Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-06-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140738)
bocs, hogy beleszólok, de 2 sereg, meg egy szembe menetel :)

Jah. Ebbol is latszik, hogy most kivetelesen osszevissza beszel wand, es nem is figyel, es csak rosszindulat sut a mondataibol... :) Ezert nem is vitazok vele, most nem erdemes... :) (Bar nem ertem egy esetlegtol miert sertodott meg ennyire...) :)

wand 12-06-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140738)
bocs, hogy beleszólok, de 2 sereg, meg egy szembe menetel :)

legalább valaki figyel.. :)
ezesetben megbocsájtok, lévén igazad van.

és visszavonom a 4-es pontom. és kijelenhetjük, hogy a Timuros klán, volt igazán láma.. :D

Zsáni 12-06-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140741)
legalább valaki figyel.. :)
ezesetben megbocsájtok, lévén igazad van.

és visszavonom a 4-es pontom. és kijelenhetjük, hogy a Timuros klán, volt igazán láma.. :D

igyekszem :)
köszi szépen :) igazán lekötelezel :D

Zsáni 12-06-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140740)
Jah. Ebbol is latszik, hogy most kivetelesen osszevissza beszel wand, es nem is figyel, es csak rosszindulat sut a mondataibol... :) Ezert nem is vitazok vele, most nem erdemes... :) (Bar nem ertem egy esetlegtol miert sertodott meg ennyire...) :)

jó, hát most nem figyelt teljesen :)
mindenki tévedhet :)

wand 12-06-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140740)

rosszindulat? Remy te nem ismersz engem, ha ezt rosszindulatnak veszed..:D
(az esetleg-es beírásnál meg volt pár szmájli is, szal ki kell ábrándítsalak, én csak poénnak hoztam fel..)

Remedy 12-06-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140745)
rosszindulat? Remy te nem ismersz engem, ha ezt rosszindulatnak veszed..:D
(az esetleg-es beírásnál meg volt pár szmájli is, szal ki kell ábrándítsalak, én csak poénnak hoztam fel..)

Bar Teged nem ismerlek, valoban, megis jobban elfogadom Toled, mint Synkeltol, hogy lama vagyok, esetleg kicsinyes hulye...

Na mindegy. Jobb nekem nem irni ide, asszem... :)

Deni 12-06-2007 19:55

Remy, sztem hagyjad.. nem tudom, hogy nem tudják, vagy csak szimplán nem képesek felfogni, amit mondasz, de szemmel láthatóan nem megy nekik.. :rolleyes:

wand 12-06-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140750)
Bar Teged nem ismerlek, valoban, megis jobban elfogadom Toled, mint Synkeltol, hogy lama vagyok, esetleg kicsinyes hulye...

Na mindegy. Jobb nekem nem irni ide, asszem... :)

én nem mondom, hogy láma vagy, de nincs is semmi alapod másokat lelámázni egy sikeres 3000 hekis ütés után.

Zsáni 12-06-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140757)
én nem mondom, hogy láma vagy, de nincs is semmi alapod másokat lelámázni egy sikeres 3000 hekis ütés után.

Ezek szerint te se ismered eléggé Remyt, ha nem tudod, neki semmi alap nem kell semmihez ;)

wand 12-06-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 140753)
Remy, sztem hagyjad.. nem tudom, hogy nem tudják, vagy csak szimplán nem képesek felfogni, amit mondasz, de szemmel láthatóan nem megy nekik.. :rolleyes:

Den, én tökre felfogom amit mond, csak éppen nem értek vele egyet.

All times are GMT +1. The time now is 16:57.