Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Moderálás vagy mi a szösz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1037)

Láma 11-13-2006 16:50

Nagyon nem, sztem tartsunk szavazást:)

director 11-13-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42811)
No, teljesen udvarias lettem, cserébe mostantól nincs fejlesztés a Hódítóban. :) Sem az eddig megbeszéltek, sem más. De igérem nagyon udvarias leszek mindenkihez, aki nem akarja elolvasni a súgót. :)

mi lenne, ha lenne esetleg egy "jó" opció is? bár az lehet luxus:)

Netelek 11-13-2006 17:08

Ati mér csinálod ezt, legyél szigoru és könyörtelen, cserébe legyen sok-sok fejlesztés, már alig várom az új újitásokat.
Szerintem jó amit csináltok én se ok nélkül vesztettem el az írásjogomat.:(

Ati 11-13-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 42853)
Ati mér csinálod ezt, legyél szigoru és könyörtelen, cserébe legyen sok-sok fejlesztés, már alig várom az új újitásokat.
Szerintem jó amit csináltok én se ok nélkül vesztettem el az írásjogomat.:(

Látod, egy csomó embernek nem tetszik, hogy nem magyarázol el részletesen mindent, ami le van írva a súgóban, és csak el kéne olvasnia, de ehelyett inkább a fórumra ír. Nem gond, el tudok én magyarázni mindent, elvégre netes tanfolyamot is tartottam sokezer embernek, mindent szép részletesen le tudok írni, nem áll távol tőlem a téma. :) Igaz akkor nem cisnáltam mellette mást, de most se fogok, és akkor nincs gond. :) Bunkóság egy szál se. :)

Szecsa 11-13-2006 17:13

Hat, eleg furcsa ez a stilus...en ugy gondolom, hogy Ati elobb megunja es abbahagyja.

*hoz nyalokat a baratainak*

Dragi 11-13-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42859)
Látod, egy csomó embernek nem tetszik, hogy nem magyarázol el részletesen mindent, ami le van írva a súgóban, és csak el kéne olvasnia, de ehelyett inkább a fórumra ír. Nem gond, el tudok én magyarázni mindent, elvégre netes tanfolyamot is tartottam sokezer embernek, mindent szép részletesen le tudok írni, nem áll távol tőlem a téma. :) Igaz akkor nem cisnáltam mellette mást, de most se fogok, és akkor nincs gond. :) Bunkóság egy szál se. :)

höhö tisztára ahogy olvasom olyan mintha agymosáson mentél volna keresaztül tök furi :D:D:D De tetszik :)

Netelek 11-13-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 42862)
höhö tisztára ahogy olvasom olyan mintha agymosáson mentél volna keresaztül tök furi :D:D:D De tetszik :)

Átmosta az agyát a sok hüle fórumozó:)
Akinek nem inge ne vegye magára.;)

Dragi 11-13-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 42864)
Átmosta az agyát a sok hüle fórumozó:)
Akinek nem inge ne vegye magára.;)

inkább hozzuk vissza a súgós Atit ez rémálom :D:D:D

Ati 11-13-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 42869)
inkább hozzuk vissza a súgós Atit ez rémálom :D:D:D

Dehát akkor szegény súgót olvasni nem akaró, de fórumra azonnal író embereknek esetleg elmegy a kedvük a fórumra írástól, neadjisten "igenis felhúzzák" rajta magukat. ;)

Dragi 11-13-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42871)
Dehát akkor szegény súgót olvasni nem akaró, de fórumra azonnal író embereknek esetleg elmegy a kedvük a fórumra írástól, neadjisten "igenis felhúzzák" rajta magukat. ;)

olvasson súgót :D

All times are GMT +1. The time now is 04:43.