![]() |
Egyébként meg ha oda írok ahová nem szabad akkor lehet molesztálni. Hagy ne kelljen már kimásolgatnom a Te "eltévelyedéseidet" amiért nem szólt senki persze mert nincsenek ilyen szabályozások...
Ha támadunk és valakit érdekel pár körülmény akkor az bizony 1A esemény! De ha tévedek akkor meséld el miért nem az... Ezt alátámasztandó saját klánod vezére aki rendszeresen kér infót mindenkitől abban a topicban a körülményekről. Beszólások tekintetében pedig magasan vered a mezőnyt a fórumon úgyhogy vegyél inkább vissza te engem meg el lehet felejteni. Csinálhatod azokkal akikkel csak akarod de nekem nem hiányzik. |
Quote:
Persze Neked is egyszerubb inkabb nekem ugrani, egy olyan dolog miatt, ami meg sem tortent. Felolem irhatod akar az epitesz szemelyiseghez is, letojom. Mondandom lenyege az lett volna, hogy erdekel, mi tortent, nem az, hogy hova irkalsz. Nem szeretnem ezt huszadjara is leirni, remelem, most mar megertetted. Ha nem, gondolkodj egy picit. De leirom meg egyszer, hatha: Felolem irhatod a masik topicba is. Ha meg nem akarsz sehova sem irni, vagy csak ideges vagy, azt ne rajtam vezesd le, koszonom. |
Tudja valaki ki viszi ezt az országot? : (-: DON Land :-) (#435031)
Persze nem a személye érdekel hanem a fórumon használt nickje. |
Quote:
Szerintem teljesen érthető ok, hogy ha valaki nem akar 5 ellenséges hadis ország között maradni egy másik bajtársával az oldalán. (Ellenben én sem tartottam a legjobb lépésnek, de ez egy játék, és amikor valakinek már szenvedés, akkor nem érzi igazán játéknak, és jobb, ha kicsit átgondolja máshol.) 2 az 5 ellen kicsit sok lett volna neki, ráadásul minimum alá is került volna. Na meg egyébként is tervbe volt, hogy mindenki hoz majd fel egy többszemélyiséges országot az új személyiségek bevezetése után. Most a lefordulás kicsit meggyorsult. :) /egyébként van a fórumnak egy kereső funkciója, lehet, hogy találsz valamit../ |
korlátozni kénbe a lefordulást is :D:D:D:D:D Ha már a klánba történő ki és belépésekkel is probléma volt :D
|
Quote:
Ha az ország teljesítette a feltételeket, akkor forduljon akkor, amikor csak akar! :) Most akart! :) |
Quote:
|
....és mi vagyunk a cemétládák :)
Félek a Dragon klán is megpecsételődött. :( |
Quote:
Menni fogunk egy kört szépen, és minden a régi lesz. Most voltak elszámolások, meg ilyesmik, de azért nem temesd el a klánt! :) |
Hát ez ilyen, hol kettő, hol öt. :)
A körrel remélem még vártok azért, mert szeretnélek leverni, és még ütnöm kell hozzád párat...utánna kerülhetsz te is :) |
Quote:
Neked nem probléma, hogy elvitt a klánodból 450K egységet mielött lefordult? Elötte 2 körrel még agresszor és kiáll a klántársáért aztán hirtelen fut mint Forrest? És mindez miért? Mert beverte volna mégegy sereg és ez már rontaná az ázsióját? Engem tudod hányszor vertek már be?? És mit számít az? A lényeg, hogy te mindig egyel többször tudj ütni és akkor haladsz... Végül a kérdésre a válasz: Semmi, csak tudni akartam a nevét. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én se értem....
Amúgy meg...Monróék valszeg hamarabb odaérnek érted, mint én érnék. Ez ellen nem tudok semmit se tenni, max mosolygok majd ha teljest nézek. Monrótól/Monróéktól, nem félek, régen sem féltem, akkor most miért féljek? Nagyon jó játékosnak tartom, amit ő is tud, és tisztelem. Én sohasem leszek akkora játékos, de igyexem...majd egyszer. Fair játék...nekem fair az is, ha 50k értékről fokozok rád és buksz sok földet. Neked más a Fairség az nem az én dolgom. Engem ez annyiból érdekel, hogy biztos verek rajtad még egyet-kettőt :) |
Quote:
|
Iron hízelgő olvasni a szavaidat, de azért azt ne felejtsd el, hogy ha ezekután megtámadunk az NEM gerinctelenség hanem játék ;)
|
Quote:
nem lehetek mindenkinek szimpi, tudom, de ez szúrta a szemem. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
akkor is amit irtál az szurta a szemem |
Quote:
|
Quote:
|
Tudom hogy Don fordult le :D élcelődtem, mivel én Norbi véleményére voltam kiváncsi,
nekem csak az nem tetszett, monro mondott egy ugymond következtetést, pedig felesleges, és sértő. Biztos vagyok benne, hogy vagy 10x is átrágta mit szeretne Norbi vagy 100x:D sok sikert neki az 5-be, ennyit kivánok neki És majd ha 1-be ér, sok sikert a felmenetelhez |
2010-01-15 19:05:41 Új szövetség alakult: columbo a hódító szövetsége
2010-01-15 19:01:37 Columbo Nyomozó (#3833) feloszlott. 2010-01-15 19:01:19 [Jocika RETURN] szövetsége (#3864) támadást indított Columbo Nyomozó (#3833) ellen, de a csatát elvesztette. |
Quote:
|
Iron ne legyen akkora arcod:)
Bár nem szívesen de ha jössz és itt leszek (vagy picit lentebb az mindegy...) megkeserítem a dolgod abban biztos lehetsz:) azt te is tudod ha ide felérsz 100%-t kell nyújts hogy továbbhaladj, bár ha a dragon 3 ősi magja közel marad egymáshoz szinte semmi esélyed bár átfedezhetsz rajtunk:) |
Quote:
|
Wolfi, én nem fedezek :)
Amúgy kár, hogy az utamba állsz...nekem vityu kell :) |
Quote:
|
Jajjj gyerekek, inkább lássuk a játékba!
|
Quote:
Akkor akartam, mostmár ez itt marad megint pár évig :) |
Jertek Gyerekek!!! :D:D
|
Quote:
|
Quote:
Nem szeretném ismételni magam. Pool összefoglalta ami a véleményem róla. Meg is kaptam érte a mínusz 1700 hektáramat. |
Quote:
|
azon gondolkodom, hogy ez egy újgenerációs földszerzési stratégia is lehet akár.
az ellenség pszihéjét célbavéve kihozzuk az állatot a páciensből..... amikor kint az állat, elküldjük a szavait felülbírálatra és a tiltás után kivesézzük a mókust:D |
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |