![]() |
|
Két részeg rendőr a Duna parton vizel.
Te Józsi miéért van az hogy ssssr hangot ad a vizelésed az enyém meg brrrr hangot ad ki? Azért mert én a soderre vizelek, te meg a gatyádba... |
Quote:
Távirányítású tarantellapók izzó szemekkel A távirányító pont olyan, mint a tarantella tojása" nem gondoltam volna, h ien távirányító formájú a tojása.. :) |
Egy anyuka takarítja karácsony előtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz ? - Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen. - Minek? - Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska ... - És nálunk fog szarni ? Chat: > (csigubigu) nem tud vki vmi jó kocka szülinapi ajándékot? > (Hydroceph) szünetmentes táp > (csigubigu) csajnak > (Hydroceph) rózsaszín szünetmentes táp > <Warrior> pillanat csak kimegyek mert trágyázzuk az epret > <Lock> mi porcukorral szoktuk enni > [14:03:07] <a_tesz> mi lekvár helyett is pálinkát főzünk > [14:03:18] <a_tesz> kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni > X: a windows nem ismeri fel a pendriveom, > Y: milyen Windows > X: Nem tudom > Y: jó-jó, de mit ír ki, miután elindítod a gépet? 98, XP, NT, ME? > X: ööö... nem tudom, én olyankor mindig főzök egy kávét. > Milán üzenete: > és a PHP tipusu fájlokat az mivel tom mp3ba átkonvertálni? > Balázs [Esc] üzenete: > azt nagyon kell akarni, másképp nem megy > [13:04] <[HUN]finchyke> tudtok mondani nekem szép szerelmes számokat? > [13:05] <[HUN]aksho> 69 > (17:40:49) (Abydos) jaj > (17:40:52) (Abydos) csokis lett az egérpadom > (17:40:58.) (Abydos) eh. most meg nyálas > xxx: bazz anyám odatette a fogkrémek közé a kézkrémet... > xxx: olyan selymesek a fogaim, hogy kicsúszik a zsíroskenyér. > [15:52] <kedves> valaki segittene a mesenger instalalasaban? > [15:52] <Kazal> next next next finish Smile > 22:00:31 < jocoWISKY> kfdkjfkj > 22:00:32 < jocoWISKY> dkdvkj: > 22:00:33 < jocoWISKY> xckjcxvcj > 22:00:37 < jocoWISKY> cklcxvknccú > 22:00:59 < st00M> joco kapcsold be a monitort > 22:53 [Győző-san] vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? > 22:53 [CristianoRonaldo] Már szóltam nekik, hogy Shift és az ENTER-töl balra kettővel. |
Válságkezelási tippek. .
Két autógyár tulajdonos beszélget: -Te fizetsz az embereidnek? -Én nem. És te? -Én sem. És bejárnak? -Be. -Az enyémek is. -Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni? |
Kati, a barátnőm egy műszaki üzletben talált állást. Felhívta a figyelmemet, hogy a főnöke nem szereti, ha a dolgozók ismerősei sokat lógnak a boltban. Ha mégis összefutnék a boltvezetővel, mondjam neki azt, hogy Kati bátyja vagyok.
Egyik nap bementem az üzletbe.A pénztárban ült egy nő, mondom neki: - Jó napot, Katit keresem. A biztonság kedvéért hozzátettem: - A bátyja vagyok. - Ez érdekes! - felelte a nő - Én meg az anyja. |
- Merre támad az etióp hadsereg?
- Amerre a szél fúj! |
Három roma érkezik a Mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli az Úrral:
- Uram, három roma érkezett a Mennybe. - Nyisd a kapukat és engedd be őket, Péter! Mindenkit befogadunk. Két perc múlva jön vissza Szent Péter: - Eltűntek. - A romák? - kérdi Isten. - Nem, a kapuk. |
Félelf éplista
Szabad terület: 0 Ház: 116 Barakk: 114 Kovácsműhely: 15 Tanya: 86 Könyvtár: 6 Raktár: 10 Bányák: 164 Őrtorony: 20 Kocsma: 32 Templom: 50 Kórház: 0 Piac: 0 Bank: 0 Fatelep: 40 Kőbánya: 29 Fémbánya: 34 Agyagbánya: 53 Drágakőbánya: 8 Jó durva... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:57. |