![]() |
Ha ezt a tendenciát tartod, akkor lehetséges...
(nem osztasz mostanában annyit, kevesebb a felesleges smiley stb :) ) |
Quote:
|
A párbajról
Akit érdekel mi volt eddig 3és fél óra alatt apárbajon leirom:
50 távolbalátás kb a részemről 30gömb 20sikertelen:D Na de most elkell ugranom az 51.távolbalátást megoldan Csoda történt nem jön semmi 1kemény rengetés sikerült és vezetek rettentő izgalmakat élhet át Liza is nagyon brutál egy párbaj de még lehet lesz 30távolbalátás:D |
Félelmetes izgalmak akorra sereg tart felém,hogy még az alap orit se üti be :D
|
Elhamarkodtam az irományt mostmár ténleg kezdek félni olyna sereg jön hozzám aminke a duplája már be is üt:)
|
Muszáj percről-percre tudósítani a párbajos élményeidről? :)
|
Quote:
Eddig végig unalom volt.) |
Az unalmat felesleges megírnod :)
|
Quote:
Csak már most tudok nevetni azon,hogy az volt irva:Talán így izgalamasabb lesz;) |
Akármennyire is unalmas,ez így eléggé önajnározásnak tűnik.
|
Quote:
Mivel megirtam ,hogy semmi sem törtönént senkivel igazán |
Mind1, jó játékot :)
|
Quote:
Mondom dicsőítem magam ugyanott állok mint ő de lehet 1%-kal több az értékem:D |
Az értéket pontban szokás mérni,nem?
|
Never, sztem hagyjad :)
főleg azért mert rohadtul idegesít, hogy ha van 1olvasatlan bejegyzésem az tuti, hogy a Harcosok topic miatt van.. ömm.. topicot nem lehet ignorálni úgy, mint tagokat? |
Értettem Deni :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi Ati:p
itt pedig szeretettel várunk -> http://forum.queosia.com/showthread....=newpost&t=852 :D |
Szavazás maradhat simán így ahogy most van, még akkor is ha Harcosok lassan feljön. Tényleg visszafogta magát a többi témákban, mostanság megesik, hogy értelmeseket ír
( nézzétek el nekem, hogy ilyet leírtam, de részeg vagyok ) :D:D |
hajrá
Harcosok a nyerő!!!
NEM VAGYOK RÉSZEG!!!!:D :D :D :p |
na akkor aki ad 3vippet az orimért (azaz 720ft-ot de az eszmei értéke van 7200ft is:D ) az egyböl megkapja
|
Miért akarod ennyire eladni?
Nem Téged illet meg? :( |
Quote:
|
Quote:
|
D-s orit,15 mrd-os tartalékkal nem valószínű,hogy kapsz. 3 vipért.
Ettől függetlenül egyetértek,hogy 3 vip azért az oriért irreális.Én 600 heki körüli,kifullozott,4.2 mrd-os orikat szoktam eladni 3 vipért. Aki komolyan anarchozik,annak azért nem kell,akit meg nem érdekel az anarch,annak meg azért nem. Sztem töröld az orit,és inditsd újra normálban,vagy hagyd szabin,de ennyiért árulni pofátlanság. |
Quote:
|
Igazat szol a Never :)
Harcosok, orulj ha 1 vipert eladod. |
Quote:
Harcosok! engem hadj ki a beszélgetésetekből, meg ha már rólam írsz, kérlek nagybetüvel kezd a nevet!!!:mad: És Ati!! Elolvastam a szabályokat mostmár:) |
Quote:
hehe:) :) jaja sokszor át kell kisérnie a zebrán a nagymamáját a zebrán, és ezért nincs a gépnél amikor megy a párbaj mondjuk:rolleyes: :rolleyes: |
Quote:
Ugyhogy amiröl nem tudod a dolgokat ne szolj bele pls |
Quote:
inkább rámmarad de az eszmei érétke felbecsülhetetlen:D |
Quote:
|
Quote:
Oppó ... |
Quote:
|
Quote:
Mi közöd van ahoz,hogy én mit csinálok hol kivel hogyan ?:) |
Quote:
|
Quote:
Ja és én megirtam egyszer ,hogy mihelyts be leszek vippelve én elindulok ugyhogy innentöl már nem rajtam áll szerintem:) (ezt ő ajánlotta nem én kértem) |
All times are GMT +1. The time now is 10:21. |