Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mért nincs katonapiac 5/Q-ban? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1062)

Békés 11-22-2006 06:25

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44981)
Elrontott? :)
A piacon nem lesz kati, ha senki nem tesz ki, ez egyertelmu, azt hiszem.

Persze hogy elrontott:)

Ati, usgyi regelj oda egy orit és gyárts piacra kattincsot:)):D :D

Atiii 11-22-2006 06:53

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 44982)
Persze hogy elrontott:)

Ati, usgyi regelj oda egy orit és gyárts piacra kattincsot:)):D :D

Asszem 1 ori kevés lesz!!
Regeljen rögtön vagy 100-at!!

Valezius 11-22-2006 07:25

Szerintem ez egy érdekes kérdés.
Miért nem termel senki a piacra, jó nagy pénzeket lehetne vele szerezni!
Ennyire nem kell ott senkinek a pénz???

Lik-lak 11-22-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 44984)
Szerintem ez egy érdekes kérdés.
Miért nem termel senki a piacra, jó nagy pénzeket lehetne vele szerezni!
Ennyire nem kell ott senkinek a pénz???

Szerintem is itt a pont, az alapkerdes nem butasag, csak persze a valaszokban van ferdites... Meg szep -szerintem- hogy nem arra gondolt a tema inditoja, hogy nincs ahmed a piacon, hanem, hogy *MIERT* nincs nala katona.
Es az a valasz, hogy "mert a tobbiek nem raknak ki" igazabol nem magyarazza a helyzetet. Miert nem raknak ki, zisz isz dö kerdes! :rolleyes:

Steve 11-22-2006 08:13

Néhány lehetőség:
Ha túl kis számú a csopi, akkor általában üres a katipiac.
Hogy miért nem tesz ki senki? Lehet hogy nincs senki fenn olyan magasban aktív ori, aki megfelelően messze van másoktól és simán átállhat katiképzésre. Lehet egy 200fős csopiban nem 199hekis tekiírással kéne meggazdagodni...:rolleyes:

Mellesleg Liza ha nem tetszik akkor lépés előtt gazdagodj meg katiképzésből, hidd el, a fentebbi csopik tele vannak katival;)

Szecsa 11-22-2006 08:29

A masik dolog, hogy emlitette vki a magas tekiarat.
Ha igy van, akkor inkabb az emberek tekit irnak...es lesik a piacot egy-egy elkapott katonaert.
Melleseg, tenyleg az a megoldas, amit Steve irt, hogy ha van egy tavollevo ori, ami csak termel, az a piacra pakolja a kepzeseit. :)

(Valaki kuldene 5/Q-bol privibe egy top10-et?)

Smooth Scroller 11-22-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 44991)
...nem arra gondolt a tema inditoja, hogy nincs ahmed a piacon, hanem, hogy *MIERT* nincs nala katona.

ertsd mar meg, azert nincs nala katona, mert a csoportban jatszo emberek - mint pl TE - nem raknak ki. hiszen te sem rax ki, igaz? magatol csak ugy nem terem katona a piacon, csak ha vmelyik jatekos a felesleget kirakja. mint ahogy ati mar emlitette is. :rolleyes:

Liza itt is... 11-22-2006 14:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44916)
Biólogiai oxidáció + erjedés ?:D Jajjj de szeretem :D:D:D szal 2.-os vagy 3.-os vagy :D:D

Tévedsz. Nálunk a 2. 3.-asok még csak olvasni tanulnak.:)
Én 11.-es vagyok hatosztályos gimiben és ki is kérem magamnak...
A piaccal kapcsolatos fenntartásaim meg továbbra is megvannak. Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...
Mindemellett pedig be akarják dögleszteni a csoportot.

Remedy 11-22-2006 14:15

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45092)
Tévedsz. Nálunk a 2. 3.-asok még csak olvasni tanulnak.:)
Én 11.-es vagyok hatosztályos gimiben és ki is kérem magamnak...
A piaccal kapcsolatos fenntartásaim meg továbbra is megvannak. Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...

Semmi konspiraciot nem kell sejteni. Senkinek nincs felesleges egysege. Ennyi. Fel kell menni a tetejere termelni, es penzt keresni. Kesz :)

Ati 11-22-2006 14:16

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45092)
Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre...

Félreértek csak valamit, vagy a lassú csoportban valami hiba folytán tényleg nem működik az a lehetőség, hogy saját magad képzel katonát? ;)

All times are GMT +1. The time now is 22:08.