Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Járhat ezért kitiltás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1079)

Pepa 11-28-2006 15:42

Ha azt vesszül alapul, hogy "mf"-ként azzal harcolok akivek akarok (és tudok) és a "régi" szövimből vannak adatok, akkor elvileg szabályos, nem?:o

Smooth Scroller 11-28-2006 15:47

remedy, pepa: amugy igazatok van, de ha kilepsz 1 szovibol, attol meg nem torlod a memoriadat. vagy sztetek ha kilepsz 1 szovibol akkor tilos hozzanyulni azokhoz akikrol a volt szovidben kaphattal infot? es ha a varis mindenkit legombolt a kornyeken akkor senkit sem tamadhatsz meg, mert tudod ki kicsoda es kinek mije van? :)

Burning 11-28-2006 15:55

te támadhatod, de a szövi mind a 4 tagja nem. és erről volt szó. mert ha én kilépek azt zúzom akit tudok és érek, tehát szabályos, de hogy egy szövi szétmegy és mind a 4 tag ugyanazt támadja az jksz:)

Remedy 11-28-2006 15:57

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 47347)
remedy, pepa: amugy igazatok van, de ha kilepsz 1 szovibol, attol meg nem torlod a memoriadat. vagy sztetek ha kilepsz 1 szovibol akkor tilos hozzanyulni azokhoz akikrol a volt szovidben kaphattal infot? es ha a varis mindenkit legombolt a kornyeken akkor senkit sem tamadhatsz meg, mert tudod ki kicsoda es kinek mije van? :)

ha szabalyosan akarsz jatszani, akkor igen.

Pepa 11-28-2006 16:07

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 47350)
te támadhatod, de a szövi mind a 4 tagja nem. és erről volt szó. mert ha én kilépek azt zúzom akit tudok és érek, tehát szabályos, de hogy egy szövi szétmegy és mind a 4 tag ugyanazt támadja az jksz:)

Ha mf-ként mennek mind a négyre akkor egymást ütik útközben:D

Remedy 11-28-2006 16:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 47355)
Ha mf-ként mennek mind a négyre akkor egymást ütik útközben:D

Gondolom arra gondolt, hogy egy artozza, egy lopja, egy uti, a masik meg egy korrel kesobb uti... mondjuk :P

Pepa 11-28-2006 16:11

Úgy igen, de úgy hogy nem egyeztetnek elég nehéz így összehozni a dolgokat, a varikat még csak-csak, vagy emberlopást- bár az lehet épület bontás is, de az után lehet számolni-, de a többi tolizást nehéz megjosolni.

Kisbér 11-28-2006 18:09

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 47332)
Engem, foglalkoztat egy kérdés, de men tudom szabályos-e: van két szövi és egymásnak mennek. Az egyik szövi megcsinálja a szokásos, éplisfelmérést, gömböt- tegyük fel sikerül mind- és ezt kimásolják jegyzetetbe. Utánna feloszlanak és mindenki mf-ként folytatja a háborút ugyan azzal a szövivel. De nem egyeztetnek, csak teljes krónika, krónika, mágia felderítés és érték vesztés növekedésből szereznek infót. Ez így szabályos, vagy jksz?:o :eek:

Ez full jksz...
Nem tudod bebizonyítani, hogy nem msn-en beszéltétek meg a dolgokat...
Így szerintem repültök mindannyian...

-szerintem-

Synkel 11-28-2006 18:29

Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez

Kisbér 11-28-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47421)
Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez

Csakhogy valószínűleg egyértelmű, hogy miért váltottak át MF-re...

Mondom, átraknak szépen anarch-ba, aztán magyarázd meg, hogy aaa, én csak azért vittem le a készültségét a csókának, mert a szemét biztos lopni akart volna, meg hasonló...
Az ilyen esetek 99%-a jksz, a maradék 1% meg kerekítési hiba :)

Szerintem pepa kérdését azért tette fel, mert már elgondolkozott rajta, hogy milyen lenne, ha megkapná mindenki a +40% +10% bónuszt, de valahogy ki lehet-e magyarázni, hogy mi nem jksz-ezünk :)

All times are GMT +1. The time now is 12:21.