Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Adjuk vissza a felelfet a fenti csoportoknak! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4320)

Padlócsempe 12-28-2013 11:26

Én már egy ideje félelffel játszom, és azt gondolom, hogy egyelőre sötétben tapogatózunk abban, hogy mi lenne a megfelelő erősségű erősítés. Be kell vezetni és majd meglátjuk.

Biztos sok sírás lesz, mikor az új félelf erősségeit kihasználva néhány tapasztaltabb játékos nagyot szakít a gyengébb (vagy erősebb, de sírósabb hajlamú) játékosokon, mert megbont egy berögződött helyzetet. De egyelőre úgy látom, hogy a változások bevezetése után is többet fog érni egy jó hadis, vagy a törpe, mint a félelf. Viszont talán néhány félelf/tolis-fétises játékos (mint én is :D ) kiélheti majd magát, mert kisebb lesz a faj lemaradása.

A mondandóm lényege, hogy a puding próbája az evés, azaz legyen bevezetve minél előbb :)

Ati 12-28-2013 11:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306539)
Új tolvajakció a (szövetség bármely tagját) támadó sereg szándékának jelzésére. Az adott körben történt sikeres távolbalátás varázslatot igényel (a szövetség bármely tagja által).

Ez nem így fog kinézni. Nem kell a megelőző távolbalátás hozzá, viszont konkrétan meg kell mondani, hogy kire vagy kíváncsi. Az ő ellened (és szövetségeseid ellen) tartó seregeinek a szándéka lesz kilistázva.

Ati 12-28-2013 13:18

Valahogy így fog kinézni a szándékfelmérés eredménye:

A sereg összetétele és nagysága nem látszik, azt a távolbalátás varázslat mutatja.

Lehet ugyan azzal trükközni, hogy elküldök egy rendes sereget, majd egy 1 fős sereget valami más akcióra megtévesztésként, de a seregek sorrendje összepárosítható a távolbalátás eredményével, tehát lehet tudni, hogy melyik a valós sereg, és melyik lett csak megtévesztésből küldve.

Ati 12-28-2013 15:31

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306582)
A mondandóm lényege, hogy a puding próbája az evés, azaz legyen bevezetve minél előbb :)

Ha nem jön közbe semmi, akkor január első felében várható a félelf módosításának élesítése.

Pool 12-28-2013 20:57

Ha több sereg megy különböző céllal, akkor melyiket fogja mutatni?

Ati 12-28-2013 20:59

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 306586)
Ha több sereg megy különböző céllal, akkor melyiket fogja mutatni?

Mindegyiket.

Ati 01-02-2014 13:49

Ismét egy pontosítás:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306539)
Haszonszerző tolvajakciókkal 50% alá is használhassa a készültségét, egészen 0%-ig (minimum 3% szükséges az indításhoz)

Haszon- és információszerző tolvajakciókkal 50% alá is használhassa a készültségét, egészen 0%-ig (minimum 3% szükséges az indításhoz)

Ati 01-02-2014 16:14

Erősítés:
  • faji varázslat a mostani lakos 40%, tolvaj 30% helyett több tolvajerőt jelentsen: lakos 40%, tolvaj 50%
  • katonagyilkolás erősítése a mostani kétszeresére

Új tolvajakció a (szövetség bármely tagját) támadó sereg szándékának jelzésére. Ha több sereg megy egy célpont ellen, akkor az összes sereg szándékát jelzi, beazonosíthatóan, hogy melyik sereg milyen szándékkal jön.

Ésszerűsítések:
  • tanyatermelési malusz eltörlése
  • bányatalálási bónusz eltörlése
Speciális faji tulajdonságok:
  • Információ- és haszonszerző tolvajakciókkal 50% alá is használhassa a készültségét, egészen 0%-ig (minimum 3% szükséges az indításhoz)
  • bankok jobb átlopása a félelf-fel szembeni területarányos védelemmel: 5% területarány esetén véd egy darab bank 10%-ot a pénzedből. Nagyobb területarány esetén ennyi a maximum, kisebb területarány esetén egy bank védelme egyenes arányban csökken a területarány csökkenésével.

Más fajoknál kritikusabb pont: mivel a készültségét akár 0%-ra is leviheti, ha ezt teszi, akkor sokkal később mehet szabadságra, hiszen a saját készültségnek 100%-ra vissza kell emelkednie a szabadsághoz!

Ati 01-02-2014 16:15

A fejlesztői gépen már a fenti összefoglaló szerint működik a félelf.

Holnap mégegyszer átnézem tiszta fejjel, mielőtt általános, bevezetést megelőző bejelentés születik róla.

Remedy 01-02-2014 16:56

Én már előre várom, hogy 300 hektáron 15% bankot kell tartsak. :D

Tsobi 01-02-2014 19:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306615)
Én már előre várom, hogy 300 hektáron 15% bankot kell tartsak. :D

Vagy elhasználsz egy személyiséget arra, hogy megintcsak lophatatlanná válj kevés bankkal is. :)

Remedy 01-02-2014 19:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 306616)
Vagy elhasználsz egy személyiséget arra, hogy megintcsak lophatatlanná válj kevés bankkal is. :)

Ha a kereskedőre gondolsz, az kicsit többet segít, mint eddig, jelen példában kb 6 db bankot tudsz vele spórolni a 43-ből. Ez sem számít kevésnek, és lophatatlanná sem válsz szerintem. De úgyis jön a változtatás, és majd minden kiderül.

Padlócsempe 01-02-2014 20:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306611)
Ismét egy pontosítás:

Haszon- és információszerző tolvajakciókkal 50% alá is használhassa a készültségét, egészen 0%-ig (minimum 3% szükséges az indításhoz)

Az emberlopás haszonszerző, vagy ártó akciónak számít?

Ati 01-02-2014 20:41

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 306618)
Az emberlopás haszonszerző, vagy ártó akciónak számít?

Ezen egy picit gondolkodtam, amikor csináltam, végül arra jutottam, hogy haszonszerző lesz, tekintettel arra, hogy ez inkább van népesség pótlására használva, mint másoknak való ártásra.

Remedy 01-02-2014 20:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306620)
Ezen egy picit gondolkodtam, amikor csináltam, végül arra jutottam, hogy haszonszerző lesz, tekintettel arra, hogy ez inkább van népesség pótlására használva, mint másoknak való ártásra.

Ezzel személy szerint nem értek egyet, ezzel így elég nagy károkat lehet okozni.

Bumburnyák 01-02-2014 22:06

Remy-vel értek egyet. Egy hadi orit ha körváltás előtt lelopom full készültséggel emberre, az azért szép kis emberhiány.... Vagy tekercsre.... És ha még a vihart meg szárazt is ráteszem, a készültségét meg lenyomom....
Mi lenne, ha egy akcióból mondjuk 14 lenne a maximum, amit indíthat 1 körben és körönként 2-vel nő, 14-ig. Így akkor picit gyengülne is, hiszen max 14 alkalommal mehetne tekiért vagy emberért, az eddigi 17 helyett.

Remedy 01-03-2014 12:25

Az emberlopással az a baj, hogy nem tudsz ellene mit tenni, ha jól csinálják, és a játék olyan, hogy a helytartó sem tesz semmit. Egész egyszerűen csak bele kell gondolni, hogy mekkora károkat lehet okozni majd egy körváltás végi 33 db-os emberlopással, és nem olyan hatalmas logikai és érvelési hibával érvelni mellette, hogy "de hát leginkább nem is erre használják..."

Majd fogják.

Ati érvét azzal tudnám szemléltetni, hogy egy rablógyilkosokból és rendes emberekből álló asztaltársaságnak kenőkés helyett éles tőröket raknak ki a vacsorához, azzal az érvvel, hogy "de hát általában csak sajtvágásra használják..."

Bumburnyák 01-03-2014 12:37

Egyébként ez a sereg felmérés, hogy milyen céllal lettek kiküldve, szerintem nem csak félelfre kellene kiterjeszteni. Erről mit gondoltok?

Ati 01-03-2014 12:46

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 306628)
Egyébként ez a sereg felmérés, hogy milyen céllal lettek kiküldve, szerintem nem csak félelfre kellene kiterjeszteni. Erről mit gondoltok?

Szerintem kifejezetten jó egy ilyen funkció, ami erősíti a csapatjátékot, mindezt egy nem létfontosságú, de időnként hasznos akció formájában. A faji varázslata erősebbé teszi, de nem igazán egyedi. Ez egyedi, ahogy az ember tükörvarázsa is az például, vagy az élőhalott seregnövelése. Jók az egyedi képességek, nem kell mindenkinek mindent tudnia.

Bumburnyák 01-03-2014 13:04

Nagyon jó funkció lesz és szerintem sok esetben létfontosságú is. Hiszen ha támadnak egy félelfet vagy a szövijét, jó lenne tudni, mivel minimalizálja a károkat, mire odaér a sereg. Ettől viszont a félelfet nem tartó szövi stratégiai hátrányba kerül.
Az viszont igaz, vagy mindenkire ki kell kiterjeszteni vagy maradjon csak a félelfnek, de szerintem ahogy egyedi az ember a tükörvarázstól, úgy egyedi a félelf az árnyaktól de főleg a nemsoká bekerülő készültség lenullázási lehetőségétől. Nem lesz túl sok már neki? :) Persze megint magam ellen beszélek... :)
Arról valami előzetes infó, mikortól lépnek életbe az újítások?

none 01-03-2014 13:22

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 306628)

Erről azt, hogy épp azért kerül be, hogy a félelfnek legyen valami plusz haszna, amiért kicsit hasznosabb egy szöviben, mint egyéb fajok, így ha mindenki megkapja adunk egy pofon a ..
Alapvetően nekem annyira nem tetszik ez a sereg szándékának felmérése, de csak félelfnél még belefér, egyéb fajoknál ellenzem..

Ati 01-03-2014 14:23

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 306630)
Arról valami előzetes infó, mikortól lépnek életbe az újítások?

Egyelőre nem változtak a már jelzett tervek:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306585)
Ha nem jön közbe semmi, akkor január első felében várható a félelf módosításának élesítése.

olvastar 01-03-2014 15:13

Quote:

Originally Posted by Nevtelenul, mert nem lenyeg ki volt
De egyelőre úgy látom, hogy a változások bevezetése után is többet fog érni egy jó hadis, vagy a törpe, mint a félelf.

Ezt mar annyiszor elmondtak, elotted ami jo dolog, de en azt latom, h ezek csak tunetek. A gond nem ott van h egy faj gyenge. Hanem az h van egy uj faj, a horcsog, aki am blokk felboritotta az egesz egyensulyat az alapoknak.

Elso tunet volt a hulla, kapott tuneti kezelest, hisz o nem tud raktarazni, igy a kiforditott helyzetben o volt az egyetlen aki ha esetleg termelt volna minimalisat, akkor is boven tobbet, mint az atlag.

A masodik az Elf volt, mivel o ugy lett belove anno, h bekes fedezos, es bar lehet belole hadis, de megse erre van kispecizve. O nem igazan erzett meg sokat a valtozasokbol, hisz kissebb eroraforditassal is meg tudta vedeni azt amire a hulla keptelen. De mivel gond nelkul baktathatott felfele fedezve ha a nagykonyv szerint jatszott, az ugye mar nem tetszett azoknak akik verrel verjetekkel szereztek a hekiket. Itt (szerintem) kicsit visszacsapott az a puska.

Most vegul itt van a tolvajok fejedelme, aki arra lett specizve h a felhalmozott javakat orozza el. Keptelen, mert akinek van felhalmozott java az nem tartja maganal.

Mindossze annyi valtozott, h nem lesz keszpenz sokaig a jatekosoknal, akik horcsog fajjal lettek keresztezve, hanem fittyet hanynak a sugonak, es igenis ingyen raktarnak hasznaljak a piacot.

Ezek csak tunetekek. Bar gondolom senki nem orvos, de azt a tobbseg tudja, h ha megszabaditanak egy ferfit a golyoitol annak az lesz a tunete, h magasabb lesz a hangja. De ha dohanyzik akkor ez nem fog latszani. Persze ettol meg nem lesz ferfi, de senkinek sem fog feltunni.

Kerdesem lenne: Ha az 5os csoportban ilyen szepen felhalmoztam ezt a KB egy yardot, akkor mi akadalyoz meg engem abban, h kijatszva a rendszert, vegigvigyem 2. szintig, h ott forduljak, aztan 200 hekin megint osszedobjam es egy tovabb?

Amig horcsogkent vagyok kenytelen jatszani, addig teljesen mindegy milyen korlatozasokat es kedvezmenyeket adunk a fajoknak. A betegseg fenn all, mindossze a tunetet kezeljuk.

Remedy 01-08-2014 22:38

Ati: csinálnál egy szimulációt, hogy egy full készülis(17db) egységgyilkolás a módosítások után mondjuk azonos pontról egy hadisnak hány % seregét öli meg összesen? Mert ha mondjuk 15-20% körül lenne, ahogy saccolom, akkor az egységhiányos piacokon egyenesen halálosnak tűnik.

Tudom, lehetne mondani, hogy a mostani 2xese, de nekem nem teljesen lineárisnak tűnik a dolog.

Pumi 01-09-2014 11:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306736)
Mert ha mondjuk 15-20% körül lenne, ahogy saccolom, akkor az egységhiányos piacokon egyenesen halálosnak tűnik.

Szinte minden felest több sereggel is lehet ütni, de legyen csak 2.
A feles öl 17x majd több mint fél napot néz ahhoz, hogy ezt újra megtegye, addig a hadis hányszor és hány sereggel is tudja bemészárolni? sokszor, sokkal. minimum dupla kárt tudsz okozni neki, mégse halt bele egy feles se, vagy más a mészárlásba egyik egységhiányos piaccal rendelkező szinten se.

Remedy 01-09-2014 13:16

Már megint ez a buta párhuzam, fogjátok már fel, hogy gyilkolászni nem csak 2 körről lehet...

Padlócsempe 01-09-2014 13:43

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 306739)
Szinte minden felest több sereggel is lehet ütni, de legyen csak 2.
A feles öl 17x majd több mint fél napot néz ahhoz, hogy ezt újra megtegye, addig a hadis hányszor és hány sereggel is tudja bemészárolni? sokszor, sokkal. minimum dupla kárt tudsz okozni neki, mégse halt bele egy feles se, vagy más a mészárlásba egyik egységhiányos piaccal rendelkező szinten se.

Azért fel lehet úgy építeni egy felest, hogy ne legyen olyan könnyű kétszer beütögetni.

Viszont egy kis számítgatás:
Egy jól felépített feles teljes, beíjazott védőerejéhez képest:
  • Egy hadivari óriásnak 30%-al
  • Egy gnómnak 44%-al
  • Egy termelő törpének 20%-al

nagyobb a védőereje a félelfnél.
Támadásról nem is beszélve, mert ott nincs a 10% véderőbónusz és van 10% támadóerőmalusz.

Ez már az új feles, amelyiknem nem kell annyi kocsma és nincs tanyamalusza.

Igazán nem értem, hogy miért nem fér el egy 10%-os tanyabónusz, vagy 10% helyett 15% véderőbónusz.

Nem baj, ha gyengébb a többi fajnál haderőben, és egész pofás változtatásokat fog kapni, de még egy kicsi kéne ahhoz, hogy felvegye a versenyt a többiekkel.

Pumi 01-09-2014 16:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306741)
Már megint ez a buta párhuzam, fogjátok már fel, hogy gyilkolászni nem csak 2 körről lehet...

támadni se :)
Amúgy meg te rombolod még a morálját is, ő nem, kiütheted 10k ponton kívülre is.
Nem is értem miért félsz így a felestől, miért baj ha nem csak ingyenföld lesz mint eddig?

Plusz egy óriás varis le is szedheti a készülijét és akkor kb annyit se ér mint egy hulla.

Remedy 01-10-2014 01:22

Csempe: teljesen természetes, hogy egy hadi országnak nagyobb a hadi védőereje, mint a felesnek, kiszámítgattad vajon a tolvaj védő és támadóerőket is?

Padlócsempe 01-10-2014 11:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306746)
Csempe: teljesen természetes, hogy egy hadi országnak nagyobb a hadi védőereje, mint a felesnek, kiszámítgattad vajon a tolvaj védő és támadóerőket is?

Nem gondolom egyenértékűnek a kettőt. A játék már a hadseregről szól. Amelyik ország abban nem állja meg a helyét, az megy a levesbe. A haderő mellé jön kiegészítésnek óriásnál a varizás, gnómnál egy kis tolizás és törpénél a termelés. Félelfnél ez lehetne a vari-tolizás. Mivel két dologban is jó, ezért nyilván gyengébb seregben, de nem ilyen mértékben, mint most.

És itt egy seregesre gyúrt félelf van összehasonlítva egy varisabb, egy tolisabb és egy termelő országgal. Amíg a törpe többet termel, mint a félelf lop, és hadilag is sokkal erősebb, addig senki nem választja majd a felest.

Jelenleg egy harc úgy nézne ki egy feleses szövi ellen, hogy a felest be lehet verni két sereggel, onnantól lopni már nem tud, mert közel kerül a 10k ponttávhoz és varizni is alig, mert a távolság miatt jön a mágiavédelem és a fokozott készültséghasználódás. Visszaütni magát pedig esélytelen, annyira gyatra a támadóereje, még kigyúrva is.

Akkor lesz előnyben, ha ő kezd és 33 emberlopással + 36 kör viharral indít az orkon, és eleve 3-4 körre van.

Ati 01-10-2014 13:22

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306736)
Ati: csinálnál egy szimulációt, hogy egy full készülis(17db) egységgyilkolás a módosítások után mondjuk azonos pontról egy hadisnak hány % seregét öli meg összesen? Mert ha mondjuk 15-20% körül lenne, ahogy saccolom, akkor az egységhiányos piacokon egyenesen halálosnak tűnik.

Tudom, lehetne mondani, hogy a mostani 2xese, de nekem nem teljesen lineárisnak tűnik a dolog.

Közel azonos értéken 17% félelf esetén 100% készültségről és nulla automata védelemről indulva.

Faj nélkül ugyanebben a felállásban kb 7%.

Remedy 01-13-2014 16:52

Köszi, szerintem nem gyenge pusztítást lehet így véghezvinni, pláne megbújva a pontlista sűrűségében.

Bumburnyák 01-13-2014 17:50

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306772)
Köszi, szerintem nem gyenge pusztítást lehet így véghezvinni, pláne megbújva a pontlista sűrűségében.

Közel azonos értéken annyi. Messzebbről akkor kevesebb. Egy hadi vándor keze pedig sokáig elér. Ki pazarolná erre a készültségét, hacsak nem megtorol valamit? Mészárlással kiszámoltad már, előre támadva a katonai egységek hány %-át lehet lenyomni egyszerre? És az 4 körönként ismételhető. Hátra támadva se rossz az arány szerintem. Általában egyszerre 2 sereg befér. Ja és te automatikus védelmet kapsz, míg a félelf a mészárok ellen semmit. Pedig ott se ártana valami kis automata védelem vagy hatás csökkenés.

Egy másik topikban, ahol arról volt szó, hogy egy területben erősebb szövi nagy hátrányban van az alatta levővel szemben, a következőt írtad:
"Ezer es ezer lehetosege van a felso szovinek nyerni... Ezert ez egy strategiai jatek...."

Ha a félelf ellen forgóba küldöd a sereged, nincs is otthon egység, akit gyilkolni lehet. Szóval ez nem akkora probléma. Ráadásul a te morálod meg az övé ellenkező irányba fog mozogni.

Bocsi az OFFért, de ha már a durva dolgokról van szó, nemrég 1 körben nem figyeltem a pénzt, nem volt elég a zsoldra, erre egy nyilas zöld 100%-os emelkedésből két nyilas pirosra váltott egy kör alatt és le is esett 1%al. Zuhant egészen 90%-ig, amíg egy körben pár nyertes csatával vissza nem fordítottam. Ez volt durva :). A katonák, akiket minden körben fizetek, hogy legyen mit hazavinni a családnak, 1 kör kieséstől kicsit durván demoralizálódtak. 1%-ot esik, az rendben van. De legalább az irányát ne befolyásolja, pár ezer arany hiánya.

A módosítást én már várom. :)

Bumburnyák 01-13-2014 18:05

Remedy, a varigyilkolást óriáson kívül nem számoltad még ki, hogy mennyit lehet egyszerre? Úgy saccolom, jóval többet, mint 17%. Az miért nem probléma? Mert az nem érint?

Ati 01-13-2014 18:08

Személyeskedések kuka... Köszönöm. :)

Remedy 01-13-2014 19:31

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 306776)
Remedy, a varigyilkolást óriáson kívül nem számoltad még ki, hogy mennyit lehet egyszerre? Úgy saccolom, jóval többet, mint 17%. Az miért nem probléma? Mert az nem érint?

Mert tudtommal a varázsló nem "katona", kedves Bumburnyák, ezért az nem erősödik, de javíts ki, ha tévedek.

Bumburnyák 01-13-2014 19:47

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 306779)
Mert tudtommal a varázsló nem "katona", kedves Bumburnyák, ezért az nem erősödik, de javíts ki, ha tévedek.

Minden varázsló katonaként kezdi. A tanácsadók oldalon is úgy van megnevezve, hogy x civil és y katona élelmezése, amibe minden nem civil is beletartozik. De javíts ki, ha tévedek. Csak a tolvaj akció van szétszedve varikra és (védő-támadó) katonákra.
Ha nem volt világos, akkor úgy értettem, hogy az már alapból több, mint 17%. És arra nem emelted fel a szavad korábban, hogy csökkenteni kéne. Így értettem.

Remedy 01-14-2014 10:00

Ez most teljesen komoly kérdés, hogy egy _félelf_ _erősítésére_ szóló topicban kérdezed azt, hogy miért is nem szólalok fel egy olyan akció ellen, ami

1. nem is lesz erősítve
2. nem is félelf specifikus
3. csak ésszerűtlen felépítés ellen zavaró (nem óriás/félelf varis)

Kicsit unom már a szalmabáb érvelési hibákat ezekben a megbeszélésekben, amikor írok valamit.

Marcus atya 01-14-2014 10:12

Szerintem is indokolatlanul sok a 17% főleg mikor egy támadás sikeressége néha azon múlik, hogy tudós-e az ellenfél (5%) vagy épp sikerül-e alábontani (10%)

Friss példa... egy nap eseménye: feles elvisz napi 10-12k tekercset, még akkor is ha csak laki teki van bent. Ennek pótlása kb 20-24milla. Ha leszedi 17% íjam-lovam azt már, jelen piacárak mellett napi 200 millióból tudnám pótolni. Képezni 10%-ot lehet tehát idő kérdése és kicsinál :S

Nem tetszik félelf katonagyilkolás erősítése.

Ati 01-14-2014 10:28

Quote:

Originally Posted by Marcus atya (Post 306783)
Szerintem is indokolatlanul sok a 17% főleg mikor egy támadás sikeressége néha azon múlik, hogy tudós-e az ellenfél (5%) vagy épp sikerül-e alábontani (10%)

Tegyük fel, hogy egyszerre csak 2 sereg fér be mészárolni a félelfhez. 7 kör alatt befér akkor 4 darab. Seregenbként 6-8% veszteségből vegyük most csak az alját, a 6%-ot. Az összességében 22%-os veszteség, ami ráadásul visz a tolvajokból, a varázslókból és a civil lakosságból is, szemben a félelf katonagyilkolásával, ami ezekből nem visz. Ha a 8%-ot számolod, akkor 4 sereggel az már több mint 28%-os veszteség olyan egységekből is, amit a katonagyilkolás nem érint.

Ha összehasonlítjuk a 28%-os veszteséget MINDEN egységre, a 17%-os veszteséggel, amiben nincsenek benne a lakosok, tolvajok és varázslók, akkor én még mindig úgy látom, hogy a félelf meg se közelíti a hadis által ugyannyi idő alatt végezhető károkozás mértékét.

All times are GMT +1. The time now is 06:25.