![]() |
Quote:
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P |
Quote:
|
Quote:
Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:) |
ti nem is vagytok lámák!!:P:D
|
Quote:
De akkor ha mar ennyire okosak vagytok, itt szeretnek megkerni mindenkit, hogy a Big Gunt aki klantamadni akarja, raallas utan ne bontson ki, es amikor 1 koros a serege, maradjanak csak 2 korre. Mert ezt igy kell csinalni,es tok jo lesz nekik... :) Talan tenyleg nem azt kellene lecseszni, aki probal ravilagitani arra, hogy mi tortent nem tul helyesen, esetleg nagyon rizikosan. Mondom ezt ugy, hogy nem ertek a klancsatakhoz(tenyleg nem). Ebben pl Serg tudna segiteni, Zoli, vagy monro, esetleg wand, stb... Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :) |
Quote:
Én télleg láma vagyok, viszont sose nem is állítottam az ellenkezőjét:) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te. És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra... |
Quote:
"Ilyet nem lehet csinalni" = "nem szabadna megengedni, hogy barki ilyet csinaljon, jobban kell elokeszulni, figyelni, es elovigyazatosabbnak kell lenni, megfelelobb kell lennie egy klan belso managementjenek" Ettol persze nyilvan elofordul ilyen... Igy erthetobb? |
Quote:
Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :) Ja, es az en apukam erosebb, mint a Synkele.... :P |
All times are GMT +1. The time now is 08:23. |