![]() |
:) Kedvesek vagytok :D
|
Én nem gratulálok az ovinak meraz snassz:p
A szabis klán lefüleléséhez viszont grat, bárcsak mi mentünk volna:) |
pedig már régóta szabin volt két tagjuk is. :)
|
ha dobhatok egy "szép volt-at " a nagyok beszélgetése közé akkor dobok.
szép volt:D sajnálom azért a pékeket >( |
Gartulálok a szép kövér ütésekhez :)
|
Sose sajnáld:)
Megvan az oka, amiért ez történik velük. Mondhatni maguknak keresték a bajt még korábban.. Ebbe nem mennék bele, csak ténymegállapítás volt. |
Így utólag grt az Ovinak :)
megömm grt, az eccervoltklánomnak is mostan frissiben :rolleyes: 2007-02-08 01:01:00 ***Reményhozók*** (#2478) támadást indított Légion de la liberté (#2423) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2406 hektár földet :D |
az esti piacon már látszott, hogy itt vmi lesz...hát lett :) tapsi tapsi
|
Tegnap egész nap látszott, hogy valami lesz:)
Gratula:) |
Quote:
Látod Deni, ha maradtál volna... :) Nem elég hogy Remy lehúz 700 hekivel, még foglalni sem foglaltál :D Pedig egy kisbéritől nem ezt vártam volna :D:D:D:D |
Quote:
Remy meg jól csinálta :D pont kifogta azt a pár órát amikor egyéb elfoglaltságaimnak köszönhetően nem voltam online.. bár az érdemeit ez természetesen nem csökkenti :rolleyes: hozzáteszem az sem kis dolog, h vki olyan időt találjon amikor nem vagyok online.. szal http://www.pregnancy.org/phpBB2/imag...les/repent.gif |
Quote:
Egyenit meg meg akkor se.... Ezzel marha nagy kockazatnak tetted ki az ovodasokat.... Szoval ovatosan. |
Quote:
Ennel igazan nem tehetek tobbet :) |
Quote:
|
azért én úgy gondolom, hogyha a Peti észrevette, akkor más is érszrevehette. meg már akkor 1 körre voltunk otthonrol, szóval nem lehetett hatalmas probléma
|
OFF
Kíváncsi vagyok, h azonos feltételek (azaz helyezés, faj, személyiség nem változik) mellett van-e (és ha igen, akkor miféle) különbség két egyszemélyes szövi csatájában, ha: 1. szövitámadásként 2. egyéni támadásként zajlik le a csata. Azaz, a tábornoki bónuszt leszámítva, van-e eltérés a kétféle támadás között, ami befolyásolja az eredményességet / sikerességet? Köszi a remélhetőleg gyors válaszokat. ON |
Quote:
|
Quote:
Illetve a hozott zsákmány 2x-es... |
Quote:
A 100k a mindenkori védőértéken felül jár? |
Quote:
De ha 101k védőerőd van alapból, akkor 101k-val számol a rendszer... Mint a normálban a hektáronkénti 1 védőerőbónusz... |
Quote:
|
Quote:
De szerintem le van írva a súgóban, hogy Ati szellemét behozzam a topicba :D:D |
tényleg két körösök voltunk akkor még. 15:53-as írásra emlékeztem.
|
Quote:
És hol van egyébként leírva a súgóban, hogy Ati szellemét behozzad a topicba??? Én nem találtam :) :) :) |
Quote:
Ennek a topicnak az első oldalán írt erről Ati. Talán nem árt megismételni: Quote:
|
Természetesen egyetértek az előttem szólókkal, de azért ne csináljunk ebből ekkora ügyet, bajt szerencsére nem okozott a korai reakció :)
Máskor mindenki ezzel kapcsolatban kicsit jobban odafigyel, s csak régi eseményeket másol be. |
Quote:
A "most epp szerencsere nem okozott bajt" en sosem tartottam mentsegnek.... |
2007-02-09 09:00:59 Földmániám mindenen átgázol! (#2563) támadást indított Lidércek, kik árnyak szülöttei (#2787) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 718 hektár földet.
Gratulálok! |
Quote:
Megkeresem Petit, és... ;) |
Quote:
|
Quote:
ui: sorry az offért:) |
+
Eh, volt értelme benézni:) mikozbe bongésztem nekem is az járt a fejembe vaj hány korai beirást olvasok, hát ezek szerint egy:) Grat a sikeres utésekért és a sikeres védésekért! Tehát spec. engem a sikeres védések is érdekelnek;) *egy olvaso, azaz figyelo, GYuRu;)*
|
2007-02-11 05:01:04 Óvoda (#2819) támadást indított olympos (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3242 hektár földet.
Grat ennek az ovibandának:) |
Quote:
|
Quote:
|
Én is grat a csapatnak, mindenkinek kijár a dícséret :)
Nehogymár azt mondják, hogy szőrösszívű vagyok ;) :D |
2007-02-10 21:01:06 A megkerült cirkáló (#2856) támadást indított Mandibula (#2674) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 793 hektár földet.
2007-02-10 19:01:07 Mandibula (#2674) támadást indított A megkerült cirkáló (#2856) ellen, de a csatát elvesztette. 2007-02-10 16:01:06 A megkerült cirkáló (#2856) támadást indított Fire eye (#2613) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 634 hektár földet. 2007-02-10 12:01:04 A megkerült cirkáló (#2856) támadást indított PiJaGyuGyu (#2865) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 651 hektár földet. Azért itt is volt egy szép menetelés :D Grat nekik! :D |
Quote:
Grat Bubbáéknak! :) |
soha többé éjszakai támadást...:)
grat a Bloody-coci-Bubba fogatnak! |
Quote:
Szépen menetelnek tovább :) |
All times are GMT +1. The time now is 22:23. |