 2körrel ez előtt tehát énnekem nem kell.

Smooth Scroller 11-29-2006 09:30

de igy 100%-osan tudod, hogy a szoviben a masik mit csinal v. mit nem csinal. ennek sztem sokan nem orulnenek. en maradnek amellett, hogy csak a sajatban jelenjen meg, tulajdonkeppen csak emlekeztetonek.

All times are GMT +1. The time now is 02:11.