![]() |
hja, 1,4 MB/s letöltési sebességgel jött lefelé, szóval annyira nem voltak túlterhelve a szerverek. :)
|
most már nekem is jön, és hivatalos letöltési sebességem 1,5*esével:p:)
megvallom még így is lassú, de hát itt ilyen netem van na:D 40% azért így is:p:p:D |
hajrá, a 11. pályán tartok, pedig közben még ebédet is főzök... :D:D
kíváncsi vagyok a 14-esre, hoy meg tudom-e csinálni. ha meg tudom, elárulom hogy csináltam, oks, Hex? |
Én a Supreme Commander 2-vel játszanék most legszívesebben, ha nem melegedne olyan iszonyat mód a laptopom. Addig oké, hogy beleoktrojáltak egy erős procit és egy bivaly videókártyát, de a hűtésről miért nem gondoskodtak? :D
Nem tud valaki valami jó módszert laptophűtésre? Esetleg valami jó külső laptophűtőt ajánlani, ami nem lesz traktor hangerejű egy hónap alatt? :) |
téli kabátod van. laptopod is van. hűtőd van.
fogsz egy széket, és odaviszed a fridzsider elé. kinyitod az ajtót, a laptopot beteszed, te elé ülsz, a kabátot pedig felhúzod. voi'la. :D |
Quote:
|
14. pálya
Hex, a 14-es map nagyon egyszerű volt. Az előttelévők számomra nehezebben mentek.
A 14-es mapot úgy tudod megcsinálni, hogy bemész, elmész balra, felmész a lépcsőkön amik kijönnek a padlóból. megvárod amíg lemegy a lépcső. fent egy sarokban van egy kocka. a fejed fölött egy kis fal rész, a kockával szemben. oda nyitsz egy portált. aztán visszamész a már leereszkedett lépcsőhöz (ami most egy mély padlót alkot), lenézel, és oda is nyitsz egy portált. (mindegy melyik színűt) fogod, és leugrassz, bele a portálba, a lendület miatt átesel a kockához. megfogod a kockát, és leviszed onnan, visszamész a pálya elejéhez, és ráteszed a gombra, hogy lenyomva tartsa neked. bemész az ajtón, átugrálsz a víz felett a túloldalra, és nyitsz egy kaput az energiagolyó útjába, majd visszaugrálsz a pálya elejére, és odanyitod a portált a narancssárga fényhez a plafonon, így az energiagolyó beleesik a fogadó modulba (a lépcsős rész felett van a modul). ez aktiválja azt a kis teherliftet, amire ráállsz, és az felvisz a pálya végéhez. :) |
Quote:
kétszer kell portált nyitni, nekem úgy sikerült :D a 15-ös is érdekes volt, de az könnyebben ment már :) és így nem kellett gyalogolni, de a lendület miatt jó ötlet a tiéd is :) |
Akkor most én kérek segítséget :D
A 18. pályát hogy kell megcsinálni? Eljutottam a nagy terembe, ahol 4 automata ágyú van. Lelövettem mind a 4-et egy energiagolyval, majd eljuttattam a célba az energiagolyót, így elkezdett mozogni egy vízszintes lift. Viszont akárhogy próbálkozom, a kockához nem jutok át! :( Már mindent megpróbáltam, a lehető legnagyobb lendületet vettem, amit a teremben lehet, de úgy se megy... |
15-ös pálya tényleg poén... Pont ma csináltam meg az utolsó 2 pályát, és elkezdtem megint a 14-est, mert mondtad, hogy megizzasztott. A 15-öst meg nem tudom megcsinálni :/ hogyan csináljátok meg, hogy a két ajtó egyszerre legyen nyitva? most támadt egy sejtésem, hogy anno hogyan csináltam meg, de nincs kedvem kipróbálni :D:D
|
Quote:
nem tartok még ott, mert most tanulok, de ha a lendület a hibás, akkor úgy csináld, hogy nyitsz egy kaput, alád egy másikat és amikor esel le, nyitsz egy új kaput és ha azon is átesel, nagyobb a lendületed :) |
ok továbbjutottam azon a részen, aktiválni kell egy ferde falat, és úgy lendületet venni.
hozzáteszem erre kb 10 másodperced van, mert csak időlegesen marad ferde az a fal. az azutáni szobában újra elakadtam ... ez a 18-as pálya az első, amin elakadok.... :( |
Quote:
|
igazából a saját agyunkat akartam tornásztatni :D végigjátszáshoz a végső megoldásban szoktam folyamodni.
de ha nem jövök rá negyed órán belül, akkor az lesz, hogy megnézem mit kell csinálni... |
Quote:
én is így vagyok ezzel :) |
ha minden úgy megy ahogy kell, akkor 3 perc és elkezdhetem énis:):D
|
Ha valakinek van ideje játszani, én bátran ajánlom az " Assassin's Creed 2"-őt
Nagyon szép és nagyon jó történettel írták meg. Emellett rendkívül ötletes és igényes játék. |
Nya... kipörgettem a portált. :):):)
az a baj, hogy ezeknek a robotoknak meg a főellenségnek tök aranyos a hangja.. :D kegyetlenség halomra ölni őket... :D egyébként az Advanced mapok nagyon durvák... a Challenge mapok meg méginkább. Főleg, ha azt állítod be, hogy véges portált nyithass csak. :S |
17-es pálya most így hirtelen és eddig ez volt a legidegesítőbb:D:D
hány pálya van amúgy? |
19. de nekem az utolsó 3 annyi ideig tartott, mint az előtte levő 16 összesen... :D
az utolsó pálya eléggé megdobja az időegységet, mert nehéz is, és hosszú is... |
Quote:
|
|
Unokaöcsém hozott egy érdekes kamionszimulátort.Nekifogtam XD
A neve a 18 wheels of steel american long haul ,hát de jo gyereknek lenni megint. |
Sokkot kaptam. Ma jelent meg a játék :) Vajon mennyit adnak el belőle első nap? |
Quote:
|
Quote:
07.27. a dátum, de nem tudom melyik helyi idő szerint. Talán koreai :) Most nekem is fehér teljesen valami miatt, ITT tekinthető meg a videó. |
Ma van, legalábbis torrenten már fent van a cucc..
|
Nem rossz, de nekem pl az eredeti starcraft sosem tetszett :o
Apropó, ha már játékoknál tartunk, nem tud valaki mondani egy Imperium Galactica II, vagy Haegemonia jellegű űrstratégiát? Viszonylag újabbra gondolok :) (A Nexust már próbáltam, az is tetszett). |
IG2-höz hasonló játékot én is ezer éve keresek, de olyan jót még nem találtam. :(
|
Quote:
csakis "star wars requiem v2.7.2"- es moddal sokat játszottam anno ig2-vel, de ez legalább annyira tetszett |
Quote:
Quote:
Szóval valami olyasmit keresek, amiben pléhbödönök lövik rommá egymást az űrben :D (A Star Trek Legacyt próbáltam - nem lenne rossz, csak rémes :p) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én nagyon szerettem. AZ a solon hagyatékot már nem tudom miért, de végül nem próbáltam ki. Úgy tudom már nem is ot folytatódik, ahl abbamaradt, vagy hogy nincs benne történet-alapú játékmenet, nem is tudom... |
Mostanában a Need for Speed - Most Wanteddal játszom. Most játszom a játékkal komolyabban először. Legaggasztóbb, hogy az elején szinte bármilyen autóval, nevetve végig lehet verni az összes ellenfelet. A feketelistán 3. ember következik most, de a fullos Gallardommal szenvedni kell az első helyért, mert bizony a többi autó sokkal jobb, olyan sebességgel vesznek egyes kanyarokat, és olyan hirtelen lőnek ki, hogy az elképesztő. Persze van ellentéte is, amikor a 4 perces versenyen fél perccel nyerek... Az aranyközéputat kéne megtalálni.
|
Quote:
|
Quote:
szerk: Persze ha rendőrös üldözésről van szó, ott minden kocsinak nekimegyek, mert kell a nagy vérdíj. Azt hiszem az a neve :D |
Quote:
Helyette van fantasztikus kikapcsolhatatlan catch up opció, ami megöli a maradék játékélményt. Ennek az áldásos hatásait tapasztalod, mikor a fullos Lambód mellett alapjáraton elhúz egy defektes Velorex, 300km/h sebességkülönbséggel. |
StarCraft 2-t tolja valaki B.neten?
|
Quote:
Az AI után utánanéztem, és mesterséges intelligencia :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:13. |