![]() |
Quote:
tény hogy sok felelotlen barbár is van aki csupasz seggel 5 gyereket csinál de vannak akik mindent megtesznek mégis xar helyzetbe kerulnek azt olyankor jol jon nekik hogy van mit enniuk hozzáteszem aki munkanélkuliként pottyant 5ot azt sterilizálnám lelkiismeretfurdalás nélkul de a gyerek nem tehet arrol ha felelotlen és agyatlan szulei vannak |
Quote:
|
Quote:
|
olyan vállaljon gyereket, aki tisztességesen fel tudja nevelni. és ne a családi pótlékot várja hónap elején.
|
Pool: Csendben jegyzem meg, hogy újabb 1 hónapos fórumtiltás következik, hiszen saját magad kérted, hogy semmiféle elnéző bánásmód ne legyen veled szemben alkalmazva. Az előző stílus pedig teljesen egyértelmű, hogy nem elfogadható a Hódító keretei között.
Remélem, hogy csak rosszul láttam ez előző bejegyzést, és 10 perc múlva már jól fogom látni, amikor újra ránézek. Ha kiderül, hogy elsőre is jól láttam, akkor folyt köv egy hónap múlva. |
Quote:
Az nem megoldás, hogy senki nem vállaljon gyereket mert mi lesz 10-15 év múlva, mert akkor bizony a te nyugdíjadat senki nem fogja kitermelni, se másét. |
Quote:
remélem az idoérzéked meghibásodik es megvárod még kijavitja ;) nem biztos hogy 10 percen belul visszanéz arrol nem is beszélve hogy igaza van :D biztos átirja pool ha kap egy kis turelmi időt |
Quote:
Igaz közben kiderül, hogy a gyerek már 20éves, egészséges felnőtt lehetne, mert amikor mondjuk 10hónapig munkanélküli voltál, akkor is kihúztátok azt az időt... (Persze nem tudom mennyi idős vagy, tehát vagy ezt akarod csinálni, vagy ezt tanácsolod?) |
Quote:
Szerintem 2in1 alapon teszteld Ati-t is és ne írd át ;) |
Quote:
|
Quote:
picit kevered a szezont a fazonnal és a többieket megtéveszted vannak akik ebből élnek, na ja ezeket el kell itélni, de .... van fiatal házaspár és mindkettőnek van munkája, mégha nem is sok, igy vállalnak egy gyereket. Közben ugye az anya gyesen van komoly összeggel , meg komoly családi potlékkal, mikor beüt a krach és a papa is munkanélküli lesz, és fejeljük meg azzal, hogy közbe az anya várja a második gyereket, mert ugye a papának jol fizető állása volt Sajnos kishazánkba egyre több az ilyen. nekem pl 1 gyerekem van, mert ugy gondoltam hogy öt biztonságosan fel tudom nevelni (más kérdés hogy nagyon el van kényeztetve ez is tény, kiejt valamit és meg is kapja, elszurtam, ez van, de megtehetem) Aszonypajtás szülöfalujába van egy barátnöje. 2 gyereke van , volt munkájuk, aztán bezárt a bazár, Ott dolgoztak mindketten ahol én:D mindkettő ment az utcára, a nagy távolság miatt nem igazán kapnak melot. Na ja a turonak vállaltak gyereket, Az életbe nem tudod kiszámolni mit hoz a holnap, föleg nem magyarországon na sokat pofáztam, biztos vagyok benne hogy te a megélhetési családi potlékosokra gondoltál:D nem a többi emberen Amugy a családi potlék nem is olyan sok, bár volt egyszer mikor nagyon is vártam én is , :D |
Quote:
|
Quote:
Jön a karácsony mindenkibe a jot láttom:D |
Quote:
|
én is ugy gondolom hogy merengő azokra a sötétbörü apánap és anyának nevezett nem tom kikre gondolhatott akik abból élnek hogy lenumeráznak egy szakajtonyi puját.
A hülye állam meg majd eltartja ezeket! apuci meg viszi a csp-t kocsmába meg a játékgépekbe! na az ilyennnek tényleg semmi esetre sem engedném meg hogy gyereke legyen! |
Quote:
Amúgy végre valaki kimondta hogy Pool valszeg félreértette 'Tiszteletet'. |
Quote:
A diszmagyar fönök elintézte, nem is mert eljönni az utso 1 évbe, félt hogy ugy jár mint az elöző gyárigazgato , monoklija lett :D Tanulság, ha valakit kirugsz akkor 5 perc mulva ne okoskodj neki mert behuz 1-et |
Quote:
csak láttam egy ilyet közelről, aztán rögtön arra gondoltam |
Akármilyen hihetetlen, de nálunk egyetlen kisebbségi család sincs.
Sajnos a magyar családok vannak olyan helyzetben, hogy ilyenkor nem tudnak megélni, mert nincs rendszeres munkalehetőségük, pedig ők dolgoznának. Az önkormányzat kb. 70 embert foglalkoztat a közmunkaprogram keretében, de sokkal többre lenne szükség. A maradék ősz végéig tud menni a mezőgazdasági idénymunkákra és ott olyan teljesítményt nyújtanak napi 4000 ft-ért, amitől Te Merengő, lehet befosnál. Saját szememmel látom, mit melóznak, mert rokonomnak sok gyümölcsöse van a környéken. Tehát, amit írtam, azt a mi kis falunkról írtam, ahol látom nap,mint nap a gyerekek nagy részének sanyarú helyzetét. Meg azért abba gondolj bele Merengő, ha nincs gyerek, nincs iskola, nincs tanárnak állása, nincs adófizetése, nincs bevétele az államnak, emelik ezt-azt, tehát ez egy folyamat része. Kívánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, amiről most meggondolatlanul írtál, mert nem lehet jó érzés a gyerekednek azt mondani, hogy NINCS.... Köszönöm! |
Köszönöm .
|
Quote:
nomeg le lehet ezt normálisan bőrszin nélkul is irni az +5pujások kozott jonéhány hofehérke is van némelyik csak szimplán hulye van olyan ismim is akinek az asszony folyamatosan istenre hivatkozik hogy miert pottyant mégegyet (már 5nél járnak amiért sajnálom is szegény havert) bár a gyerekeiket imádom, ők szeretik is oket, de szegénységbe boven sok lett volna 2 kicsi is ezért én mélyen elitélem a csajt mert a haverral meg se beszéli csak nyomja a xar isten akarata dumáját ezért pl kozvetve az egyházak is okolhatók mert képtelenek ugy állástfoglalni hogy ha nem tudod eltartani ne szuljél egy raklap puját de nem ok csak azt nézik hogy fogyatkoznak a hivok es azért buzditják arra a tagjaikat hogy ne használjanak semilyen fogamzásgátlo modszert igazábol az osszes verzio az emberi hulyeség és felelotlenség kovetkezménye bőrszinre és vallási felekezetre valo tekintet nélkul |
Quote:
|
A szemít mágyárok a hibásak ez tuti, és a hófehérek :D
|
Szexen kapták az ablakban a párocskát
A nagy felbontású kameráknak köszönhetően semmi sem marad rejtve a kíváncsi tekintetek előtt. Nem nevezték meg az interneten feltűnt aranyos képsor mellett, hogy melyik városban sikerült lencsevégre kapni a „párocskát”, akik az ablak előtt feledkeztek meg magukról. A képsorhoz készült cikk szerint egy helikopteres városnéző túra egyik résztvevője készítette a képsorozatot. Érdekes dologra lett figyelmes hirtelen egy ablakban, és ellőtt egy sorozatot. Amikor a zoommal az ablakra közelített, rájött, épp egy szeretkező párocskát kapott lencsevégre. A képek: http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776136 http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776221 http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776312 http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1293015968 http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...ed?w=636&h=470 Ugye, mást vártatok? :) |
Ez az ablakos képnek melyik részéről van kinagyítva?
|
Quote:
|
Azon belül melyik? Egyik levél sem ilyen irányban áll azon a képen, amennyire én látom.
|
Quote:
Azért látod úgy, mert amikor az utolsó kép készült épp egy légörvény megdobta a helikoptert és nem tudott a fotós normális szögből kattintani. Amikor újra helyreállt a gép, akkor meg Ms. Marple konyhájából szállt fel a vasárnapi sült illata, amely összekeveredett Mr. Benny Hill kandallófüstjével és épp eltakarta a gép és az ablak közötti részt... Ezért látod úgy, ahogy... |
Quote:
|
Ati, Téged miért nem lehet privátban soha elérni?? :/ Ehh. Szeretnék Veled pár levelet váltani, valahol keress meg légy szíves, ahol válaszolni is tudok...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: