Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

Ati 10-29-2010 08:55

Quote:

Originally Posted by Járkál a farkas (Post 269099)
Mennék Ati, de nem tudok :)

A 9 fordulós párbajsorozatra ne a 8. forduló után akarj jelentkezni.

A jelentkezési feltételeket elolvashatod ennek a témának a LEGELSŐ beírásában, onnan kiderül, hogy már rég nem lehet jelentkezni, és az is, hogy miért nem.

A 2011-es párbajsorozaton szeretettel várunk majd. De a jelentkerzést az év ELEJÉN ejtsd meg ott is, ha ilyenkor akarsz jelentkezni, akkor már arra se fogsz tudni!

Járkál a farkas 10-29-2010 08:59

OK! :)
vettem... sejtettem, h valami ilyesmi lesz..
de tegnap párbajoztam egyet és megtetszett :)

Ati 10-29-2010 09:05

Quote:

Originally Posted by Járkál a farkas (Post 269108)
OK! :)
vettem... sejtettem, h valami ilyesmi lesz..
de tegnap párbajoztam egyet és megtetszett :)

A jövő évi párbajsorozat előtt akkor szerintem még egy pár párbajon próbáld ki Magad (ez nem kötelező; volt idén is, aki úgy indult a sorozaton, hogy sose párbajozott előtte), aztán jövőre gyere a sorozatra. A normál párbajokhoz képest minimális a nevezési díj (idén 500 kör volt, cserébe 54 éles párbajon, és talán egy tucatnyi gyakorlópárbajon lehetett/lehet részt venni).

Az év eleje egy kis pihenéssel fog telni, eddig márciusban indultak a sorozatok (idén és tavaly), a jelentkezés talán valamikor február környékén kezdődik.

Mindez természetesen függ az igényektől, ha 3-4 jelentkező lenne, akkor nem lesz megtartva a párbajsorozat.

Ati 10-29-2010 11:43

Negyed óra a gyakorlópárbajig!

Ati 10-29-2010 12:05

Úgy látom volt még egy jelentkező az utolsó pillanatokban. :) Sok sikert!

J.Ati 10-29-2010 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269150)
Úgy látom volt még egy jelentkező az utolsó pillanatokban. :) Sok sikert!

Jelenetkeztem, de senki nem jött.
Azért jó volt :D

Ati 10-29-2010 13:01

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 269168)
Jelenetkeztem, de senki nem jött.
Azért jó volt :D

Akkor remélem, hogy mindenki begyakorolt mindent az éles fordulóra. :)

... amivel kapcsolatban továbbra is jöhetnek az időpontigények! :)

Ati 10-30-2010 09:55

Ha nincs több időpontigény, akkor ennyi között fogok válogatni. Van még esetleg valakinek?

Ati 10-30-2010 15:51

Sikerült találni olyan időpontot, ami minden jelzett igénynek megfelel, ez pedig a szerda 16 óra lett.

A párbajsorozat utolsó fordulója november 3-án, szerdán, 16 órakor kezdődik. Ebben az utolsó fordulóban 1 órás párbajok lesznek.

Izgalom még akad bőven, egyelőre a dobogósok személye se mind dőlt el (a háromból kettő már megvan :)), de akik már biztosan bennevannak az első háromban, ők se biztosították még be a helyezésüket.

Gyertek minél többen, hogy minél izgalmasabb legyen a végjáték! :)

Remedy 10-30-2010 16:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269410)
Sikerült találni olyan időpontot, ami minden jelzett igénynek megfelel, ez pedig a szerda 16 óra lett.

A párbajsorozat utolsó fordulója november 3-án, szerdán, 16 órakor kezdődik. Ebben az utolsó fordulóban 1 órás párbajok lesznek.

Izgalom még akad bőven, egyelőre a dobogósok személye se mind dőlt el (a háromból kettő már megvan :)), de akik már biztosan bennevannak az első háromban, ők se biztosították még be a helyezésüket.

Gyertek minél többen, hogy minél izgalmasabb legyen a végjáték! :)

Ez igy van, annal izgalmasabb a vegjatek, minel tobb figura van a tablan! :)

All times are GMT +1. The time now is 22:34.