![]() |
Ha azt vesszül alapul, hogy "mf"-ként azzal harcolok akivek akarok (és tudok) és a "régi" szövimből vannak adatok, akkor elvileg szabályos, nem?:o
|
remedy, pepa: amugy igazatok van, de ha kilepsz 1 szovibol, attol meg nem torlod a memoriadat. vagy sztetek ha kilepsz 1 szovibol akkor tilos hozzanyulni azokhoz akikrol a volt szovidben kaphattal infot? es ha a varis mindenkit legombolt a kornyeken akkor senkit sem tamadhatsz meg, mert tudod ki kicsoda es kinek mije van? :)
|
te támadhatod, de a szövi mind a 4 tagja nem. és erről volt szó. mert ha én kilépek azt zúzom akit tudok és érek, tehát szabályos, de hogy egy szövi szétmegy és mind a 4 tag ugyanazt támadja az jksz:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy igen, de úgy hogy nem egyeztetnek elég nehéz így összehozni a dolgokat, a varikat még csak-csak, vagy emberlopást- bár az lehet épület bontás is, de az után lehet számolni-, de a többi tolizást nehéz megjosolni.
|
Quote:
Nem tudod bebizonyítani, hogy nem msn-en beszéltétek meg a dolgokat... Így szerintem repültök mindannyian... -szerintem- |
Szerintem nem jksz.
Az a helyzet, hogy a két szövi haragszik egymásra, ha egyik felbomlik, a tagjai továbbra is haragudni fognak a másikokra, az lenne érdekes, ha hirtelen kitörne a béke. Ha egy szövi felbomlik egy háborúban ilyen célból ,akkor szerintem joggal feltételezhető, hogy az ellenfél némi fölénybe került, és nagy szükségük lett a 40% pluszra. Azaz valószínű, hogy az ellenséges szövi továbbra is támadni fogja őket, márpedig ha egy szövi 4 mf-el egyszerre akar háborúzni, neki is joga van ehhez |
Quote:
Mondom, átraknak szépen anarch-ba, aztán magyarázd meg, hogy aaa, én csak azért vittem le a készültségét a csókának, mert a szemét biztos lopni akart volna, meg hasonló... Az ilyen esetek 99%-a jksz, a maradék 1% meg kerekítési hiba :) Szerintem pepa kérdését azért tette fel, mert már elgondolkozott rajta, hogy milyen lenne, ha megkapná mindenki a +40% +10% bónuszt, de valahogy ki lehet-e magyarázni, hogy mi nem jksz-ezünk :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:21. |