![]() |
Quote:
A jelentkezési feltételeket elolvashatod ennek a témának a LEGELSŐ beírásában, onnan kiderül, hogy már rég nem lehet jelentkezni, és az is, hogy miért nem. A 2011-es párbajsorozaton szeretettel várunk majd. De a jelentkerzést az év ELEJÉN ejtsd meg ott is, ha ilyenkor akarsz jelentkezni, akkor már arra se fogsz tudni! |
OK! :)
vettem... sejtettem, h valami ilyesmi lesz.. de tegnap párbajoztam egyet és megtetszett :) |
Quote:
Az év eleje egy kis pihenéssel fog telni, eddig márciusban indultak a sorozatok (idén és tavaly), a jelentkezés talán valamikor február környékén kezdődik. Mindez természetesen függ az igényektől, ha 3-4 jelentkező lenne, akkor nem lesz megtartva a párbajsorozat. |
Negyed óra a gyakorlópárbajig!
|
Úgy látom volt még egy jelentkező az utolsó pillanatokban. :) Sok sikert!
|
Quote:
Azért jó volt :D |
Quote:
... amivel kapcsolatban továbbra is jöhetnek az időpontigények! :) |
Ha nincs több időpontigény, akkor ennyi között fogok válogatni. Van még esetleg valakinek?
|
Sikerült találni olyan időpontot, ami minden jelzett igénynek megfelel, ez pedig a szerda 16 óra lett.
A párbajsorozat utolsó fordulója november 3-án, szerdán, 16 órakor kezdődik. Ebben az utolsó fordulóban 1 órás párbajok lesznek. Izgalom még akad bőven, egyelőre a dobogósok személye se mind dőlt el (a háromból kettő már megvan :)), de akik már biztosan bennevannak az első háromban, ők se biztosították még be a helyezésüket. Gyertek minél többen, hogy minél izgalmasabb legyen a végjáték! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:34. |