![]() |
Quote:
Házas vagy, van gyereked vagy kettő van? mert már nem emlékszek nagyon:confused: és bocsi, de rossz a memoriám:) kötettlen munkaidő, mert amikor szöviben voltunk még anno X-ben, akkor úgy érzékeltem hogy akármikor itt tudsz lenni a gépnél szinte ha kell:) szóval jó életed van:) csak annyi volt a lényeg, hogy néha vagy sokszor a Nők nem engedik a férfiakat hogy akármit csináljanak pl ünnepekkor:) |
Pool, nekem az ilyen szünet "ünnepek" :)
Tavaly, dec. 23-tol jan 02-ig nem voltam itthon :) hoditos ismerosoknel toltottem a karacsonyt, szünetet, szilvesztert meg mindent :) orik szabin. |
Quote:
|
Én szívesen játszanék ilyet ha összejön és ráérek. Addig lehet edzeni:) leginkább szilveszter előt lenne buli és aki nyerne annak lenne vipje vmi kis sorszám vásárlására:D
|
Ha "csak" 8 órás párbaj lesz, az lehetne 24-én éjjel. Mondjuk 10-től. Akkor már mindenki csak a tv-t tudja bámulni a hülye műsorokkal....
De aztán mindegy, ha ráérek ott leszek, bár kavicsnélküli párbajon sajna még nem voltam. Azt hiszem ráedzek egy kicsit majd. Úgyis fáj a fogam rád Pool:D |
Juteszembe: Pool ha lesz ünepi párbaj akkor megteszed az az ünnepi gesztust hogy nem írsz alpári módon a forumra? Lehet nem lenne kedvem olyan emberek között játszani akinek olyan szegényesek a beírásai mint amit a múltkor tapasztaltam...
|
Quote:
|
múlt hét vasárnap. Tudakozó+, később lépett be...
|
Pool, csak viccelődtünk :)
Szenteste 8 órás párbaj? hm... |
Quote:
én sose lépnék be később, semmi értelme, csak konc az ori, amire mindenki ráugrik, elveszi a pár óra munka értelmét, aki hamarabb észreveszi és rámegy 5*, az nyer :( |
All times are GMT +1. The time now is 11:06. |