Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

NewJackCity 12-21-2010 15:05

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273859)
minek olyannak gyerek, aki nem tudja rendesen eltartani?

vazze te se tudod elore lessz e munkád eltartani a kolkod (ha lesz esetleg)
tény hogy sok felelotlen barbár is van aki csupasz seggel 5 gyereket csinál
de vannak akik mindent megtesznek mégis xar helyzetbe kerulnek
azt olyankor jol jon nekik hogy van mit enniuk

hozzáteszem aki munkanélkuliként pottyant 5ot azt sterilizálnám lelkiismeretfurdalás nélkul
de a gyerek nem tehet arrol ha felelotlen és agyatlan szulei vannak

Pool 12-21-2010 15:05

Quote:

Erra csak annyit tudok írni, hogy mekkora egy EMBER vagy...

BimmBimm 12-21-2010 15:07

Quote:

Vannak esetek amikor én sem értem minek van annyi gyereke (pl 5-6), de sajnos sok olyan esetet ismerek, ahol egyetlen gyerek van mégis nagyon szűkölködnek, miért kell neki gyerek? Mert mit csináljon vele?:O Volt munkájuk, elfogadhatóan éltek, de ebben a fene nagy jólétben, mindkét szülő munkahelye megszűnt, de a jelzáloghitelt valamiből ki kell fizetni hónapról hónapra, különben lakásuk sem marad. De milyen jó neked hogy felétek nincs ilyen probléma, és minden ilyennel kapcsolatban ennyire cinikus tudsz lenni.:mad:

Merengő 12-21-2010 15:23

olyan vállaljon gyereket, aki tisztességesen fel tudja nevelni. és ne a családi pótlékot várja hónap elején.

Ati 12-21-2010 15:31

Pool: Csendben jegyzem meg, hogy újabb 1 hónapos fórumtiltás következik, hiszen saját magad kérted, hogy semmiféle elnéző bánásmód ne legyen veled szemben alkalmazva. Az előző stílus pedig teljesen egyértelmű, hogy nem elfogadható a Hódító keretei között.

Remélem, hogy csak rosszul láttam ez előző bejegyzést, és 10 perc múlva már jól fogom látni, amikor újra ránézek. Ha kiderül, hogy elsőre is jól láttam, akkor folyt köv egy hónap múlva.

BimmBimm 12-21-2010 15:39

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273864)
olyan vállaljon gyereket, aki tisztességesen fel tudja nevelni. és ne a családi pótlékot várja hónap elején.

Úgy látszik nem sikerült megértened, hogy nem ritka az olyan eset hogy két dolgozó szülőből két munkanélküli szülő lett. Vagy mégis hogy gondolod hogy 15 évre előre meg lehet tervezni mindent biztossággal, mert ugye a gyerek nem 2 év alatt nő fel. Tehát akkor vállat gyereket amikor még volt biztos keresetük, csak a magyarországi jólétnek köszönhetően elvesztették állásukat. Ilyenkor mi a teendő?
Az nem megoldás, hogy senki nem vállaljon gyereket mert mi lesz 10-15 év múlva, mert akkor bizony a te nyugdíjadat senki nem fogja kitermelni, se másét.

NewJackCity 12-21-2010 15:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273865)

Remélem, hogy csak rosszul láttam ez előző bejegyzést, és 10 perc múlva már jól fogom látni, amikor újra ránézek. Ha kiderül, hogy elsőre is jól láttam, akkor folyt köv egy hónap múlva.

remélem az idoérzéked meghibásodik es megvárod még kijavitja ;)
nem biztos hogy 10 percen belul visszanéz
arrol nem is beszélve hogy igaza van :D
biztos átirja pool ha kap egy kis turelmi időt

vityu 12-21-2010 15:55

Quote:

Pakolj össze 20év alatt annyi pénzt, amit majd a gyerekre akarsz fordítani, hogy véletlenül se kerülj rossz helyzetbe, aztán majd csodálkozz, hogy 40-45évesen nehezen esik teherbe az asszony, majd amikor sikerül, kiderül, hogy a gyerek beteg. De mindegy, legalább BIZTOSAN lesz mindig pénz a felnevelésére....
Igaz közben kiderül, hogy a gyerek már 20éves, egészséges felnőtt lehetne, mert amikor mondjuk 10hónapig munkanélküli voltál, akkor is kihúztátok azt az időt...

(Persze nem tudom mennyi idős vagy, tehát vagy ezt akarod csinálni, vagy ezt tanácsolod?)

-Ricsi- 12-21-2010 16:37

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273862)
Erra csak annyit tudok írni, hogy mekkora egy faszkalap vagy...

Ez egy újabb "valami, amire kíváncsi voltál, amit hallottál és ki akartad próbálni, de jobb alany sajnos nem akadt"?

Szerintem 2in1 alapon teszteld Ati-t is és ne írd át ;)

NewJackCity 12-21-2010 17:09

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 273874)
teszteld Ati-t is és ne írd át ;)

lehet már nem tudja javitani és majd 1 honap mulva folyt kov :D

richardka 12-21-2010 17:14

Quote:

:DDD
picit kevered a szezont a fazonnal és a többieket megtéveszted

vannak akik ebből élnek, na ja ezeket el kell itélni,
de ....

van fiatal házaspár és mindkettőnek van munkája, mégha nem is sok, igy vállalnak egy gyereket. Közben ugye az anya gyesen van komoly összeggel , meg komoly családi potlékkal, mikor beüt a krach és a papa is munkanélküli lesz, és fejeljük meg azzal, hogy közbe az anya várja a második gyereket, mert ugye a papának jol fizető állása volt
Sajnos kishazánkba egyre több az ilyen.

nekem pl 1 gyerekem van, mert ugy gondoltam hogy öt biztonságosan fel tudom nevelni (más kérdés hogy nagyon el van kényeztetve ez is tény, kiejt valamit és meg is kapja, elszurtam, ez van, de megtehetem)

Aszonypajtás szülöfalujába van egy barátnöje. 2 gyereke van , volt munkájuk, aztán bezárt a bazár, Ott dolgoztak mindketten ahol én:D mindkettő ment az utcára, a nagy távolság miatt nem igazán kapnak melot. Na ja a turonak vállaltak gyereket,

Az életbe nem tudod kiszámolni mit hoz a holnap, föleg nem magyarországon

na sokat pofáztam, biztos vagyok benne hogy te a megélhetési családi potlékosokra gondoltál:D nem a többi emberen

Amugy a családi potlék nem is olyan sok, bár volt egyszer mikor nagyon is vártam én is , :D

Redback 12-21-2010 17:14

Quote:

Képzeld el Anyáék 3 gyereket neveltek fel, és legutóbb kb 3 éve mikor Apának eltört a combcsontja, nekünk is jól jött a nemtudom milyen segély. Apa volt az egyetlen kereső, Ő is kint Németországban. 7!hónapig nem mehetett vissza dolgozni. Valószínű nem éheztünk volna, de biztos nem tudtunk volna venni cipőt a tél beálltával, vagy éppen nem 20 fok lett volna a házban, hanem 14. Nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülj, csak egyszer próbáld ki milyen az, ha egyszerre csak munkanélkülit kapsz...

richardka 12-21-2010 17:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 273878)
Képzeld el Anyáék 3 gyereket neveltek fel, és legutóbb kb 3 éve mikor Apának eltört a combcsontja, nekünk is jól jött a nemtudom milyen segély. Apa volt az egyetlen kereső, Ő is kint Németországban. 7!hónapig nem mehetett vissza dolgozni. Valószínű nem éheztünk volna, de biztos nem tudtunk volna venni cipőt a tél beálltával, vagy éppen nem 20 fok lett volna a házban, hanem 14. Nem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülj, csak egyszer próbáld ki milyen az, ha egyszerre csak munkanélkülit kapsz...

ö biztos vagyok benne nem az ilyen esetekre gondolt:D
Jön a karácsony mindenkibe a jot láttom:D

Sucó 12-21-2010 17:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273865)
Pool: Csendben jegyzem meg, hogy újabb 1 hónapos fórumtiltás következik, hiszen saját magad kérted, hogy semmiféle elnéző bánásmód ne legyen veled szemben alkalmazva. Az előző stílus pedig teljesen egyértelmű, hogy nem elfogadható a Hódító keretei között.

sztem 2 hónap legyen Ati, az a biztos!:)

Sucó 12-21-2010 17:25

én is ugy gondolom hogy merengő azokra a sötétbörü apánap és anyának nevezett nem tom kikre gondolhatott akik abból élnek hogy lenumeráznak egy szakajtonyi puját.
A hülye állam meg majd eltartja ezeket!
apuci meg viszi a csp-t kocsmába meg a játékgépekbe!
na az ilyennnek tényleg semmi esetre sem engedném meg hogy gyereke legyen!

Princ 12-21-2010 17:54

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 273877)
Aszonypajtás szülöfalujába van egy barátnöje. 2 gyereke van , volt munkájuk, aztán bezárt a bazár, Ott dolgoztak mindketten ahol én:D

Az is egy szép hely lehet, inkább a 2 gyermekes családapát asszonyostul kirakják a hóba. Persze tudom, nem lehet mindig mindenkinek karácsony.

Amúgy végre valaki kimondta hogy Pool valszeg félreértette 'Tiszteletet'.

richardka 12-21-2010 18:06

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273884)
Az is egy szép hely lehet, inkább a 2 gyermekes családapát asszonyostul kirakják a hóba. Persze tudom, nem lehet mindig mindenkinek karácsony.

egész gyár bezár, bezárt, megy kinába de ez már nagyon off:D
A diszmagyar fönök elintézte, nem is mert eljönni az utso 1 évbe, félt hogy ugy jár mint az elöző gyárigazgato , monoklija lett :D Tanulság, ha valakit kirugsz akkor 5 perc mulva ne okoskodj neki mert behuz 1-et

Princ 12-21-2010 18:13

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 273885)
egész gyár bezár, bezárt, megy kinába de ez már nagyon off:D
A diszmagyar fönök elintézte, nem is mert eljönni az utso 1 évbe, félt hogy ugy jár mint az elöző gyárigazgato , monoklija lett :D Tanulság, ha valakit kirugsz akkor 5 perc mulva ne okoskodj neki mert behuz 1-et

jah
csak láttam egy ilyet közelről, aztán rögtön arra gondoltam

Pool 12-21-2010 19:10

Akármilyen hihetetlen, de nálunk egyetlen kisebbségi család sincs.
Sajnos a magyar családok vannak olyan helyzetben, hogy ilyenkor nem tudnak megélni, mert nincs rendszeres munkalehetőségük, pedig ők dolgoznának. Az önkormányzat kb. 70 embert foglalkoztat a közmunkaprogram keretében, de sokkal többre lenne szükség.
A maradék ősz végéig tud menni a mezőgazdasági idénymunkákra és ott olyan teljesítményt nyújtanak napi 4000 ft-ért, amitől Te Merengő, lehet befosnál.
Saját szememmel látom, mit melóznak, mert rokonomnak sok gyümölcsöse van a környéken.
Tehát, amit írtam, azt a mi kis falunkról írtam, ahol látom nap,mint nap a gyerekek nagy részének sanyarú helyzetét.

Meg azért abba gondolj bele Merengő, ha nincs gyerek, nincs iskola, nincs tanárnak állása, nincs adófizetése, nincs bevétele az államnak, emelik ezt-azt, tehát ez egy folyamat része.
Kívánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, amiről most meggondolatlanul írtál, mert nem lehet jó érzés a gyerekednek azt mondani, hogy NINCS....
Köszönöm!

Ati 12-21-2010 19:15

Köszönöm .

NewJackCity 12-21-2010 20:04

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 273882)
én is ugy gondolom hogy merengő azokra a sötétbörü

amugy az uj forumszabályzat szerint tilos ezt a témát feszegetni
nomeg le lehet ezt normálisan bőrszin nélkul is irni
az +5pujások kozott jonéhány hofehérke is van
némelyik csak szimplán hulye
van olyan ismim is akinek az asszony folyamatosan istenre hivatkozik hogy miert pottyant mégegyet (már 5nél járnak amiért sajnálom is szegény havert)
bár a gyerekeiket imádom, ők szeretik is oket, de szegénységbe boven sok lett volna 2 kicsi is
ezért én mélyen elitélem a csajt mert a haverral meg se beszéli csak nyomja a xar isten akarata dumáját
ezért pl kozvetve az egyházak is okolhatók mert képtelenek ugy állástfoglalni hogy ha nem tudod eltartani ne szuljél egy raklap puját
de nem ok csak azt nézik hogy fogyatkoznak a hivok es azért buzditják arra a tagjaikat hogy ne használjanak semilyen fogamzásgátlo modszert
igazábol az osszes verzio az emberi hulyeség és felelotlenség kovetkezménye bőrszinre és vallási felekezetre valo tekintet nélkul

Pool 12-21-2010 20:09

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273892)
amugy az uj forumszabályzat szerint tilos ezt a témát feszegetni
nomeg le lehet ezt normálisan bőrszin nélkul is irni

Ezért kaptál jelet....

J.Ati 12-22-2010 11:22

A szemít mágyárok a hibásak ez tuti, és a hófehérek :D

Pool 12-22-2010 12:28

Szexen kapták az ablakban a párocskát

A nagy felbontású kameráknak köszönhetően semmi sem marad rejtve a kíváncsi tekintetek előtt.

Nem nevezték meg az interneten feltűnt aranyos képsor mellett, hogy melyik városban sikerült lencsevégre kapni a „párocskát”, akik az ablak előtt feledkeztek meg magukról.

A képsorhoz készült cikk szerint egy helikopteres városnéző túra egyik résztvevője készítette a képsorozatot. Érdekes dologra lett figyelmes hirtelen egy ablakban, és ellőtt egy sorozatot. Amikor a zoommal az ablakra közelített, rájött, épp egy szeretkező párocskát kapott lencsevégre.

A képek:

http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776136

http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776221

http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1292776312

http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...&ts=1293015968

http://foto.mon.hu/members.kinga1/vi...ed?w=636&h=470

Ugye, mást vártatok? :)

Ati 12-22-2010 12:37

Ez az ablakos képnek melyik részéről van kinagyítva?

Pool 12-22-2010 12:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273916)
Ez az ablakos képnek melyik részéről van kinagyítva?

http://kepek.szon.hu/kepek/news-2010...2095068686.jpg

Ati 12-22-2010 12:51

Azon belül melyik? Egyik levél sem ilyen irányban áll azon a képen, amennyire én látom.

Pool 12-22-2010 15:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273918)
Azon belül melyik? Egyik levél sem ilyen irányban áll azon a képen, amennyire én látom.

A bal oldalon az a levél, amelyiken majdnem vízszintesen van a főerezet...

Azért látod úgy, mert amikor az utolsó kép készült épp egy légörvény megdobta a helikoptert és nem tudott a fotós normális szögből kattintani.
Amikor újra helyreállt a gép, akkor meg Ms. Marple konyhájából szállt fel a vasárnapi sült illata, amely összekeveredett Mr. Benny Hill kandallófüstjével és épp eltakarta a gép és az ablak közötti részt...
Ezért látod úgy, ahogy...

Ati 12-22-2010 15:14

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273919)
Azért látod úgy, mert amikor az utolsó kép készült épp egy légörvény megdobta a helikoptert és nem tudott a fotós normális szögből kattintani.
Amikor újra helyreállt a gép, akkor meg Ms. Marple konyhájából szállt fel a vasárnapi sült illata, amely összekeveredett Mr. Benny Hill kandallófüstjével és épp eltakarta a gép és az ablak közötti részt...
Ezért látod úgy, ahogy...

Ja értem. Ez mindent megmagyaráz. :D

Dus 12-22-2010 15:18

Ati, Téged miért nem lehet privátban soha elérni?? :/ Ehh. Szeretnék Veled pár levelet váltani, valahol keress meg légy szíves, ahol válaszolni is tudok...

Ati 12-22-2010 15:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 273921)
Ati, Téged miért nem lehet privátban soha elérni?? :/ Ehh. Szeretnék Veled pár levelet váltani, valahol keress meg légy szíves, ahol válaszolni is tudok...

Minden (aláírásodban lévő) országod szabin, úgyhogy nem kapod meg, bármit írok is.

Ati 12-22-2010 17:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273923)
Minden (aláírásodban lévő) országod szabin, úgyhogy nem kapod meg, bármit írok is.

Tipp: gyere vissza valamelyik országoddal, hogy tudjak írni. :)

none 12-22-2010 20:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 273935)
http://kezdokrisnas.freeblog.hu/file...03/jin-jan.gif

a kéztartásukról valahogy ez jutott eszembe, vagyis két hal, arról meg ez.

én is pont ezt akartam betenni.. :)

Dus 12-22-2010 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273927)
Tipp: gyere vissza valamelyik országoddal, hogy tudjak írni. :)

Megtörtént, rdmke3. Bár spec. e-mailt is írhattál volna, de nekem így is jó. :) Köszönöm. :)

Ati 12-23-2010 08:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 273938)
Megtörtént, rdmke3. Bár spec. e-mailt is írhattál volna, de nekem így is jó. :) Köszönöm. :)

Kaptál fórummeghívót. Még tegnap. :)

Dus 12-23-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273971)
Kaptál fórummeghívót. Még tegnap. :)

Köszönöm, csak elsőre nem volt túl egyértelmű, hogy az az. :)

Princ 12-23-2010 10:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 273995)
Köszönöm, csak elsőre nem volt túl egyértelmű, hogy az az. :)

Legyen legközelebb a neve Audiencia :p

Ati 12-23-2010 10:30

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 273997)
Legyen legközelebb a neve Audiencia :p

Szerintem az, hogy "iksz", elég sokatmondó pedig. :D:D:D:D:D:D

Dus 12-23-2010 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 273998)
Szerintem az, hogy "iksz", elég sokatmondó pedig. :D:D:D:D:D:D

De a "Szia, monca" köszönést, és magamat nem sikerült összeegyeztetni. :D

Ati 12-23-2010 10:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 274000)
De a "Szia, monca" köszönést, és magamat nem sikerült összeegyeztetni. :D

monca = mondd

:p

All times are GMT +1. The time now is 11:53.