![]() |
Tegnap a piacon elcsíptem egy utalást. Képzési áron vettem 10k íjat és 12k lovat, aztán tovább is adtam őket kb 1 mlliárd haszonnal.:)
Erről jut eszembe ez a vicc: Férfi betelefonál a rádióba: -Jó napot kívánok! x rádió, parancsoljon! -Jó napot! Ma a repülőtéren találtam egy pénztárcát, benne 2000 euróval, 100000 forinttal és 1500 dollárral. -Maga nagyon rendes ember. Szeretné visszajuttatni a jogos tulajdonosának? -Nem,..... de küldenék neki egy számot....... Bocs, ha már volt.:D |
Quote:
Quote:
|
A belső fórumról:
- Mi a közös a matekban és az evésben? - A SZÁM! |
Quote:
|
Mari néni leesik a létráról s eltöri az egyik lábát. A kórházban begipszelik, s azt tanácsolják neki, hogy ne másszon létrára egy darabig. Két hét múlva Mari néni megy vizsgálatra, hogy megnézzék hogy forr össze a csont. A vizsgálat után megkérdezi a doktort, hogy most már mászhat e létrára.
-Árulja már el drága Mari néni, miért akar maga begipszelt lábbal létrára mászni? -Azért mert qva nehéz már 2hete az esőcsatornán közlekedni... |
Ettől kiakadtam :D
http://www.hobbielektronika.hu/forum...b8abdf6bc2.jpg |
Goluboj (#560790) [4/L] Valaki tudja mit jelent ez? Oroszul van.
|
Quote:
Goluboj: b..i, égszínkék, kék, világoskék |
Quote:
|
Amerikában egy férfi meséli a barátjának, hogy az áruházukba egy fantasztikus gépet szereltek fel, ami megborotválja az embereket.
-Hogy működik? kérdezi Nagyon egyszerü bedobod a pénzt, bedugod a fejed a lukos s a gép megborotvál. Hát ez fantasztikus, de van egy dolog amit nem értek. Mit? Hogy lehet hogy minden ember fejének a mérete és formája más, s a gép mégis mindenkit megborotvál? Igen de csak az első alkalommal..... Ne a medvét akard lefutni, elég ha az előle menekülő leglassabb futót lehagyod. (tegyél róla, hogy ez az anyósod legyen) |
All times are GMT +1. The time now is 17:20. |