![]() |
5 milka csoki
jo tudni |
Quote:
ha nem figyelsz a gatyádat ott hagyod :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
persze ha éppen akkora szerencséjük van, hogy valakik akkor kezdenek az íjászokkal játszani... nem beszélve itt fél órás ürejáratokról mikor éppen nem fogyott már utánna meg hirtelen 5ezret nő az értéke elgondolkodtató nagyon |
Quote:
|
Quote:
akkor miért nem kreskedtél már több napja amíg kinnt voltak az íjak okoska! irritál az ilyen nagyképű pöcs beszólás, legalább k...ba maradnál! nehéz engem kihozni a sodromból de ha már szánalmas módon valaki vette az íjakat csendbe lennék! mert sem egyéniben sem klán szintem nem láttam okát ennyi íj fogyásának illetve igen a védéshez csak ott picit messze volt az elérhető ár de hát mindent át lehet hidalni főleg az ilyen szánalmasan megnyílvánuló droid arcokal mint Te na mindegy ezt felejtsd el túl szeméyeskedő! |
sajnos ha az ember a lámákat támadja ott 20 orival kell számolni még ha nincsenek is együtt :) és ezt nem szemétségből mondom ez tény. őket így kell elfogadni (és megtörni :) ??). bizonyítani nem lehet a "csalást?" minden csak rágalom amit rájuk kiabáltok :)
|
Quote:
ja még valami ha már miindenképpen érezted magaban az erőt, hogy beleszólj a témába akkor azt magyarázd meg te boss, hogy 23:4 és 00:10 között miért nem vett senki íjat? mert ha én egy klán vagyok és el akarom éni a sajátomat és elkezdem felvenni 23:00 után akkor addig veszem még el nem érem (ezt nagyjából mg tudom becsülni) de nem hagyok utánna fél órás szünetet mivel addig bárkitől bármekkor egység kiérhet de biztos nehéz volt telón elérni az illetékes embereket nemde? részemről ennyi |
Quote:
na mindegy lenyugszom (illetve ezt már tegnap megtettem) de az ilyen irónikus beszólások irritálnak direkt nem jöttünk ki ide fröcsögni pedig lett volna rá ok ha azt írták volna kiszúrták készültek és kitettek sok íjat elérhető áron akkor még meg is emelem a kalapom de én is tettem ki íjakat mégpedig nem 3 órával a támadás előtt azt már ha valaki készül rég láthatta volna és amenyni kint volt egy biztos NEM A FÖLÉ TESZEM KI A SAJÁT ELÉRHETŐ ÍJAIMAT na jó éjt |
Udv Wolfi!
Akarnak semmi koze nincs a lamakhoz ezzel most ugymond mellelottel.. Ha anyazni akarsz akkor miert nem a lamakat szidod?? Nem ertem miert kell igy kibukni.. |
Quote:
tudom, hogy nincs köze a lámkhoz de akor is minek ír olyat amivel felidegesít! a lámákat sem fogom anyázni mert bizonyítékom nincs és az is lehet, hogy épp nekik ért ki egy adag íjászuk a leírt időtatományan (ami kérdéses) bár ezzel már csak eldicsekedtek volna szerintem:) grat a védéshez maradjunk ennyiben ok? :) |
Quote:
éplista is meg minden ahhoz, hogy tudjuk eymaguk nem tudnak fulra íjazni ! ennyi elég vagy kíváncsi vagy még valamire? |
2011-11-07 19:00:53 Hanyatlás (#3186) támadást indított Bátor Lovagok Újjászületett Egyesületének a Vezérei (#3609) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6675 hektár földet.
Igy tenyleg megerni kidobalni mindenkit. Kar, hogy ellenuk ezt nem tettek meg. (nem, termeszetesen nem kar, de jobb lenne, ha tobb korbe kerulne kileptetni vkit) |
[quote=Remedy;294069]2011-11-07 19:00:53 Hanyatlás (#3186) támadást indított Bátor Lovagok Újjászületett Egyesületének a Vezérei (#3609) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6675 hektár földet.
Igy tenyleg megerni kidobalni mindenkit. Kar, hogy ellenuk ezt nem tettek meg. (nem, termeszetesen nem kar, de jobb lenne, ha tobb korbe kerulne kileptetni vkit)[/QUOTgratuláln lehet maradi vagyok de itt már az egyetértek ehhez én sem tudok gratulálni visszanyerték a leadott földet sőtt, de imába nem foglalom a nevüket tegnap kellett volna bocs :) |
Quote:
|
Quote:
mást nem is írok felesleges! meg lehet megint nem lenne idevaló:) ja igen nagy grat a hanyatlásnak:) |
Quote:
Amugy meg most beuthetitek oket par korig a kidobas veszelye nelkul. :P |
Quote:
|
Quote:
24 kör alatt végülis lehetséges volna, össze-vissza elcsorogva, de hát múltkor is csak azért mentünk rájuk, mert véletlenül a sok fokozás közben rájuk álltunk :D |
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-11-07 15:00:50 Deasis (#265110) elfoglalt 607 hektárt Land Of The Ser ® (#319684) országától. Gratula Milán szép adag föld :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Black Dragon (#3270) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 447 hektár földet.
sokat kell rá készülni ? |
Quote:
Egy klánütésre igen, sokat kell készülni. Külön erre nem készültünk, csak így jött ki a lépés. De legalább az ellenfélnek se kellett sokat készülnie a válaszlépésre. |
nem rég keztem
|
Quote:
|
Quote:
Te mit tudsz felmutatnni? Amúgy ilyen nével én kapálni sem vennélek fel. |
Látom semmi nem változott , amióta inaktív vagyok .....
További jó játékot mindenkinek :XD Totya |
Quote:
Nem kell a hülyeségeid olvasnunk :) |
2011-11-10 09:00:56 Igenis Főnökasszony! (#4203) támadást indított Szenzomotoros afázia (#2946) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2655 hektár földet.
Gratula Nektek! |
Quote:
|
Fexek, ezért előre gratula...!
|
2011-11-10 22:01:01 Black Dragon (#3270) támadást indított Egyenlítői LáMa Vadászok (#3543) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 14801 hektár földet.
grat! :) |
Quote:
Csak kilovagolt az a pár milkacsoki újra. És most a másik oldalon lett keserűcsoki. Köszönöm szépen ezt az eredményt a klántársaimnak: Bence, Janesz, Jocó, István, Peti, Peti, Peti, Peti, Zoli és én Zoli (Ezt csak azért így írtam, mert megígértem a támadás előtt, hogy leírom, hogy mennyi Petink van :)) Teljes tiszteletem az ellenfél klánnak, mert nem dobáltak ki senkit, és azért is, mert emelt fővel viselték a vereséget. Nekik különösen köszönöm! Köszönöm Atinak is, hogy van a hódító, mert ha nem is gyakori az ilyen, de olyan izgalmakban volt részem, amiben elég ritkán szokott. |
Quote:
:D Nem baj, megérte :) |
Quote:
Gratula!:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |