![]() |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-12-03 16:01:01 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 762 hektárt Raktapasz (#539675) országától. Gratula V mester!!! |
Quote:
Sajnos nem tarthattam meg! |
2011-12-04 18:01:06 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16377 hektár földet.
Szép ütés, már majdnem rekord. Grat a nagyobbik Lámának. |
2011-12-04 18:01:06 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 16377 hektár földet.
Nagy grat :) |
Ráadásul nappal...
Ezért +1 grat! |
Grat a Lámáknak
|
Ha visszamegyek, számolunk, srácok! Azért büszke vagyok rátok, hogy nem dobáltatok szét!
|
Quote:
Sztem ilyenkor felesleges szembeállni a széllel pisáláskor, úgyis rád megy... |
nagy grat az utodomnak es a klannak!!!
|
Quote:
Végülis részesei lettek a második legnagyobb klánütésnek. :) Mindenesetre megértem őket. Ha most szétdobták volna a klánt, az olyan lett volna, mintha minden eddig elért eredményüket szembeköpték volna. Elvesztették volna a hitelüket, amit szinte lehetetlen visszaszerezni. A földet meg nem... |
Gondolom a black dragon topikban erről is olvashatunk majd!:)
|
Quote:
3 2478 [SZ] ***Furiánok*** 6.807.539 Az esetleges problémát megelőzvén inkább gyorsan elsprinteltetek szabadságra? Ez is megoldás, előlünk is mentek már el olyanok, akikre nem akarunk menni. (Direkt bemásoltam a helyezést is) |
Quote:
"Sajnálom, infót nem adhatok ki." Tehát én is csak tippelgetni tudok, hogy belül mi történt. |
Quote:
|
Quote:
Aztán nem mintha Rád tartozna, de nem hiszem, hogy a Lámáktól kellene tartanunk :) Quote:
Egyéniben pedig hogy megy a mérséklés (elfokozás, bontás stb.), amikor pár 100 hektárról van szó. Nem tudtam, hogy 16k-nál ez már felejtős...:) Nah, grat mégeccer! |
Quote:
de ettol fuggetlenul nagyon buszke vagyok!! ennek a klannak a fejlodesehez nem keves kozom van,es nagy orom latni hogy az utodaim se kutyautok!!! |
a sarkvidekiek amikor bealltam egy kozepvonalbeli klan voltak,es a mai napig is buszke vagyok arra az eredmenyre amit a vezersegem alatt elertunk!
ez az utes nekem azt bizonyitotta,hogy nem volt felesleges energia amit a klantagok oktatasaba oltem!:) |
Quote:
|
Nagy Gratula innen is srácok. nem kis dolog a black dragont így beverni:)
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-12-04 04:01:03 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 825 hektárt Rekviem 1 Lányért (#516010) országától. Ismét gratula V mester!!!! |
2011-12-05 04:00:57 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13579 hektár földet.
2011-12-05 04:00:57 Black Dragon (#3270) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 7103 hektár földet. Hát itt meg mi történt? :( Grat! |
Gratula a Csak egynek :)
|
2011-12-05 04:00:57 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Black Dragon (#3270) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13579 hektár földet.
2011-12-05 04:00:57 Black Dragon (#3270) támadást indított Csak egy maradhat ... (#2643) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 7103 hektár földet. grat mindkét klánnak!:) Úgy látom nem túl fényes napok járnak a dragonnál! |
köszönjük.
|
Quote:
grat innen is, bár kicsiz kesrű a sz.. a múltkor mikor nem egy előzőleg beütött szétbontott klánnal csak épp a közeletekben voltunk menekültetek! ettől függetlenül grat, de előre szólok leverem rajtatok az összes hektárt:) |
grat mindkét klánnak. Vityu a helyedben elgondolkoznék a visszatérésen mielőtt darabokra hullik a klán. Valaki valamit nem jól csinál. a második ütésnél ki volt az agresszor?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Grat a Csak egynek a szep helyzetkihasznalashoz, a Dragonnak meg a szembemenetelhez. |
Quote:
de minden tisztelet a Dragoné, hogy nem menekült hanem harcolt! és gratula mindhárom klánnak. |
Quote:
Quote:
Amugy meg mindenkivel elofordulhat, hogy beverik klanban, en, amig nem tudok semmit a tortenetrol, nem mondanam, hogy csunya vereseg lett volna. |
Quote:
Szóval hibáról a második esetben nem tudok beszámolni, jók Remy meglátásai. Ez az első következménye volt, és persze kellett hozzá egy megfelelő partner is. |
Quote:
a csak egy ellen nem volt mit tenni így is siker szerintem egyáltalán, hogy visszajött némi humusz! az első bekapott klánütés csak a mi hibánk azt megérdemeltük, de ne aggódj lesz ez még így se:) |
Koszonjuk a gratulaciot Mindenkienk!
Koszonjuk a jatekot a Dragonosoknak! |
Quote:
Köszönöm a támadó alakulatomnak hogy jöttek : Pali, Feri,Pulyka, Büdi, Zorkesz és Én Hálás vagyok Kill-nek hogy anno felvett a Lámákhoz és immáron bizonyithattunk is neki,nem hiábavaló volt a munkája :) |
Atti a skypos irasom miert nem kerult be????
|
Quote:
|
Quote:
Miért van az, hogy egy Egyenlítői LáMa Vadászos azt írta nekem skypon hogy majd a "nagy Lámká" (Sarkvidéki LáMa Vadászok) elintéznek minket??? Na erre a kérdésre érdekelne a válasz. A párbeszéd köztem és az Egyenlítői LáMa Vadászos ország között akkor volt mikor rá álltunk az Egyenlítői LáMákra. |
Gratulalok a lamaknak! :) Orulok, hogy vegre nem a kicsiket zrikaltatok es agresszorkent? egy igen vastag faba vagtatok a fejszeteket, raadasul bele sem torott. :)
Csakegyeknek szinten tisztelet, csak igy tovabb! :) Pontlistakat kaphatnek? |
All times are GMT +1. The time now is 06:43. |