Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Paliking 12-05-2007 22:07

Ja, és köszönjük az ellenfélnek a gratulációt, amit a játékon belül már korábban megtettek :)

Remedy 12-05-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 140431)
Na egy kis háttér.
Pontszám szerint a ráállás utáni körben 3 köröseknek kellett volna lennünk, nem tudom miért maradtunk két körösek, de remélem az öreg rókák majd megmagyarázzák :). Két klán közé álltunk be, akik 18k pontra voltak egymástól, úgyhogy arra is kellett figyelnünk, hogy a ráállás után nehogy az alsóra 2 körre kerüljünk. Mások kiszagolták a klántámadást, úgyogy még az utsó bontásnál sereget is kellett elengedni, és a bontás beállításnál még nem tudtuk mennyi sereget kell majd elengedni. Az elengedésnek köszönhetően az egyik csapat hiénát sikerült fogni, a másikat nem.

Nem baj, ha ezt nem ertem? Kibontani akkor kell, amikor rajuk alltatok, utana, ugye? Hogy jon ide az elengedes, amikor meg elvileg kinnt sincs a seregetek?
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre. :) Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele...
Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... :)

Grabi 12-05-2007 22:56

halkan megjegyzem h a tengapi teljesben volt egy 13 órás hiénázás. szóval a rááláskor már volt támadás. mondjuk akkor sem elengedni kellett.

szerintem paliék rájöttek hol hibáztak és majd ellenünk nem fognak ;)

Paliking 12-06-2007 10:51

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 140437)
halkan megjegyzem h a tengapi teljesben volt egy 13 órás hiénázás. szóval a rááláskor már volt támadás. mondjuk akkor sem elengedni kellett.

szerintem paliék rájöttek hol hibáztak és majd ellenünk nem fognak ;)

ja így volt :)
kicsit fáradt voltam már este mikor leírtam.

Joshi 12-06-2007 11:26

Mi láttuk ,hogy jönnek Nyilasék. De megfordult a fejünkben, ,hogy kitudjuk védeni az ütést.Mondjuk nem sok kellett hozzá valószinüleg. Bontani akartunk, de hát ők is bontottak . Nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kéne.
Vannak jók és vannak jobbak. És vannak akik a szájukat jártatják.
Kritizálni kibicként a legkönnyebb.

Redback 12-06-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 140593)
Mi láttuk ,hogy jönnek Nyilasék. De megfordult a fejünkben, ,hogy kitudjuk védeni az ütést.Mondjuk nem sok kellett hozzá valószinüleg. Bontani akartunk, de hát ők is bontottak . Nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kéne.

szerintem sem kellene nektek szégyenkezni.Van aki el se jut A-ig, És sokan vannak akik eljutnak és vagy szk-os lesznek vagy szabiznak.

Remedy 12-06-2007 12:49

Quote:

Originally Posted by Joshi (Post 140593)

Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)

Zsáni 12-06-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140623)
Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)

megtanulhattad volna már, hogy nem szabad ;)

Synkel 12-06-2007 13:19

Quote:

:D:D:D:D:D
Az megesik nem egyszer, hogy egy esemény kapcsán kialakul némi okoskodás, és egyesek nekiállnak arcoskodni. De arra csak te vegy képes, hogy lelámázod mindkét felet, bebizonyítod, hogy te vagy a király, aztán megsértődsz mert nem tetszik nekik pedig te csak "segíteni akartál":D

Ez nagyon LOL:D:D:D

laci 12-06-2007 13:30

Quote:

Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát :p

All times are GMT +1. The time now is 21:19.