Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Synkel 12-06-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140645)
Ez lehet, hogy igaz, de en mar csak ilyen vagyok.

Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :)

Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban.
Az mnt meg szintén igaz.
És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni...

Remedy 12-06-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140642)
Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te.
És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra...

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140647)
Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban.
Az mnt meg szintén igaz.
És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni...

1. Na nezzuk. Aki kiteszi a fel klant raallaskor, _nem_ tud klancsatazni, ha 2 millio sikeres klancsataja volt, akkor se. Sajnalom :P
2. Amikor felmentem, az ovi ott se volt, talan egyedul Xepi uthetett volna meg(ha kiszurja), _de_ kisklanban nem is volt mnt veluk, csak Vele. Ergo: igenis felmentem volna...
3. Nem en mntztem az ovival, hanem a klanvezerem.

Szoval kb egyik beirasod sem igaz...

De tudod mit: tok okos meglatasaid vannak, ez a mostani nagy utes is tokeletesen zajlott le, mindent tok jol tudsz a kemlelesi bonusszal egyetemben, mindig igazad van, tok jol klancsatazol, es en csak veletlen, tudas nelkul, penzzel es szerencsevel mentem fel 1 milla pontra, amugy pedig csak a szam nagy, mindenkinel okosabbnak hiszem magam, es mindenkit lenezek. Remelem, igy jobb Neked. :P

laci 12-06-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140636)
Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:)

Én tényleg az vagyok, csak olvasgatom ezt a topicot :)

Mindenesetre kár ezen a támadáson összekapni, ha a "sértettek" nem cirkuszolnak, nekünk sem kell ugatni ;)

Zsáni 12-06-2007 14:12

te Taszi :)
Nekünk nagyon sok levadászandó egyén van itt :D
Nem is tudtam :D

LotR 12-06-2007 14:57

Remy: Palival értek egyet, mindenki kiváncsi a HSZ-eidre mer sokat tanulhat belőle az ember, de a stlíuson akadt fennt mindenki...
persze ha célod volt feldobni ezt a topicot hamár nincsennek ütések akkor gratu :)

Elfogadom amiket írtál egyet kivéve, a klánvezéred le MNT-zet = te is le MNT-ztél , ebbe Synknek igaza van ha nem is írta le pontosan...
szval én továbbra is kíváncsian várom a klántámadásokkal kapcsolatos építő kritikádat, de ha lehet finomabb, kevésbé becsmérlő és minősítő stílusban ;)
MEr a tudás nem jogosít fel mások sértegetésére és lenézésére szerintem :)

Redback 12-06-2007 15:08

Gyerekek....Ezen így összeveszni.Én Remyt is megértem, meg Synkelt,lacit és Palit is.

Dragi 12-06-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140639)

Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :)

Lehet hogy sokat tudsz a kláncsatákról de sztem privibe kéne oktatni ha már oktatsz ...

Inkább kerüld el Synkelt jó messzire meg Synkel te is kerüld Remyt rohadtul nincs kedvem a marakodásotokat olvasni ! Utáljátok egymást csak nekem ne kelljen olvasnom, kösz

Xeper 12-06-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140668)
Gyerekek....Ezen így összeveszni.Én Remyt is megértem, meg Synkelt,lacit és Palit is.

Én mindenkit megértek :)
Vörldpísz :D

Remedy 12-06-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140676)
Lehet hogy sokat tudsz a kláncsatákról de sztem privibe kéne oktatni ha már oktatsz ...

Inkább kerüld el Synkelt jó messzire meg Synkel te is kerüld Remyt rohadtul nincs kedvem a marakodásotokat olvasni ! Utáljátok egymást csak nekem ne kelljen olvasnom, kösz

Kedves Gergo, sajat gondolatmeneted folytatva, ezt is priviben kellett volna, nem? Amugy nem ertek Veled egyet, vallalom a velemenyem mindenki elott, ilyen vagyok. Akinek nem tetszik, ne olvassa, vagy ignoraljon...
Mivel most modositottad a beirasod reagalnek arra is - ha nem akarsz olvasni, tegyel tiltolistara....

Steve 12-06-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 140677)
Én mindenkit megértek :)
Vörldpísz :D

Én mindenkit csak a Kszepit nem! ólmoszt vörldpísz! :D

All times are GMT +1. The time now is 17:56.