![]() |
Quote:
Mi is jártunk már így! Alulról jöttek és az egyik beállt nekem 3 körre és vándor volt. Pontosabban az is.(és még tudós és harcos is):( bár nme ez volt az egyetlen gondunk..de ez negyon durva tud lenni. és ha mondjuk ez a vándor Óriás is és van neki a tolik helyett mondjuk +1,5k-2k tornyos ija (vagyis 750 heki körül 5-6k) akkor azért őt nem fogják az eseménylistás kis sunyi élősködők se nagyon piszkálni. |
na akkor összegezzük a 3 g ben sokan vannak és haegyedül lennél hadis akkor nem érdemes meg akkor se haha nem vagy hadis. akkor viszont ha az egész szövi hadis -varis hadis és hadis tolis- akkor ez a megfelelő választás. meg ha egy hadis beakar ütni befog ha nem hívsz segítséget. tudós a variknak a legjobb sztem
hozzáteszem én varisként és hadisként is tudóst játszok |
egy kicsit off, bocs ;)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hadis és varis is volt a szövinkben. Magyarán egyedül voltam Hadis. (amugy ezért irtam hogy volt ott más baj is) Más: Ez is Off lesz. de ha már itt vagyunk ne vándoroljunk annyit. majd írunk bele óriást is :D :D :D :D :D :D Bontás: érdekes dolog. Nekem(Óriás) sok bajom van vele. mivel minnél lejebb bontok annál inkább gyengül az ország. és tisztes 3 körröl 2 körre bontani az azért kemény. rendesen gyengül az ország. pláne ha élezett (Óriás). A fenti szituban amugy nem jutottunk el odáig. egyik mészárom alatt egy aljas orvbunyós leütött 50 hekimet. lényegében jo helyre kerültem, de 2 hadis vs 1 hadis .... :( gyors békülmi akarás lett a vége. Amugy fel-le támadással lenne pár kérdésem: azokat melyik topicba lehet irni? bár van egy ötletem: Óriás fel-le támadása:D :D :D :D :D :D (De félek Ati-tól! Ki fog rúgni a forumról) |
Quote:
|
Quote:
(Egyébként szöviben leszek.):D |
Quote:
|
Quote:
Amugy Mf ként haladt és utána csatlakozott! :D De asszem már igy is többet irtam mint szabadott volna:D (Amugy lehet hogy nem G ben szövije hanem másik csopiban... ezt most nem tudom pontosan) Asszem összezavarodtam :confused: :confused: :confused: :D |
Hát azért, van akiknek sikerül túljutni G-n MFként:p és h maradjunk témánál, szvsz óriással meglehet oldani:D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:42. |