![]() |
Quote:
-Jegyeket bérleteket! -Nem kell! :D |
Quote:
|
-Ídesapám! Hogy van oroszul a béke?
-Hát mir! -Jóvanna, csak kérdeztem. |
Tegnap beállított hozzám egy
Tyrannosaurus Rex és Hamlet. Volt nagy dínóm, dánom. |
- Az ókorban a szabadokat csak a rabszolgák elégíthették ki.
- Amíg Madách a börtönben sínylődött, felesége romlásnak indult. - Szulimán szultán az egri vár alatt haragjában megütötte a gutát. - A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak és elfoglalták a várat. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - IV. Béla várromokat épített. - A hős várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában. - Az Árpád-korban a szent életű férfiak és nők a kolostorokban közösültek. - Mikor II. Endre a Szentföldön hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta. - Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott. - A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat. - Randóti Miklós fasiszta epítőtáborban halt meg. - Móricz Zsigmond később megnősül, és elveszi feleségét. - A néma Katrin hallgatag lett... - Arany János 1817-től 1822-ig született. - A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. - Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. - Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban. - Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg. - Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. - Petőfi mindent megtenne a nemzet érdekében, csakhogy ő is hősi halott legyen. - Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. - Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. - A vers első részében egy nagy lógó férfifejet látunk. - A Csongor alá felsorakozó szereplők: Tunde... - Egy gyermek kihordása 9 hónapig tart függetlenül attól, hogy hány nőt alkalmazunk a feladat megoldásához. |
Iskolai dolgozatokból (tudatlan,de kreatív diákok tollából):
- Mik voltak az ókori Rómaiak legnagyobb vívmányai? - Hogy megtanultak latinul. - Mi a fibula? (szárkapocscsont) - Kitalált történet vagy füllentés. - Mi a protoplazma? - A legmodernebb televízió. - Milyen körülmények előzték meg Julius Cézár halálát? - Rendkívül gyanúsak. - Írjon egy példát dohányzás okozta betegségre! - Korai halál. - A keresztény férfiaknak csak egy feleségük van, hogy nevezzük ezt? - Monotónia. - Nevezzen meg egyet a fosszilis üzemanyagok elégetésének környezetre gyakorolt hatásai közül! - Tűz. - Mit jelent a "láva" szó? - A lepkefélék egyik fejlődési szakasza. - Melyik országban élnek a maláj néptörzsek? - Maláriában. - Nevezzen meg egy nevezetes épületet Görögországból! - Apokalipszis. - Hol írták alá az Amerikai Függetlenségi Nyilatkozatot? - Az alján. |
ez a jelenet játszódott le a dohányzóban:
Öten voltunk kinn. Szétjött egy szék, összerakta a haver, de óvatosan tette le magát. Z: - Azért óvatosan tetted le magad rá.. S: - 120 kilóval akkor is óvatosan ülök le, ha ép a szék. V(S barátnője viccesen akart megnyilvánulni): -Én is 120 kiló vagyok! (Max 70 egyébként főleg a magassága miatt) Z: - Ja, én meg 200. (van vagy 70) Gy: - Én nem is vagyok kiló. Z: - Ja, te rögtön Newtonban mondod.. Gy: - Jajj, de vicces vagy, felírom valahova... Z: - Én már felírtam... :D Lehet, hogy így nem vicces, de ott, majd beszartam a röhögéstől!!! :D |
Tegnap egész napos fejtágíton voltam és ott egy előadó mondta:
Ufo felszáll a buszra és leül egy ember mellé. -Te hova mész? -Én dolgozni megyek. -Te miért dolgozol? -Hogy legyen pénzem. -Minek neked pénz? -Hogy tudjak venni ételt és italt. -Minek neked étel és ital? -Hogy a testem energiát nyerjen. -Minek neked energia? Gondolkozik, gondolkozik: -Hogy másnap is tudjak dolgozni menni. |
Csak ételre és italra költi az ember a pénzét?
És mi lesz a nőkkel meg a szesszel?:D Ezt az ufót jobban ki kell oktatni szerintem:p (kötő-szködök) |
Optinus <noreply@optinus.net> Kozeleg a karacsony ma, 23:01
Freemail... fél órája kaptam :D Azt hiszem ezt a levelet sem fogom megnyitni :p |
All times are GMT +1. The time now is 17:06. |