Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1033)

Gazsy 01-01-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 61901)
az lehet. de egy szöviháborúban ahol a hadis vándor és óriás is hát megnézem mit tudsz csinálni ha van egy kis pénze is nem bírod leütni és akkor csak nézheted h ő bejön hozzád te meg pukkadhatsz:D
-sorry ha sértésnek veszed nem annak szántam-

Igen ez valós probléma!
Mi is jártunk már így!
Alulról jöttek és az egyik beállt nekem 3 körre és vándor volt. Pontosabban az is.(és még tudós és harcos is):( bár nme ez volt az egyetlen gondunk..de ez negyon durva tud lenni. és ha mondjuk ez a vándor Óriás is és van neki a tolik helyett mondjuk +1,5k-2k tornyos ija (vagyis 750 heki körül 5-6k) akkor azért őt nem fogják az eseménylistás kis sunyi élősködők se nagyon piszkálni.

dreaman68 01-01-2007 22:14

na akkor összegezzük a 3 g ben sokan vannak és haegyedül lennél hadis akkor nem érdemes meg akkor se haha nem vagy hadis. akkor viszont ha az egész szövi hadis -varis hadis és hadis tolis- akkor ez a megfelelő választás. meg ha egy hadis beakar ütni befog ha nem hívsz segítséget. tudós a variknak a legjobb sztem
hozzáteszem én varisként és hadisként is tudóst játszok

laci 01-01-2007 22:16

egy kicsit off, bocs ;)

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61903)
...Alulról jöttek és az egyik beállt nekem 3 körre és vándor volt...

Nem tudhatom, mi történt, de ha nem egyszeri ütés volt, hanem háború, akkor miért nem bontottál le mellé, hogyan tudott "beállni" 3 körre? Vagy ahogy te bontottál, ő is csökkentette a pontszámát? :confused:

Dragi 01-01-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 61904)
na akkor összegezzük a 3 g ben sokan vannak és haegyedül lennél hadis akkor nem érdemes meg akkor se haha nem vagy hadis. akkor viszont ha az egész szövi hadis -varis hadis és hadis tolis- akkor ez a megfelelő választás. meg ha egy hadis beakar ütni befog ha nem hívsz segítséget. tudós a variknak a legjobb sztem
hozzáteszem én varisként és hadisként is tudóst játszok

G-be egy mf-nek amúgy sincsen túl sok esélye mivel a szövik pályáznak az mf orikra :)

Gazsy 01-01-2007 22:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61905)
Nem tudhatom, mi történt, de ha nem egyszeri ütés volt, hanem háború, akkor miért nem bontottál le mellé, hogyan tudott "beállni" 3 körre? Vagy ahogy te bontottál, ő is csökkentette a pontszámát? :confused:

A probléma az volt hogy mi lényegében 3-an voltunk. A hadistársam saját problémáival küszködött. (állandóan leverték, lényegében fel sem tudott zárkózni betegség...rossz fajválasztása volt: törpe 4/L ben. asszem ezt nem kell kommentálni)
hadis és varis is volt a szövinkben.
Magyarán egyedül voltam Hadis. (amugy ezért irtam hogy volt ott más baj is)

Más:
Ez is Off lesz. de ha már itt vagyunk ne vándoroljunk annyit. majd írunk bele óriást is :D :D :D :D :D :D

Bontás:
érdekes dolog. Nekem(Óriás) sok bajom van vele. mivel minnél lejebb bontok annál inkább gyengül az ország. és tisztes 3 körröl 2 körre bontani az azért kemény. rendesen gyengül az ország. pláne ha élezett (Óriás).

A fenti szituban amugy nem jutottunk el odáig. egyik mészárom alatt egy aljas orvbunyós leütött 50 hekimet. lényegében jo helyre kerültem, de 2 hadis vs 1 hadis .... :(
gyors békülmi akarás lett a vége.

Amugy fel-le támadással lenne pár kérdésem: azokat melyik topicba lehet irni?
bár van egy ötletem: Óriás fel-le támadása:D :D :D :D :D :D
(De félek Ati-tól! Ki fog rúgni a forumról)

Gazsy 01-01-2007 22:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 61908)
G-be egy mf-nek amúgy sincsen túl sok esélye mivel a szövik pályáznak az mf orikra :)

Ehhez képest azért az egyik szövid szépen haladt mfként!!! :D :D :D :D

Gazsy 01-01-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 61908)

Amugy MF óriás szerintem tud életképes lenni! Lehet kicsit kell néha kell sereget váltani, de alapvetően azért egy Óriást nem kell leírni ha MF is!
(Egyébként szöviben leszek.):D

laci 01-01-2007 22:35

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61912)
Ehhez képest azért az egyik szövid szépen haladt mfként!!! :D :D :D :D

Nincs itt némi ellentmondás? :D

Gazsy 01-01-2007 22:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 61914)
Nincs itt némi ellentmondás? :D

Nincs mert csak később lett szövije!
Amugy Mf ként haladt és utána csatlakozott! :D
De asszem már igy is többet irtam mint szabadott volna:D
(Amugy lehet hogy nem G ben szövije hanem másik csopiban... ezt most nem tudom pontosan)
Asszem összezavarodtam :confused: :confused: :confused: :D

Bea Baba 01-01-2007 22:40

Hát azért, van akiknek sikerül túljutni G-n MFként:p és h maradjunk témánál, szvsz óriással meglehet oldani:D

All times are GMT +1. The time now is 08:42.