![]() |
|
Quote:
Aki tud angolul mindenkepp nezze meg, a sraccal van egy interju, akit folyamatosan bantottak a suliban, de most az egyszer visszautott. |
Ez nem semmi,hanem valami volt...sálálálálá :D:D:D
|
Nem sokat értettem belőle, de azt tisztán értettem hogy több éve, nap mint nap bántották. Hamarabb kellett volna visszaütni, megtanulták volna már akkor, hogy Casey az erősebb. Azt hiszem, ezek után nem fogják piszkálni :)
|
vagy ha nincs belőle ekkora ügy, megvárják a suli előtt vagy öten, és jól elgyepálják
|
comment: "jaj istenem mit csináljak" pl.: menj el dolgozni kisharo93 3 hónappal ezelőtt |
Jajj, ez jó ez a cigány gyerök :D
Nekem ez a kedvencem tőle. :D |
Quote:
|
|
|
|
Quote:
Vszont ezzel a negatív kampány hadjárattal is sokat lehet lendíteni a szaron. Ez a videó változat több, mint 3,5 millió nézettséggel bír. A másik hasonlóan színvonalas szám is majdnem 3,5 milliónál jár A slussz poén, hogy már lehet rendelni mizu pólót, bögrét, és egyéb nyalánkságokat. |
Quote:
|
Quote:
Utálom, nem kell félreérteni, de az igazság, hogy ezzel a számmal az "előadó" pont elérte amit akart. És neki bejön ez a szitu... :D |
Én ismerem ezt a srácot személyesen és meg kell mondjam, abszolut nem olyan, mint amiről énekel. Egy visszahúzódó, nagyképű, csöndes kis görcs..
|
|
|
|
ez egy egyszerre pofátlanul nagyképü, és gyönyörü:
|
Ezt már 21 millióan látták... Ez pedig 19 millióval lohol az előző nyomában :D Mondjuk ha másnál nem is, de a rebecca-s friday-os iszonyatnál meg a flournál minden bizonnyal jobbak :D |
|
|
Quote:
Sot, mar a tehetsegkutato musorokba is beferkozik. :) |
Quote:
|
Nézzétek el nekem hogy egy picit talán részrehajló is vagyok.Nekem Ö volt idáig a legjobb,hozzáteszem még azt is hogy a vak lány is nagyon tetszett.
|
Quote:
|
Én az eredeti verziót nem hallottam (tudom, itt meghallgathatnám fentebb... :)), de az "operásított" változat kifejezetten tetszett. :)
|
Quote:
|
Rugby
|
Amikor az átverőt átverik :D |
[/quote]
Nem vagy részrehajló Eke! Ez a fiú fantasztikus:)Amikor hallom beszélni, a hideg szaladgál rajtam.Persze csak jó értelemben. :)Imádom!!! |
Nagyon jó pofa a srác. Nagyon szimpatikus.
|
Quote:
|
Szerintem csak az hogy érdekes ,mint minden tájszólás.De nekem nem a beszéde tetszett,hanem a romlatlansága,ami sajnos elég mulandó dolog a médiában való szereplés esetén.
Az énekhangja jó sőt szerintem nagyon jó. |
Quote:
|
Quote:
Nahát már megint osztom az észt ,pedig az én tv kultúrám az elég sokat kellene fejlődjön odáig ,hogy elérje a semmit.Lassan csak azt vagyok hajlandó megnézni ami megnevettet. |
|
Quote:
|
|
|
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |