Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

sutike31005 01-02-2009 09:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 200880)
2009-01-01 18:40:33
Helyezés: ***
Érték: ***

sziasztok
Egy most alakulo sozvetsegben 1 szabad hely kiado
Feltetelek:
Varis 200 hekin: orias tudos minimum 9100 varazslo 1120ijj toronyban + 1400 koruli elit
a kezdok es kozepes szintu jatekosok kimeljenek. kovacsmuhely, banyak, katonakepzes meg hasonlo felesleges dolgok akinel elofordulnak ne is jelentkezzen
Napi tobszori belepes az oriba, aktivitas, a jatek szabalyainak 100%-os ismerete, tobb evi tapasztalat, , a 4 evvel ezelotti kornhazas tanyafree ismerete legyen mondjuk a szovetseghez valo csatlakozas feltetele meg
nem kotunk mnt, felaldozzuk egymasret az orinkat ha szukseges egy kivallo csapat amit ajanlani tudok es a 8 evi tapasztalat
Varjuk jelentkezeseteket
en par napon belul kifullozom az orimat de ha megfelelo emberek jelentkeznek megvarjuk es segitunk hamar felolteni az orszagat

azert igy ennyi ido utan ha a katonakepzes is felesleges a jatekban, akkor tenyleg sokat valtozott a jatekstilus :eek:
az meg, hogy egy ingyenmailos 5. csoportba valaki 4 evre visszanyulo tapasztalatokkal rendelkezo jatekost keres, kicsit abszurd :cool:

Én is oda szoktam reggelni az orijaimat (w).. Nekem pl nagyon tetszik, Én szívesen lennék ilyenekkel szövibe, ha aktívabban játszanék még jelentkeznék is.. melyik csopiba van amúgy? ( bár a mostani szövijeimet nem cserélném le senkire :D )

Hex 01-02-2009 11:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 200880)
2009-01-01 18:40:33

sziasztok
Egy most alakulo sozvetsegben 1 szabad hely kiado
Feltetelek:
Varis 200 hekin: orias tudos minimum 9100 varazslo 1120ijj toronyban + 1400 koruli elit
a kezdok es kozepes szintu jatekosok kimeljenek. kovacsmuhely, banyak, katonakepzes meg hasonlo felesleges dolgok akinel elofordulnak ne is jelentkezzen
Napi tobszori belepes az oriba, aktivitas, a jatek szabalyainak 100%-os ismerete, tobb evi tapasztalat, , a 4 evvel ezelotti kornhazas tanyafree ismerete legyen mondjuk a szovetseghez valo csatlakozas feltetele meg
nem kotunk mnt, felaldozzuk egymasret az orinkat ha szukseges egy kivallo csapat amit ajanlani tudok es a 8 evi tapasztalat
Varjuk jelentkezeseteket
en par napon belul kifullozom az orimat de ha megfelelo emberek jelentkeznek megvarjuk es segitunk hamar felolteni az orszagat

azert igy ennyi ido utan ha a katonakepzes is felesleges a jatekban, akkor tenyleg sokat valtozott a jatekstilus :eek:
az meg, hogy egy ingyenmailos 5. csoportba valaki 4 evre visszanyulo tapasztalatokkal rendelkezo jatekost keres, kicsit abszurd :cool:

Veled ellentétben én sejtem ki adta fel a dipis hirdetést,már csak a szöveg stílusából is, szerintem meglepődnél ;) és normálban simán meg lehet csinálni ezt.

Redback 01-02-2009 11:39

Üdv Minden Hódítónak!
Szövetségünkbe keresünk 1 varit min. 200 varázslóval + hadit íj-ló fellálásban
Felt: nincs
kezdő is lehetsz

Killer 01-02-2009 11:52

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200884)
Veled ellentétben én sejtem ki adta fel a dipis hirdetést,már csak a szöveg stílusából is, szerintem meglepődnél ;) és normálban simán meg lehet csinálni ezt.

simán meg lehet nem arról volt szó:)
azért a kis alapkatona képzés pl mindenhol elfér szerintem,és a 4 éves rutinnal rendelkezők a legritkább esetben szöviznek dipóból.csak ennyi a furcsa benne:)

Hex 01-02-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 200886)
simán meg lehet nem arról volt szó:)
azért a kis alapkatona képzés pl mindenhol elfér szerintem,és a 4 éves rutinnal rendelkezők a legritkább esetben szöviznek dipóból.csak ennyi a furcsa benne:)

8 éves rutinja van, nem négy ;) olvasd el újra, négy éves rutint kér a csatihoz :)
majdnem jót írtál,de nem lövöm le :)

Killer 01-02-2009 13:26

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 200888)
8 éves rutinja van, nem négy ;) olvasd el újra, négy éves rutint kér a csatihoz :)
majdnem jót írtál,de nem lövöm le :)

4 éves rutin az elvárás akkor mégis jót írtam??
nem az ő rutinjára vonatkozott,de szerintem egyértelmű :p

Hex 01-02-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 200891)
4 éves rutin az elvárás akkor mégis jót írtam??
nem az ő rutinjára vonatkozott,de szerintem egyértelmű :p

értelmezés rulez. Hex kap egy egyest :P

Szecsa 01-02-2009 14:35

Teljesen kihozhato egyszeruen ez az ori, ami kér. Csupán érdekességképpen mutattam :)

Grabi 01-02-2009 17:01

nem értem, h ha vki ilyen tudással és tapasztalattal rendelkezik az miért akar kváziismeretlen emberekkel szövizni...

Szecsa 01-02-2009 17:36

Újabb szösszenet :) (ugyanattol az embertől)

2009-01-02 17:11:37

Sziasztok dicso hodito nagy vezerei:
2 tag hianyzik a szovibol
feltetelek: elohalott minimum 1400 varazlsoval es 500 tolvajjal meg vagy 200 ijjasz nem artana varazlso szemelyiseggel
ugyancsak elohalott 500 varazsloval 1400 tolvajjal ha lehet tolvaj szmeellyiseggel
en vagyok a vezer sgeitek hogy ti legyetek a legrprofibbak ebben a jatekban
egyutt mindnekit legyozunk
eljen a kiraly!!!

All times are GMT +1. The time now is 05:48.