Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Wolfi 12-06-2011 09:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295032)
azért a hiénához nem csak az "egy maradhat" klán ért ahogy elnézem más klán is profi szinten csinálja :)

Te sem gondoltad komolyan, hogy a tegnap előtti után majd ölbetett kézzel nézzük végig a dolgolat...

Robi korrekt volt a leveled (Janesz tényleg benézte) én pl csak a személyed miatt mentem annyival csak amennyivel ezt jól láttad!

Merengő 12-06-2011 09:36

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 295049)
Te sem gondoltad komolyan, hogy a tegnap előtti után majd ölbetett kézzel nézzük végig a dolgolat...

Robi korrekt volt a leveled (Janesz tényleg benézte) én pl csak a személyed miatt mentem annyival csak amennyivel ezt jól láttad!

értem én, csak akkor nem kell kiabálni, hogy így hiéna, fújj hiéna. te szemét hiénáztál :D . én is megtettem volna a helyetekbe és még nagyon sokan ugyan így tettek volna. mindenesetre szépen csináltátok :)

Wolfi 12-06-2011 10:30

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295050)
értem én, csak akkor nem kell kiabálni, hogy így hiéna, fújj hiéna. te szemét hiénáztál :D . én is megtettem volna a helyetekbe és még nagyon sokan ugyan így tettek volna. mindenesetre szépen csináltátok :)

ez nem meríti ki a közönséges hiéna fogalmát!
nevezzük ezt bosszú hiénának:)
a kislámákra sem fröcsögtünk mikor a klánüté után nehezítették (ik) Vityuék feljövetelét, mert ez tök érthető!

Hex 12-06-2011 10:56

Quote:

Originally Posted by Wolfi (Post 295051)
ez nem meríti ki a közönséges hiéna fogalmát!
nevezzük ezt bosszú hiénának:)
a kislámákra sem fröcsögtünk mikor a klánüté után nehezítették (ik) Vityuék feljövetelét, mert ez tök érthető!

goldin majd úgy is leverem :D

Princ 12-06-2011 11:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295050)

dehogynem kell. Ha csak a földről szólna az egész, én már évekkel ezelőtt meguntam volna a Hódítót. :)
Fújj hiéna most is. Megcsináltam asszem a privát hiénarekordunkat, és a bosszú édességén kívül még most sem tudom, mi olyan borzasztó jó benne.

És még azt sem értem, hogy teneked mi szükséged van a mondókád ismétlésére oldalanként. Amíg hiányzott 1-2 tagunk, egész barátságos tudtál lenni. De úgy látom visszataláltál a default állapothoz.

Merengő 12-06-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 295053)
dehogynem kell. Ha csak a földről szólna az egész, én már évekkel ezelőtt meguntam volna a Hódítót. :)
Fújj hiéna most is. Megcsináltam asszem a privát hiénarekordunkat, és a bosszú édességén kívül még most sem tudom, mi olyan borzasztó jó benne.

És még azt sem értem, hogy teneked mi szükséged van a mondókád ismétlésére oldalanként. Amíg hiányzott 1-2 tagunk, egész barátságos tudtál lenni. De úgy látom visszataláltál a default állapothoz.

ez remélem vicc :D

Princ 12-06-2011 11:23

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 295054)
ez remélem vicc :D

látom vágod :)

szóval egy klán tényleg kéne már neked. rossz nézni ekkora dumát a jelenlegi semmittevés mellett :/

Merengő 12-06-2011 11:27

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 295055)
látom vágod :)

szóval egy klán tényleg kéne már neked. rossz nézni ekkora dumát a jelenlegi semmittevés mellett :/

ha tudni szeretnéd most is van klánom :) még ha nem is a legnagyobb de van.

Démonka 12-06-2011 13:14

Nagy gratula a sárkányverőknek!:)

Paliking 12-06-2011 14:24

Biztos ami, biztos, kivártam két napot a klánütés óta, hátha valamelyik dragonos eltüsszent véletlenül egy gratot, de ez a rész úgy látom még nem megy.
Az önfényezés, meg a sárdobálás megy, a saját ütések bemásolgatása is már megy, az emelt fővel vesztés még nem megy. Remélem előbb-utóbb ez is sikerülni fog.
Lehet ennél az ütésnél felhánytorgatni a múltat, és, hogy ki kinek mikor vette el a cipőfűzőjét, de a helyzet az, hogy nagyon kemény munkával vertük be a Dragont. Őszintén szólva a klánunkból nagyjából mindenki lekakkantotta, hogy bevertétek a Egyenlítőieket, mi akkor döntöttük el, hogy beverünk titeket, és aktivizáljuk magunkat, mikor szemfülesen Siriust beütöttétek.
Két lehetőség maradt, az egyik, hogy hagyunk titeket magunkon országonként felgyalogolni, a második, hogy revansot veszünk, és leütünk titeket.
Végülis úgy gondolom, hogy kitaláljátok melyik megoldást választottuk, és megérte a készülődést. Szerintem a dragonosok, akik klánon belül voltak, nagyjából észlelték, hogy a seregindítás után esélyük sem volt, ezért talán megérdemeltünk volna egy gratot tőletek.
Régen nem volt ilyen aktív a klán, mint az utóbbi hetekben, és jó volt egy kicsit visszapörgetni az idő kerekét, remélem lesz még ilyen alkalom :)
Gratula még egyszer a klánnak, a vezérünknek, a tervért, és mindenkinek a végrehajtásért, a dragonosoknak, meg hogy nem dobálták szét a klánt, bár én simán megtettem volna a helyükben.

Hex 12-06-2011 14:31

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 295058)
Biztos ami, biztos, kivártam két napot a klánütés óta, hátha valamelyik dragonos eltüsszent véletlenül egy gratot, de ez a rész úgy látom még nem megy.

kicsit szelektíven olvasol

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 294945)
2011-12-04 18:01:06 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16377 hektár földet.

Szép ütés, már majdnem rekord. Grat a nagyobbik Lámának.

és Bence volt az első, aki bemásolta az ütéseteket, szóval kétszeresen sem helytálló az írásod ide vonatkozó része

Paliking 12-06-2011 14:58

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295059)
kicsit szelektíven olvasol

és Bence volt az első, aki bemásolta az ütéseteket, szóval kétszeresen sem helytálló az írásod ide vonatkozó része

Elnézést kérek tőle.
De valahogy a sárdobálós vonal intenzívebbnek tűnt, és ez kicsit valóban szelektívvé tette az olvasásomat.

Wolfi 12-06-2011 16:05

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 295060)
Elnézést kérek tőle.
De valahogy a sárdobálós vonal intenzívebbnek tűnt, és ez kicsit valóban szelektívvé tette az olvasásomat.

eléggé szelektív mert én is leírtam korábban, hogy grat Nektek meg, hogy mi rontottuk el! amúgy nem is értem Rátok milyen sárdobálás ment?

Wolfi 12-06-2011 16:08

Quote:

Elnézést kérek tőle.

elnézést Tőletek:)
mert ugye nem azt vártad, hogy majd mindegyik Dragonos külön bemásolja külön gratulációval!

de ha Neked ettől jobb lesz gratula még egyszer (bár én korábban is megtettem)
ja és mindenféle sárdobálás nélkül korrekt támadás volt
remélem mindent ideírtam

Remedy 12-06-2011 16:25

Kar, hogy normalis elmenybeszamolo nincs. Engem pl erdekelne, mennyi lo ment ki, es vajon lehetett-e volna vedeni full barakk ijjal, stb...

csákány 12-06-2011 16:27

Minden rosszban van valami jó :)
Legalább Vityu hamarabb felzárkózott a Dragonhoz :D

Wolfi 12-06-2011 16:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295063)
Kar, hogy normalis elmenybeszamolo nincs. Engem pl erdekelne, mennyi lo ment ki, es vajon lehetett-e volna vedeni full barakk ijjal, stb...

nem akarok nagy titkot elárulni, de mi ennél a seregnél több mint 1 millával több lovat küldtünk a kislámákra. igen lehetett volna védeni simán (az akkori éplistáinkkal is) ezért írtam, hogy a mi hibánk volt. nem tudom miért de nekem ez a támadás olyan lutrinak tűnt de bejött és a nagy lámáknak ez a lényeg

vityu 12-06-2011 16:34

Quote:

Az önfényezés, meg a sárdobálás megy, a saját ütések bemásolgatása is már megy, az emelt fővel vesztés még nem megy. Remélem előbb-utóbb ez is sikerülni fog.
Lehet ennél az ütésnél felhánytorgatni a múltat, és, hogy ki kinek mikor vette el a cipőfűzőjét, de a helyzet az, hogy nagyon kemény munkával vertük be a Dragont. Őszintén szólva a klánunkból nagyjából mindenki lekakkantotta, hogy bevertétek a Egyenlítőieket, mi akkor döntöttük el, hogy beverünk titeket, és aktivizáljuk magunkat, mikor szemfülesen Siriust beütöttétek.
Két lehetőség maradt, az egyik, hogy hagyunk titeket magunkon országonként felgyalogolni, a második, hogy revansot veszünk, és leütünk titeket.
Végülis úgy gondolom, hogy kitaláljátok melyik megoldást választottuk, és megérte a készülődést. Szerintem a dragonosok, akik klánon belül voltak, nagyjából észlelték, hogy a seregindítás után esélyük sem volt, ezért talán megérdemeltünk volna egy gratot tőletek.
Régen nem volt ilyen aktív a klán, mint az utóbbi hetekben, és jó volt egy kicsit visszapörgetni az idő kerekét, remélem lesz még ilyen alkalom :)
Gratula még egyszer a klánnak, a vezérünknek, a tervért, és mindenkinek a végrehajtásért, a dragonosoknak, meg hogy nem dobálták szét a klánt, bár én simán megtettem volna a helyükben.

Én kérek elnézést, kerestem, hogy hol gratuláltam hozz, és nem találtam. :( Ennyi volt, ebből azért érezhető, de le nem írtam.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 295007)
A Sarkvidékiek megérdemelték, okosan csinálták

GenXter 12-06-2011 17:20

Megpróbálok némi útmutatót írni a csatához,nem vagyok a szavak embere
Láttuk a Dragon próbálkozását az Egyenlítői Lámáknál,tudtuk , hogy ők az utolsó védvonal ,ha beverik őket mi jövünk a sorban
Kis idővel később ez meg is történt
Eléggé inaktiválodott időszakot éltünk , ezért távol sem volt 0/24-ben
Szerencsés időzítéssel beverték az elfünket , távol hiányában :

2011-11-12 04:00:58
[230 kör] Đelejj (#412866) elfoglalt 1307 hektárt Sirius (#226979) országától.
2011-11-12 06:01:00
[213 kör] -Dracula- (#121121) elfoglalt 1020 hektárt Sirius (#226979) országától.

Ekkor 3 kiutat láttam :
-átépül az elf és megpróbál egyinében feljönni
-ha nem tudjuk aktiválni a társaságot maradunk amig tudunk
- megelözzük a bajt és megpróbáljuk klánban beütni őket

Mint kiderül az utóbbi döntés született meg :)
Meglettek az éplisták és elkezdődtek a képzések és katonapiac figyelés
Pár nap alatt sikeresen össze kaptam 6milla ijjat
Másik 3 tag feledata a lóképzés volt
Miután az eladott egységekből minidg lovat vettünk ,sikerült meglátni egy X milliós lómennyiséget a piacon
Gondoltuk vagyis bíztunk benne hogy a Dragoné ezért belenyúltunk hátha feljebb viszik, jó döntés volt :)
2 naponta készültek a friss éplisták és már kezdett körvonalazódni a támadás időpontja is
De átvizsgálva az éplistákat , úgy döntöttem hogy nem állhatunk 2 körre mert a "bontóversenyt" nem lenne esélyünk megnyerni
A tervem a 3körös rállásra esett,ha indulás után nem jön sereg akkor nyert ügyünk van ,mert szabadabban bonthattunk
Büdi számolta hogy mennyi ló fér be biztosan,de azért én nem biztam a véletlenre

Részünkről adok ki már elévült adatokat, hogy megmutassam nem lutri volt:

Ha védeni akarják akkor sem érték volna el a saját ijjukat ha volt nekik
7 ori,max 28 yard +max 1 milla ijjat tudtak etetni SZTEM
1,3 milla katit fokoztunk összesen el
Védés esetén :

Íjász 5.069.688 19.800 ez nálam volt

Ha szembe jöttek volna ,akkor azt is észleletük volna :
Fogóló :

Lovas 1.000.0000 21.500 ez meg Büdinél

Amikor a sereg 2 körös lett volt egy hatalmas kb 200k pontos bontásuk, amit nem is értettünk ,számoltunk arra is hogy esetleg kiszámolják hova esünk vissza és oda próbálnak bontani ezért ment némi képzés is
Csökkentek a kudarc esélyek, maradt :
- szétdobálás
- kisebb bontás
- lepattanás

Ez volt a támadó seregünk, Büdi szerint 3milla is verte volna őket ( Wolfi szted ha tényleg védtétek volna , akkor nem is tudom mit tettem volna Büdivel)

Black Dragon (#3270) felé tart, 1 kör:

Összes: Lovas 3.867.701

Körváltás előtt mindenki megkapta a parancsot hogy mit kell bontani ,ezek megtörténtek és meglepetten néztük hogy nem bontott a Dragon
Akkor ebből védés lesz,ami már nekünk kedvezett
Már csak be kell jutni,gondolta mindenki és vártunk...vártunk
KV előtt még pár cigi elment és imádkoztunk a zöld jelentésért :)
Zöld lett ,mindenki megkönnyebbült
Részemről 99%-ig biztos voltam abban hogy beférünk
Minden tiszteletem a Dragoné , hogy nem szaladtak szét
Kb ennyi volt a történet

halika 12-06-2011 17:22

Gratula mind2 klánnak.

Wolfi 12-06-2011 17:32

Quote:

Originally Posted by GenXter (Post 295067)
Megpróbálok némi útmutatót írni a csatához,nem vagyok a szavak embere
Láttuk a Dragon próbálkozását az Egyenlítői Lámáknál,tudtuk , hogy ők az utolsó védvonal ,ha beverik őket mi jövünk a sorban
Kis idővel később ez meg is történt
Eléggé inaktiválodott időszakot éltünk , ezért távol sem volt 0/24-ben
Szerencsés időzítéssel beverték az elfünket , távol hiányában :

2011-11-12 04:00:58
[230 kör] Đelejj (#412866) elfoglalt 1307 hektárt Sirius (#226979) országától.
2011-11-12 06:01:00
[213 kör] -Dracula- (#121121) elfoglalt 1020 hektárt Sirius (#226979) országától.

Ekkor 3 kiutat láttam :
-átépül az elf és megpróbál egyinében feljönni
-ha nem tudjuk aktiválni a társaságot maradunk amig tudunk
- megelözzük a bajt és megpróbáljuk klánban beütni őket

Mint kiderül az utóbbi döntés született meg :)
Meglettek az éplisták és elkezdődtek a képzések és katonapiac figyelés
Pár nap alatt sikeresen össze kaptam 6milla ijjat
Másik 3 tag feledata a lóképzés volt
Miután az eladott egységekből minidg lovat vettünk ,sikerült meglátni egy X milliós lómennyiséget a piacon
Gondoltuk vagyis bíztunk benne hogy a Dragoné ezért belenyúltunk hátha feljebb viszik, jó döntés volt :)
2 naponta készültek a friss éplisták és már kezdett körvonalazódni a támadás időpontja is
De átvizsgálva az éplistákat , úgy döntöttem hogy nem állhatunk 2 körre mert a "bontóversenyt" nem lenne esélyünk megnyerni
A tervem a 3körös rállásra esett,ha indulás után nem jön sereg akkor nyert ügyünk van ,mert szabadabban bonthattunk
Büdi számolta hogy mennyi ló fér be biztosan,de azért én nem biztam a véletlenre

Részünkről adok ki már elévült adatokat, hogy megmutassam nem lutri volt:

Ha védeni akarják akkor sem érték volna el a saját ijjukat ha volt nekik
7 ori,max 28 yard +max 1 milla ijjat tudtak etetni SZTEM
1,3 milla katit fokoztunk összesen el
Védés esetén :

Íjász 5.069.688 19.800 ez nálam volt

Ha szembe jöttek volna ,akkor azt is észleletük volna :
Fogóló :

Lovas 1.000.0000 21.500 ez meg Büdinél

Amikor a sereg 2 körös lett volt egy hatalmas kb 200k pontos bontásuk, amit nem is értettünk ,számoltunk arra is hogy esetleg kiszámolják hova esünk vissza és oda próbálnak bontani ezért ment némi képzés is
Csökkentek a kudarc esélyek, maradt :
- szétdobálás
- kisebb bontás
- lepattanás

Ez volt a támadó seregünk, Büdi szerint 3milla is verte volna őket ( Wolfi szted ha tényleg védtétek volna , akkor nem is tudom mit tettem volna Büdivel)

Körváltás előtt mindenki megkapta a parancsot hogy mit kell bontani ,ezek megtörténtek és meglepetten néztük hogy nem bontott a Dragon
Akkor ebből védés lesz,ami már nekünk kedvezett
Már csak be kell jutni,gondolta mindenki és vártunk...vártunk
KV előtt még pár cigi elment és imádkoztunk a zöld jelentésért :)
Zöld lett ,mindenki megkönnyebbült
Kb ennyi volt a történet

azért írtam a lutrit mert ha így sem sokon múlott, hogy kevesebb íjat tartottunk bent mint kellett volna a ló javára! ha fordított az arány simán védjük, hiszen alapból több barrakhelyünk volt mint a támadó sereg!

vityu 12-06-2011 17:48

Quote:

Kb ennyi volt a történet

Én nem lettem volna annyira biztos benne.
Egyértelműen az az egyetlen lépés hozta meg a győzelmet, hogy 3körről mentetek. 2 körről nem nyerhettetek volna. Ezt le merem fogadni. :) Meglepte a társaságot ez a lépés, ennyi lehetett.

Igaz, nem tudom, hogy milyen állapotok uralkodtak bent, de tudom, hogy a klán veszélyben érezte magát. És olyankor nem lazázik el semmi, akár ott vagyok, akár nem.

GenXter 12-06-2011 17:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 295070)
Én nem lettem volna annyira biztos benne.
Egyértelműen az az egyetlen lépés hozta meg a győzelmet, hogy 3körről mentetek. 2 körről nem nyerhettetek volna. Ezt le merem fogadni. :) Meglepte a társaságot ez a lépés, ennyi lehetett.

Igaz, nem tudom, hogy milyen állapotok uralkodtak bent, de tudom, hogy a klán veszélyben érezte magát. És olyankor nem lazázik el semmi, akár ott vagyok, akár nem.

Mint irtam már , 2körre állásnál a bontóversenyt buktuk volna, lefele meg nem akartam ütni

Bifidusz 12-06-2011 18:55

vettem a fáradtságot és végigolvastam minden kommentet.
Igaz én nem voltam a klánban mikor volt az attack mert sajna így lehetett kirakni a dragont de azért gondolom mint klán tag hozzászólhatok.
Nem értem minek kell ítt karatézni. Gracca a Lámáknak. Meditáció a Dragonnak.
Lehet nemsokára majd fordítva lesz és akkor a dragonnak a gracca és nekünk a Relax.
(bár ne így legyen :D)Erről szól a játék.

halika 12-06-2011 19:05

Quote:

Originally Posted by Bifidusz (Post 295072)
Igaz én nem voltam a klánban mikor volt az attack mert sajna így lehetett kirakni a dragont de azért gondolom mint klán tag hozzászólhatok.
Lehet nemsokára majd fordítva lesz és akkor a dragonnak a gracca és nekünk a Relax.

Egyet értek:)

Wolfi 12-06-2011 19:06

Quote:

Relax Neked, mert már gratulálva lett sokszor szájkarate nélkül!

Bifidusz 12-06-2011 19:14

Mint írtam végigolvastam. Így azt is hogy gratuláltatok.
De sajna mindkét oldalról több mutogatás egymásra és sok a felesleges duma mint kellene. Ez csak az én véleményem. Ha így érzitek jól magatokat (mindkét klán és a többiek) akkor folytassátok nem érdekel, csak a véleményem írtam le röviden és tömören.

Wolfi 12-06-2011 19:25

Quote:

Originally Posted by Bifidusz (Post 295075)
Mint írtam végigolvastam. Így azt is hogy gratuláltatok.
De sajna mindkét oldalról több mutogatás egymásra és sok a felesleges duma mint kellene. Ez csak az én véleményem. Ha így érzitek jól magatokat (mindkét klán és a többiek) akkor folytassátok nem érdekel, csak a véleményem írtam le röviden és tömören.

dögöljek meg nem értem ki mutogat kire???
szerintem se ti se mi nem mutogatunk akkor meg minek a fölösleges beírás?
tényleg, őszintén mondtam a támadásssal semmi baj korrekt volt és sikeres, de szerintem egyetlen dragonos sem mondott mást!

Hex 12-06-2011 19:29

Quote:

szerintem olvasd el még egyszer, mert Dragon vs Csak egy szópárbaj volt, Dragon vs Láma nem :)

Hex 12-06-2011 20:47

Quote:

Elnézést kérek tőle.

np, a legjobb családban is megesik :)

Remedy 12-07-2011 19:51

Quote:

Szerintem a dragonosok, akik klánon belül voltak, nagyjából észlelték, hogy a seregindítás után esélyük sem volt, ezért talán megérdemeltünk volna egy gratot tőletek.

Quote:

Megpróbálok némi útmutatót írni a csatához

Koszi, engem csak ez erdekelt, hogy tenyleg vedhetetlen sereg ment-e, mert Pali beirasa kicsit nagykepunek tunt, de nem lettem meggyozve, ezekszerint a kp tartalek es a bennlevo seregek saccolasa miatt tunt ez igy, nem a tenyleges barakkhelyek miatt.

En Pali beirasa utan saccra azt hittem, minimum 5-5,5 milla lo ment.

Valamint a taktikaban eros alapozas volt ezekszerint arra, hogy a ket koros klansereget meglatva a Dragon nem dobalja szet a klant, ha esetleg ugy erzi, nem tud vedeni.

(Szemely szerint az a velemenyem, barmennyire is nem tetszik egy adott taktika, amig azt mindenki tudja alkalmazni, es hatekony, majd hulye leszek epp en nem tenni azt...)

GenXter 12-07-2011 20:22

Remy : nagyon sok infót nem irtam ide,ami a Dragonra vonatkozik

Reaktor 12-07-2011 20:59

Számomra az a történet legnagyobb tanulsága, hogy a (szétdobálás-országkirakás) kérdését rendezni kell.
Ez egy stratégiai játék, és az nem stratégia, hogy kiteszek 1 ori kivételével mindenkit, hogy a veszteséget elkerüljem harc nélkül.

Gondoljatok bele!!!

Mennyit készülhettek a Lámák?
Mennyit kellett tervezni, megfigyelni, piacolni, épülni???
Igazságos lett volna, ha a Lamak ennyi készülődés után ütnek 312 hekit?

Ez nagyon megnehezíti a támadási keldv ősszegyüjtését, hogy a védő félnek van egy
-engem nem vernek be klánnal gombja.

Mert az is lehet egy klánvédelmi stratégia ebben a szemléletben, hogy, "megtanítom" az ellenfeleknek, hogy nem kifizetődő bármilyen erőforrást felhasználni egy klánom elleni támadáshoz.

vityu 12-07-2011 21:05

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 295129)
Számomra az a történet legnagyobb tanulsága, hogy a (szétdobálás-országkirakás) kérdését rendezni kell.
Ez egy stratégiai játék, és az nem stratégia, hogy kiteszek 1 ori kivételével mindenkit, hogy a veszteséget elkerüljem harc nélkül.

Gondoljatok bele!!!

Ez nagyon megnehezíti a támadási keldv ősszegyüjtését, hogy a védő félnek van egy

Mert az is lehet egy klánvédelmi stratégia ebben a szemléletben, hogy, "megtanítom" az ellenfeleknek, hogy nem kifizetődő bármilyen erőforrást felhasználni egy klánom elleni támadáshoz.

ÉVEK óta ezt pofázom. Tudom, hogy eddig is mellette álltál, csak azt nem értem, hogy amikor mi ütöttünk, raktunk ki tagot, összeszedtük a nyerst a piacról, fogót raktunk ki, az miért nem volt ekkora tanulság? Kb akkorát ütöttünk?

Hex 12-07-2011 21:37

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 295129)

Gondoljatok bele!!!

ezzel csak annyi a gond, hogy a lámás ütésnél esélytelen volt, hogy a Dragon szétdobálja a klánt, szóval rossz a példád.

Remedy 12-07-2011 21:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295144)
ezzel csak annyi a gond, hogy a lámás ütésnél esélytelen volt, hogy a Dragon szétdobálja a klánt, szóval rossz a példád.

Miert? Par gombot kellett volna megnyomni. Vagy a Dragon az a peppe vert kepu mosolygos lovag akar lenni, aki batran turi a pofonokat, de amikor utesre lendul a keze, az ellenfelek elteleportalhatnak?

Hex 12-07-2011 21:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295148)
Miert? Par gombot kellett volna megnyomni. Vagy a Dragon az a peppe vert kepu mosolygos lovag akar lenni, aki batran turi a pofonokat, de amikor utesre lendul a keze, az ellenfelek elteleportalhatnak?

olvass vissza pár oldalt, nem a Dragon dobálta szét a klánt, hanem a Dragon elől dobálták szét. És ez tény.
Szét lett dobálva a klán? nem. Akkor miről beszélsz? Egy feltevésről, aminek semmi valóság alapja nincsen.

Lehet, hogy te szétdobálnád a klánt, de sem vityu, sem Bence nem tenné meg, ahogy eddig sem tették meg.

Remedy 12-07-2011 21:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 295149)
olvass vissza pár oldalt, nem a Dragon dobálta szét a klánt, hanem a Dragon elől dobálták szét. És ez tény.
Szét lett dobálva a klán? nem. Akkor miről beszélsz? Egy feltevésről, aminek semmi valóság alapja nincsen.

Lehet, hogy te szétdobálnád a klánt, de sem vityu, sem Bence nem tenné meg, ahogy eddig sem tették meg.

Hex, orulnek, ha ertelmezned az irasaim. Ha nem megy, olvasd el meg egyszer. Esetleg idezd be, hol irtam, hogy a Dragon szetdobalta a klant. Arrol beszelek, hogy _eselyuk_ igenis lett volna ezt megtenni.

De azert segitek:
batran turi a pofonokat = nem dobalja szet a klant, ha vedhetetlen sereget lat/erez.
Ellenfelek elteleportalnak: azok szetdobaljak.

Hex 12-07-2011 21:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 295152)
Hex, orulnek, ha ertelmezned az irasaim. Ha nem megy, olvasd el meg egyszer. Esetleg idezd be, hol irtam, hogy a Dragon szetdobalta a klant. Arrol beszelek, hogy _eselyuk_ igenis lett volna ezt megtenni.

Ezt én is elmondhatom rólad, hogy értelmezd. Egy feltevésről beszélsz, aminek ismétlem semmi valóság alapja nem volt.

Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet. -- itt szét lett dobálva a klán

Reaktor 12-07-2011 22:40

Klánba történő ki- és belépések módosítása

ebben a topikban kellene felvenni a fonalat újra.

Hex ha nem érted a szándékomat kérlek ne offold szét a gondolatot.

All times are GMT +1. The time now is 08:30.