Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-06-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140630)
:D:D:D:D:D
Az megesik nem egyszer, hogy egy esemény kapcsán kialakul némi okoskodás, és egyesek nekiállnak arcoskodni. De arra csak te vegy képes, hogy lelámázod mindkét felet, bebizonyítod, hogy te vagy a király, aztán megsértődsz mert nem tetszik nekik pedig te csak "segíteni akartál":D

Ez nagyon LOL:D:D:D

Nem sertodtem meg. Amugy pedig tenyleg lama vagy, ebben igazad van... :)
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P

Remedy 12-06-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 140633)
Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát :p

Laci, talan Te is olvasd el a hosszabb beirasom. Igenis, ilyet nem lehet csinalni, ami tortent... Se tamado, se vedekezo reszrol... De foleg tamado reszrol... :)

Synkel 12-06-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 140633)
Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát :p

Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:)

Killer 12-06-2007 13:40

ti nem is vagytok lámák!!:P:D

Remedy 12-06-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140636)
Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:)

Ot nem ismerem Teged mar eleg jol...

De akkor ha mar ennyire okosak vagytok, itt szeretnek megkerni mindenkit, hogy a Big Gunt aki klantamadni akarja, raallas utan ne bontson ki, es amikor 1 koros a serege, maradjanak csak 2 korre. Mert ezt igy kell csinalni,es tok jo lesz nekik... :)

Talan tenyleg nem azt kellene lecseszni, aki probal ravilagitani arra, hogy mi tortent nem tul helyesen, esetleg nagyon rizikosan. Mondom ezt ugy, hogy nem ertek a klancsatakhoz(tenyleg nem). Ebben pl Serg tudna segiteni, Zoli, vagy monro, esetleg wand, stb...

Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :)

Synkel 12-06-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140634)
Nem sertodtem meg. Amugy pedig tenyleg lama vagy, ebben igazad van... :)
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P

Én télleg láma vagyok, viszont sose nem is állítottam az ellenkezőjét:)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140635)
Laci, talan Te is olvasd el a hosszabb beirasom. Igenis, ilyet nem lehet csinalni, ami tortent... Se tamado, se vedekezo reszrol... De foleg tamado reszrol... :)

Itt viszont kissé ellentmondasz az eseményeknek. Tegnap láttuk, hogy igenis lehet...

Paliking 12-06-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140623)
Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)

Remy, én a magam részéről szívesen veszek minden építő jellegű kritikát. De a stíluson picit csiszolhattál volna, mielőtt elküldöd a hsz-t. Szerintem.

Synkel 12-06-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140639)

Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :)

Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te.
És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra...

Remedy 12-06-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140640)
Itt viszont kissé ellentmondasz az eseményeknek. Tegnap láttuk, hogy igenis lehet...

Akkor ertelmezem a szamodra, ugy tunik nehezseget okoz.
"Ilyet nem lehet csinalni" = "nem szabadna megengedni, hogy barki ilyet csinaljon, jobban kell elokeszulni, figyelni, es elovigyazatosabbnak kell lenni, megfelelobb kell lennie egy klan belso managementjenek"

Ettol persze nyilvan elofordul ilyen...

Igy erthetobb?

Remedy 12-06-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 140641)
Remy, én a magam részéről szívesen veszek minden építő jellegű kritikát. De a stíluson picit csiszolhattál volna, mielőtt elküldöd a hsz-t. Szerintem.

Ez lehet, hogy igaz, de en mar csak ilyen vagyok.

Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :)

Ja, es az en apukam erosebb, mint a Synkele.... :P

All times are GMT +1. The time now is 08:23.