Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Statisztikák... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1072)

Phoenix 11-26-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 46398)
Nyugodtan dobd fel az 1.5.0.8-at.
Kettőnullát még nem raktam fel, forrja ki magát kicsit a dolog, meg jöjjenek rá tömegével a kiterjesztések. Oszt ha az úr látá, hogy az jó, akkor ...

jaja...nekem is ez van :)
bár kipróbáltam az IE 7-et de nem nyerte el a tetszésem :)

Cassandra 11-26-2006 10:25

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 46476)
jaja...nekem is ez van :)
bár kipróbáltam az IE 7-et de nem nyerte el a tetszésem :)

Nekem most kényszerből sima Mozilla( nemtomhányponthány) van fenn, nagyon rossz volt hozzászokni a Firefox után. De szerencsére nem sokban különbözik, azt leszámítva, hogy itt-ott agyon van bonyolítva, legalábbis számomra:D

Phoenix 11-26-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 46480)
Nekem most kényszerből sima Mozilla( nemtomhányponthány) van fenn, nagyon rossz volt hozzászokni a Firefox után. De szerencsére nem sokban különbözik, azt leszámítva, hogy itt-ott agyon van bonyolítva, legalábbis számomra:D

én amivel erre a fórumra merészkedtem, ez a Firefox, Opera na meg néha IE is volt :D

[OFF]
na most mindenki egy csomó témában csak ezt látja...piros, kék, piros, kék :D :D :D :D
[/OFF]

Cassandra 11-26-2006 11:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 46485)
én amivel erre a fórumra merészkedtem, ez a Firefox, Opera na meg néha IE is volt :D

[OFF]
na most mindenki egy csomó témában csak ezt látja...piros, kék, piros, kék :D :D :D :D
[/OFF]

Explorert én csak a legvégső esetben használok.
Firefoxal is sikerült már egy jópofa kis vírusba belefutnom, azért kellett lecserélni, mert onnantól folyamatosan dőlt rajta keresztül az áldás.
A mozilla nem rossz, csak a felépítése (bonyolultsága) és a színvilága, az, ami hagy magaután némi kívánnivalót.

Szecsa 11-26-2006 11:03

Nekem tetszenek ezek a kepek :)
Egyebkent, en egyszer voltam fent itt slim browser nevu keresovel is a forumon meg a jatekban is :) Az olyan IE-utanzat.

laci 11-26-2006 11:06

Össze vagyok törve, kiderült hogy semmi egyéniségem nincs, a leggyakoribb felbontást használom, a második leggyakoribb böngészővel :eek:

Bálintka 11-26-2006 13:52

Bibi nálam csak a Windows hagyományos.

Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, én az Operában bízom a legjobban, attól függetlenül, hogy egykét oldalt nem lehet vele megnyitni. Azért van fent végsőesetre az Explorer. Hangvezérlést és egér vezérlést semmire nem cserélném le.

Remedy 11-26-2006 15:13

Quote:

Originally Posted by Bálintka (Post 46540)

Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, én az Operában bízom a legjobban, attól függetlenül, hogy egykét oldalt nem lehet vele megnyitni. Azért van fent végsőesetre az Explorer. Hangvezérlést és egér vezérlést semmire nem cserélném le.

Es honnan gondolod, hogy ezeket mas nem tudja? :P

Szecsa 11-26-2006 15:15

En speciel nem tudom mijaza hangvezerles, meg nem igazan ertem, hogy az egervezerlesen mit ert :)

FJORD 11-26-2006 15:20

Quote:

Originally Posted by Bálintka (Post 46540)

Én a Maxthon-t használom. A motorja az Ie, de sokkal jobb a felület és a kezelhetőség

All times are GMT +1. The time now is 09:29.