Quote:
Originally Posted by Paliking
(Post 140431)
Na egy kis háttér.
Pontszám szerint a ráállás utáni körben 3 köröseknek kellett volna lennünk, nem tudom miért maradtunk két körösek, de remélem az öreg rókák majd megmagyarázzák :). Két klán közé álltunk be, akik 18k pontra voltak egymástól, úgyhogy arra is kellett figyelnünk, hogy a ráállás után nehogy az alsóra 2 körre kerüljünk. Mások kiszagolták a klántámadást, úgyogy még az utsó bontásnál sereget is kellett elengedni, és a bontás beállításnál még nem tudtuk mennyi sereget kell majd elengedni. Az elengedésnek köszönhetően az egyik csapat hiénát sikerült fogni, a másikat nem.
|
Nem baj, ha ezt nem ertem? Kibontani akkor kell, amikor rajuk alltatok, utana, ugye? Hogy jon ide az elengedes, amikor meg elvileg kinnt sincs a seregetek?
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre. :) Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele...
Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... :)
|