![]() |
Quote:
|
Quote:
|
az en eredeti javaslatom direkt arrol szolt, hogy csak a SAJAT esemenylistaban jelenjen meg, a szovieben NE.
|
Quote:
|
Quote:
Szóval ha a saját eseményeimet kijelezné, már az is jó lenne, ha nem jön össze akkor viszont papírt és ceruzát kérünk amortizált memóriánk mellé:D:D |
Quote:
|
én kimentem txt-be és onnan bemásolom.
|
Quote:
Quote:
|
Elsőre tetszik a gondolat de, a többi hozzá szólásba is van egyenként némi igazság. Szerintem, úgy kellene, hogy a saját eseménylistába látszódjon a megszokott színekkel sikeres nem sikeres kész. De ennyi erővel a teljesbe is bekerülhetne, na nem részletes, hanem csak jelzés értékűen pl.: xy lopott 6szor Pistától. Hogy mit és mennyit az már titok. Ugyan így a variknál pl.: az ártózást nem megmondani mit esetleg meddig csak, azt hogy hányszor. Ja és a szövi listába, se árt ha valamilyen formába jelen van, mert amikor háború van milyen jó, hogy látom hogy a kollega már felrakott 36kör vihart 2körrel ez előtt tehát énnekem nem kell.
|
de igy 100%-osan tudod, hogy a szoviben a masik mit csinal v. mit nem csinal. ennek sztem sokan nem orulnenek. en maradnek amellett, hogy csak a sajatban jelenjen meg, tulajdonkeppen csak emlekeztetonek.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |