![]() |
Quote:
|
Quote:
|
áááááá...olyan rég nem dühöngtem :D
Két hónapos kényszer pihin voltam, de mostmár új lendülettel vesztem a hektárokat :D |
2 milla tekit olyan szépen bekoptattam, ahogy illik...:(:mad:
(de 20k-t loptam utána pár órával:-D) |
Quote:
|
Quote:
|
nem vicces dolog 1 órával hamarabb kelni a kelleténél csak azért, mert pont az ébresztőórát felejted el átállítani... :(
|
Quote:
(mint ma reggel...:( ) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Szervus Gézukám. Hallom visszajöttél nyaralásból, milyen volt" Az tény, hogy akkor viccesebb lett volna :D |
Quote:
A cégesnél más a helyzet, de ott meg hiába mondom hogy Vetőmagfelügyelőség tessék? Simán időpontot akarnak foglalni csontritkulás vizsgálatra vagy csak minden bevezető nélkül: - Ez a csekk? - nem ez a vetőmagfelügyelet. - Akkor mi a csekk száma? /követelőzően/ - ??? fogalmam sincs... erre levágja :) És ez egy öreg mami volt a hangja alapján nem is a bezzeg a mai fiatalok. :) Azóta se sikerült rájönnöm hogy mi aza csekk amit trelefonon lehet hívogatni :) |
Quote:
|
Quote:
|
GRRRRRRRRRR most mivanmáá...
Láncban azt írja, hogy 250 VIP kör van az országon... Be akarok lépni, az országban meg az fogad, hogy lejárt a 90 nap, vegyek VIP-et... Most akkor VIP-es, vagy nem? Az országban ez van: Kedves játékosunk! Az anarchista csoport alsó 3 szintjén szintenként 90 napod van arra, hogy feljuss a következő szintre. Ha ez alatt az idő alatt nem sikerül fellépned, akkor a játékot elvesztetted. Te már több, mint 90 napja kezdted a játékot. Mostantól csak a Feljutás, a Súgó, a Beállítások és a Kilépés menüpontokat éred el ebben az országban. Ha megfelelsz a feljutás feltételeinek, a következő szinten a 90 napos idő nulláról kezdődik. Az anarchista csoport alsóbb szintjein 90 napnál több időt játékban csak VIP tagjaink tölthetnek el. Ha nem felelsz meg a feljutás feltételeinek, országodat a Beállítások menüpont alól újraindíthatod, vagy ha erre nincs lehetőséged, ugyanitt törölheted. A VIP tagságról bővebben ide kattintva olvashatsz. A láncban meg ezt látom: .: Smack My Bitch Up :. (#538570) [5/Y] [SZ] [VIP: 323 kör] .: Voodoo People :. (#538585) [5/Y] [SZ] [VIP: 250 kör] .: Firestarter :. (#539410) [5/Y] [SZ] [VIP: 336 kör] A középsőbe nem tudok belépni. Pedig ott a VIP rajta. :( ui: most tettem szabira fél perce. |
Supportra írtad?
Gee, inkább Falloutozz, az megnyugtat :D |
Gee: nem mintha sok lövésem lenne a próba viphez, de az nem 250 kör? nem lehet, h azt jelzi ki a kapcsolós oldaladon?
|
Quote:
|
Mi a szösz van???
A fő országom nál kiírta a böngésző, hogy nincs kapcsolat, a többi működik, bármit csinálok, viszont ha új ablakot akarok elindítani, hogy visszalépjek bele, akkor sem jön be még a hódító kezdőlapja se! Én ezt nem értem! :mad: Na csak meggondolta magát a kis tűzróka, és mégiscsak működik! :) |
Quote:
Ez utóbbi kettő nem is számítana, de a Hódítóban épp felbukkant egy 5 sereges támadási lehetőség, itt gubbasztok a gép előtt hogy kv-kor kimenjek, erre pont most száll el a dolog :mad::mad: És nem a Firefox a hibás, operával ugyanúgy nem ment, aztán IE-vel sem, miközben a fent említett két oldalon kívül minden bejön, ide is tudok írni például :( |
Quote:
ps.: telóról sikerült belépni, probálkozz esetleg azzal |
a Hódító öntudatra ébredt ..
|
Valami dns frissitesi problema lehetett, nekem se mukodott ejfeltol 1 oraig...
Minden mas igen. :) |
Quote:
(bár inkább csak annyi, hogy nem tudok játszani :o ) |
Senkinek semmi tipp a VIP-es dologra?
Mert ha még ilyen nem volt senkivel, akkor megírom szupportra, mert akkor egyedi probléma. (A próba VIP 168 kör, és ha jól emlékszem azon az országon még rajta van. Bár tök mindegy, az mellékes. Az biztos, hogy nem 250 kör a próbaVIP.) |
A mai nap 41tekercslopás volt az egyik kisebb országomnál. Elment kb 2000egységem, stb. Mindezt úgy, hogy nyugis helyen vagyok (vagyis eddig voltam)a csoport alján, és 9% kocsmám van, plusz tekercs CSAK 3 fajta van. Agrár, lakáshelyzeti, és hadügyi. :mad:
És az egészben a legszomorúbb, hogy a lopások nagy többségét egy nem régi szövetségesem követte el.:( De nem baj, nemsokára teljes lesz a szövetség, és akkor mehet a menet!!! |
Ha már pazarolod a helyet 9% kocsmára, tegyél be toli tekit, meg vari tekit, és tisztánlátást. Sokkal nehezebb lett volna a lopkodó dolga. :)
|
Mondjuk én nem szólhatok egy szót se, én eltüntettem valahova fél milliárdnyi tekit, ami szőrén-szálán eltünt....
nem kopott el nem lopták el nincs a piacon pénzem sincs, tehát meg se vették, ha ott is volt fosztogatás se jött be (hogy esetleg a megvett tekik lóvéját eltüntették) nem volt kint túl drágán sem szóval fogalmam nincs hol van a lóvém, vagy a tekim. :D:D de már csak röhögök rajta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hittem egy bonyolult képlet következik,ami tisztán bemutatja,hogy miért nem számítanak a fentiek :p
Hááá' nem :D |
Quote:
Esetleg végső érvként használhatnám a bűvös 'Mert csak!'-ot is :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De inkább nem bonyolódom bele a logikai és szövegértelmezési kérdésekbe, amit ez fölvet. Nekem ennél több eszem van :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:08. |