![]() |
Quote:
Ati, usgyi regelj oda egy orit és gyárts piacra kattincsot:)):D :D |
Quote:
Asszem 1 ori kevés lesz!! Regeljen rögtön vagy 100-at!! |
Szerintem ez egy érdekes kérdés.
Miért nem termel senki a piacra, jó nagy pénzeket lehetne vele szerezni! Ennyire nem kell ott senkinek a pénz??? |
Quote:
Es az a valasz, hogy "mert a tobbiek nem raknak ki" igazabol nem magyarazza a helyzetet. Miert nem raknak ki, zisz isz dö kerdes! :rolleyes: |
Néhány lehetőség:
Ha túl kis számú a csopi, akkor általában üres a katipiac. Hogy miért nem tesz ki senki? Lehet hogy nincs senki fenn olyan magasban aktív ori, aki megfelelően messze van másoktól és simán átállhat katiképzésre. Lehet egy 200fős csopiban nem 199hekis tekiírással kéne meggazdagodni...:rolleyes: Mellesleg Liza ha nem tetszik akkor lépés előtt gazdagodj meg katiképzésből, hidd el, a fentebbi csopik tele vannak katival;) |
A masik dolog, hogy emlitette vki a magas tekiarat.
Ha igy van, akkor inkabb az emberek tekit irnak...es lesik a piacot egy-egy elkapott katonaert. Melleseg, tenyleg az a megoldas, amit Steve irt, hogy ha van egy tavollevo ori, ami csak termel, az a piacra pakolja a kepzeseit. :) (Valaki kuldene 5/Q-bol privibe egy top10-et?) |
Quote:
|
Quote:
Én 11.-es vagyok hatosztályos gimiben és ki is kérem magamnak... A piaccal kapcsolatos fenntartásaim meg továbbra is megvannak. Bár már kezdem azt gyanítani, hogy azért van Q-ban ez, hogy valahonnan menjen fel pénz a felsőbb szintekre... Mindemellett pedig be akarják dögleszteni a csoportot. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:08. |