![]() |
Quote:
|
Igazán nem értem mi nem tetszik neked ezen dragi!:)
|
Quote:
|
Quote:
Dragi, te meg bújj el valahová a fájdalmadban, mert úgy látszik, hogy nem tudod feldolgozni azt, hogy ha valaki gratulál, és örömét fejezi ki a fair harc miatt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2011-11-18 02:00:57 még egy tar ló (#4220) támadást indított Ragadozómadarak (#3371) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3127 hektár földet.
Gratula. |
2011-11-18 02:00:57 még egy tar ló (#4220) támadást indított Ragadozómadarak (#3371) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3127 hektár földet.
2011-11-17 11:00:59 még egy tar ló (#4220) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 5004 hektár földet. 2011-11-17 11:00:59 Olümposz (#3735) támadást indított még egy tar ló (#4220) ellen, de a csatát elvesztette. Gratta! |
Gratula fél mini gun :) :D
|
Quote:
|
Köszi szépen a gratulációkat! :)
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként te vagy a napi poéngyáros? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Volt egy ilyen ütés is :)
2011-11-18 22:01:02 DeákWar Broz & Sis (#4147) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2356 hektár földet. Grat! |
2011-11-18 22:01:02 DeákWar Broz & Sis (#4147) támadást indított Olümposz (#3735) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2356 hektár földet.
Gratula! |
na azért ezt se hiszem ám el! :D
Szevasz Harcosok megjelensz fórumon is avagy csak a játékba ?:) |
grat az ütéshez :)
|
Quote:
Lehet tartanak 1 mástol csak a kisebbeket bántják. ez ellen Atinak kellene tenni valamit már. Mert ez miatt hagyák abba sokan a Hodito-t. nagy királyok fent ülnek és termelnek kisebbeket tápolnak vagy épp különmenő embereket mivel nagy orival kicsit jobban lehet termelni mint 5-10k hekin. Szal ezzel rontjátok el a hoditot. 40% foglalkoztatotsággal nem hiszem épp támadó orik. |
Quote:
Engem egyáltalán nem zavarnak, megtalálom máshol a szórakozásom... |
Quote:
|
Quote:
|
Dragi, kifejtenéd a negatív véleménynyilvánítás okát? Te talán örülnél neki, ha kötelezve lennél arra, hogy XY-t megtámadd, akkor is, ha előtte 3 évig a szövid volt, másik 4 csoportban most is az, de most épp az A-ban nem az?
|
Quote:
Képes még a barátait is leütni , hogy legyen földje Sajnos ilyen agyi rendellenességgel született, rá kell hagyni :D |
Quote:
Vegyük pl. ha egy ismerőst kitiltanak beverik 3 sereggel pont a barátja elé kerül és az is beveri 5 sereggel azzal a címszóval: inkább nálam maradjon a földje mint máshoz vándoroljon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként meg klánérdek szerintem |
Quote:
Arról van szó, hogy én azt írtam, hogy nem volna jó, ha kötelező lenne beütni azt, aki üthető -- erre azt mondtad, hogy ez nem tetszik Neked. Vagyis azt szeretnéd, hogy még akkor is kötelező legyen beütni egy országot, ha azzal a klánod egésze egy másik klán közelébe kerül, akik szintén kötelező ütés miatt 20x annyi földet fognak Tőled elvinni. Ezt fejtsd ki kérlek, hogy ez szerinted miért lenne jó. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:48. |