Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 08-09-2010 00:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 259929)
Nekem az a véleményem, hogy egy különösen gyenge film, de nem elég, hogy gyenge, még a nekem egyébként sem szimpatikus Colin Farrell még rosszabb benne, mint szokott... De ez személyes vélemény.

Ha te is végig nézted, akkor annyira nem lehetett gyenge, ami nagyon gyenge, azt már végig se nézem.

Egy délutáni kis filmnek tökéletes volt számomra.

Viszont ízlések, és pofonok…

J.Ati 08-09-2010 00:54

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 259951)
A filmet én ajánlottam neki.
Alapvetően egyet értek veled, de szerintem egyszer érdemes megnézni :)

Alapvetően, ha gyenge, akkor nem nézem végig :p
Volt egy film, amit nem bírtam végig ülni, de most nem emlékszem a címére, majd ha beugrik ide írom :)

(vagyis jó pár film volt, de általában úgy választok, hogy jó legyen, nem játszom zsákbamacskát)

Dragi 08-09-2010 01:00

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259953)
Volt egy film, amit nem bírtam végig ülni, de most nem emlékszem a címére, majd ha beugrik ide írom :)

(vagyis jó pár film volt, de általában úgy választok, hogy jó legyen, nem játszom zsákbamacskát)

Nekem ilyen a Félelem és reszketés volt Las Vegasban

Rheia 08-09-2010 01:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259953)

Viszonyítás kérdése..
A többi hasonló képregény alapján készült filmhez képest szerintem gyenge volt, de azt nem mondtam, hogy rossz.
Ha rossz lenne, nem ajánlottam volna senkinek, nemhogy Neked.. :)
Viszont sok olyan dolog volt, aminek a megoldása nem tetszett benne, és néhány logikátlan dolog is szúrta a szemem. Ettől függetlenül meg lehetett nézni. :)

Rheia 08-09-2010 01:47

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 259954)
Nekem ilyen a Félelem és reszketés volt Las Vegasban

Nekem az tetszett, de csak mert alapvetően úgy ajánlották, hogy művészfilm és úgy álltam hozzá.
A Valhalla rising pl. pont azért nem tetszett, mert nem olyan hangulatban ültem hozzá, nem tudtam, mire számítsak. Ha valaki mondta volna előre, hogy művészfilm, talán más lett volna róla az első benyomásom.

vityu 08-09-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 259952)
Ha te is végig nézted, akkor annyira nem lehetett gyenge, ami nagyon gyenge, azt már végig se nézem.

Egy délutáni kis filmnek tökéletes volt számomra.

Viszont ízlések, és pofonok…

Végig "néztem", úgy hogy közben elmászkáltam, annyira nem volt benne semmi, hogy nem volt kedvem addig meg sem állítani :)

Rheia 08-09-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 260051)
Végig "néztem", úgy hogy közben elmászkáltam, annyira nem volt benne semmi, hogy nem volt kedvem addig meg sem állítani :)

Na azért annyira nem volt rossz szerintem, de ahogy Te is mondtad, ízlések és pofonok..

vityu 08-09-2010 20:58

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 260053)
Na azért annyira nem volt rossz szerintem, de ahogy Te is mondtad, ízlések és pofonok..

Az egyik legkedvencebb ratyi filmem, amit szánakozva néztem végig, aminek a történetét 10perc utána előre tudtam, amire visszagondolni is csak úgy tudok, mint elvesztegetett idő az a Király nevében. :) Szörnyű sztori, szörnyű alakításokkal

Ajánlom mindenkinek :)

J.Ati 08-22-2010 00:21

A napokban ajánlották nekem ezt a filmet!

Nagyon jó kis film volt, ajánlom nektek is :)

Testvérbosszú

És itt van még pár film, amit a napokban néztem meg!

Perzsia hercege - Az idő homokja

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

A tekken volt kicsit gyengébb, de az is nézhető, a többi mind jó volt.
Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből.

Kutyuleee 08-22-2010 00:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 261071)

Testvérbosszú

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

Ha valaki tud ajánlani valami jó filmet még, akkor írja be ide, mert nemsokára kifogyok a filmekből.

Kb ezeket a filmeket néztem én is az elmúlt napokban:) Illetve a testvérbosszút most nézem meg minjárt megint, mert megihlettél:)
amúgy amit ajánlanék:
kecskebűvölők
Vígjáték, de mégis egy megosztó film. szerintem zseniális.
Ha az ember megérti,hogy míről szól, és mi a lényege, akkor tuti tetszeni fog neki.

BeeLord 08-22-2010 14:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 261071)

Testvérbosszú

A titánok harca

Végrehajtók

Dühöngő halál

Tekken

Én ezek közül csak a Titánok harcát láttam, és... szóval nem tudom, nálad mi minősül erős filmnek, de én ezt is a gyengék közé sorolnám. Lehet én vagyok belassulva, de szerintem ez a film túl volt pörgetve, túl gyors volt és a történet is semmitmondó. Tipikus hollywoodi "neszesemmifogdmegjól". Itt említeném meg, hogy szerintem a Két kopper sem ütött túl nagyot. Nem volt benne olyan jelenet, amin nevetni tudtam volna.:(

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 261072)
Kb ezeket a filmeket néztem én is az elmúlt napokban:) Illetve a testvérbosszút most nézem meg minjárt megint, mert megihlettél:)
amúgy amit ajánlanék:
kecskebűvölők
Vígjáték, de mégis egy megosztó film. szerintem zseniális.
Ha az ember megérti,hogy míről szól, és mi a lényege, akkor tuti tetszeni fog neki.

A Kecskebűvölők egy nagyon beteg film. Én imádtam, és én is csak ajánlani tudom mindenkinek.:)

Rheia 08-29-2010 01:02

Néztem én is néhány filmet

Obsessed (Őrült szenvedély)

2009-es amerikai thriller.
Tipikus történet: őrült pszichopata nő el akarja csábítani a pasit a családjától, aki persze ellenkezik. Ennél több nincs is benne. Végignéztem, de nem ajánlom senkinek. Borzasztóan unalmas, alig van cselekménye és a színészi játék sem valami eget rengető, hogy finoman fogalmazzak.

A törvény gyilkosa (Righteous Kill)

2008-as amerikai krimi. Szereplők: Robert De Niro, Al Pacino
"Turk és Rooster, akik 30 éve társak és együtt nyomoznak New Yorkban, most nyugdíj előtt állnak. Mielőtt leteszik a jelvényeiket, egy ügyet még mindenképpen meg akarnak oldani: egy strici hullájához hívják őket, és az eset nagyon emlékeztet egy sok éve történt gyilkosságra. Utolsó nyomozásuk során talán elkaphatják a bennfentes sorozatgyilkost, akinek áldozatai egytől-egyig felmentett bűnösök."
Kriminek nem a legrosszabb, de annyira nem is jó. Egyszer megnézhető, ha nem lettem volna annyira álmos, talán nem alszom be rajta :)

Dorothy ( Dorothy Mills )

2008-as ír-francia misztikus thriller.
"Jane Morton a dublini pszichiáter egy autóbalesetben elveszíti fiát és férjét. Mély gyásza közepette egy érdekes eset tanulmányozására kap felkérést. Egy vidéki városkában egy tinédzserlány, Dorothy Mills, a rábízott bébit hidegvérrel meg akarta folytani. Jane úton a városka felé túl él egy borzalmas autóbalesetet, majd a településre megérkezve szembesül annak különös hangulatával és lakóival. Rövidesen találkozik a zavart és ideges Dorothyval, aki esküszik, hogy nem bántotta a gyereket. Jane beszélgetésük után azt a következtetést vonja le, hogy többszörös személyisége van a lánynak, ám amikor a transzbaesett lány elhunyt fia hangján szólal meg minden megváltozik... "
A tartalom alapján rosszabbra számítottam. Nem is annyira nyomasztó, mint először gondoltam, plusz érdekes dolgok derülnek ki közben. Véleményem szerint nagyon jó kis film lett ez, ajánlom mindenkinek. :)

Valezius 09-05-2010 23:34

Mátrix trilógia

A második rész szerintem minden idők legjobb akciófilmje, csak ültem és bámultam, hogy mennyire jól van megtervezve minden ütés és minden robbanás. :) Tökéletes zenei aláfestéssel megspékelve.

Remedy 09-05-2010 23:37

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 262851)
Mátrix trilógia

A második rész szerintem minden idők legjobb akciófilmje, csak ültem és bámultam, hogy mennyire jól van megtervezve minden ütés és minden robbanás. :) Tökéletes zenei aláfestéssel megspékelve.

Rossz topicban vagy, ezt a viccekbe legyszives. :)

Ati 09-05-2010 23:41

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 262851)
Mátrix trilógia

Ma valami fordított napot tartunk? :) Az ellenkezőjét kell venni a beírásoknak? :)

J.Ati 09-16-2010 00:12

Robin Hood :

Kicsit másfajta Robin Hood film lett, mint amire számítottam, de szerintem jó volt.
Sok köze nincs a Kevin Costneres verzióhoz, szóval ne azt várjátok, mert akkor csalódás lesz :)

J.Ati 09-16-2010 00:14

Airplane! :

Erre pedig véletlen akadtam rá. Régebben tetszett ez a film, most újranézem :)
Aki nem látta szerintem nézze meg!

csabi 09-16-2010 05:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264093)
Robin Hood :

Kicsit másfajta Robin Hood film lett, mint amire számítottam, de szerintem jó volt.
Sok köze nincs a Kevin Costneres verzióhoz, szóval ne azt várjátok, mert akkor csalódás lesz :)

Robin Hood "születése" ismerhető meg a filmből. nekem annyira nem tetszett, ezzel a tempóval még 4 filmet lehet kihozni a történetből..

Resident Evil 4 3D
Milla Jovovich már nem olyan fiatal, mint az 5. elemben.. :( a történet semmi extrát nem hoz, néha kicsit erőltetett. a látvány viszont egész szép. :)

Rob 09-16-2010 07:17

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 264096)
Resident Evil 4 3D
Milla Jovovich már nem olyan fiatal, mint az 5. elemben.. :( a történet semmi extrát nem hoz, néha kicsit erőltetett. a látvány viszont egész szép. :)

egy hete néztem meg rábeszélésre, de kár volt. szimpla zombifilm és a látvány se jött be. pár perccel a szemüveg felrakása után el is felejtettem, hogy rajtam van. mikor otthon lefeküdtem vettem észre, hogy valami nyomja a fejem. bár mikor hazafelé vezettem az durván realisztikus volt:D

J.Ati 09-16-2010 12:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264094)
Airplane! :

Erre pedig véletlen akadtam rá. Régebben tetszett ez a film, most újranézem :)
Aki nem látta szerintem nézze meg!

Tegnap ezt nem bírtam végignézni.
Rendesen lefárasztott, aztán a felénél kinyomtam :D

Azért ez megmaradt még régebbről :D

Láttál-e már falon pókot?
Láttál-e már fűben nyuszit?

Xeper 09-16-2010 14:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 264129)
Láttál-e már falon pókot?
Láttál-e már fűben nyuszit?

Jártál már török börtönben? :)

J.Ati 09-18-2010 18:59

Mi a vektor viktor? :D

Hex 09-18-2010 19:13

A repülő tőr
Tartalom:

Yang Qing egy morálisan kettős, antiszociális kardforgató, aki saját útját járja Kínában. Yu Ying, a fiatal lány azután találkozik vele, miután a lány apja súlyosan megsebesül a Jiao Lei és a Zöld sárkány klán elleni harcuk során. A lány kérésére Yang Qing kelletlenül az oldalukra áll az egyenlőtlen küzdelemben.

A film érdekessége, hogy Chang Cheh, a kung-fu filmek keresztapja ebben a filmben alkalmazott először női főszereplőt.

Az 5 Ninja elem
Tartalom:
Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal.

A 1982-ben készült film az egyik leghíresebb Shaw Brothers alkotás még hazánkban is. Minden idők egyik legvéresebb ninja filmjét legtöbben még gyerekkorunkban láttuk. A Black Mirror a kínai filmgyártás eme klasszikusával kívánja útjára indítani Shaw Brothers sorozatát.

Repülő tőrök klánja
Tartalom:
A Tang dinasztia - melynek uralkodása Kína aranykorával esik egybe - 859-ben hanyatlásnak indult. Több helyen is lázadás tört ki a korrupt kormány ellen.
A legnagyobb mozgalmat úgy nevezték, hogy A Repülő Tőrök Klánjának, mert tagjai profin bántak ezzel a fegyverrel...

annó, míg aktívan releaserkedtem, csináltam rippeket ezekből a filmekből és még egy jó pár ilyen filmből. MIndet megvettem eredetiben. Nekem 990 ft-ot megért :) Aki szereti a műfajt, annak csak ajánlani tudom

BeeLord 10-08-2010 14:38

Kaptár 4 3D

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 3D-s film kifejezés lassan szinonímává válik a szar filmmel. Értem én, hogy ez a technika lehetőséget ad a látványvilág javítására, de ez még nem kellene, hogy feltétlen a film rovására menjen. Szerintem.

A Kaptár-sorozat első három részét szeretem, bármikor szívesen meg is nézem, de ez a 4. nagy csalódás. A történet és annak vezetése is egy nagy nulla, de tény, ami tény, elrepül az ember mellett pár dobócsillag és érme. Összeségében: nem ajánlom senkinek a filmet.:(

Ildee 10-08-2010 15:19

Nekem tetszett, bar inkabb azert mert az elso resz megnezese utan, mar egyik resztol sem tudtam megijedni, de itt a 3d megtette hatasat.

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 266290)
Kaptár 4 3D

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam a 3D-s film kifejezés lassan szinonímává válik a szar filmmel. Értem én, hogy ez a technika lehetőséget ad a látványvilág javítására, de ez még nem kellene, hogy feltétlen a film rovására menjen. Szerintem.

A Kaptár-sorozat első három részét szeretem, bármikor szívesen meg is nézem, de ez a 4. nagy csalódás. A történet és annak vezetése is egy nagy nulla, de tény, ami tény, elrepül az ember mellett pár dobócsillag és érme. Összeségében: nem ajánlom senkinek a filmet.:(

Rheia 10-08-2010 16:11

3D-ben szerintem egész jó volt megnézni, de egyet értek abban, hogy lényegesen gyengébb lett a többinél.

J.Ati 10-11-2010 01:13

Daybreakers - A vámpírok kora : Már a címéből is kitalálható, hogy egy vámpíros filmről van szó.
Nem egy hétköznapi vámpíros film, és a végét kicsit összecsapták, de összességében jó volt.

Vasember 2. : Ezt pedig mindenki nézze meg, aki az első részt látta.

none 10-11-2010 01:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 266544)
Daybreakers - A vámpírok kora : Már a címéből is kitalálható, hogy egy vámpíros filmről van szó.
Nem egy hétköznapi vámpíros film, és a végét kicsit összecsapták, de összességében jó volt.

hmm ez a film iszonyat nem tetszet..:) bár már nem is igazán emlékszem rá, mert nagyon nem fogott meg.. :D

Tsobi 10-11-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by none (Post 266546)
hmm ez a film iszonyat nem tetszet..:) bár már nem is igazán emlékszem rá, mert nagyon nem fogott meg.. :D

Nekem tetszett, mondjuk én alapból szeretem a hasonló jellegű filmeket, a szereposztás sem volt rossz. :)

Rheia 10-11-2010 14:32

Szerintem se volt rossz.
Szépen végigvezették és a hagulata is tetszett. :)

J.Ati 10-20-2010 01:12

Ez egy nagyon jó film! Nézzétek meg.

Törvénytisztelő polgár
IMDB

Ildee 10-20-2010 08:46

Feláldozhatók
Tegnap néztem. viccesnek vicces volt, de nem éri meg az árát.
Akciófilm, nem egy modern jelenetekkel.

Merengő 10-20-2010 10:05

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 267797)
Feláldozhatók
Tegnap néztem. viccesnek vicces volt, de nem éri meg az árát.
Akciófilm, nem egy modern jelenetekkel.

szerintem egy kritikán aluli film

Ildee 10-20-2010 11:30

A varászló tanonc
Ez a film nekem nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek.

Ati 10-20-2010 11:36

A most moziban menő filmek közül mi az, amit ajánlani tudnátok, amit érdemes megnézni?

csabi 10-20-2010 11:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267829)
A most moziban menő filmek közül mi az, amit ajánlani tudnátok, amit érdemes megnézni?

szerintem maximum valamelyik mese.. :(

Ildee 10-20-2010 11:50

Quote:

Olyan nincs :D
Najó nekem nagyon tetszett a kaptár is.
meg jó volt a sammy nagy kalandja

Rheia 10-20-2010 14:35

Eredet (Inception)
Nemrég láttam moziban. Kicsit zavaró, hogy elég gyakran remeg benne a kép, (először azt hittem, rossz a vetítő) de szerintem a története nagyon jó. Igen érdekes a képi hangulata és szeritem látványos is.
Nagy része álomban játszódik, de ettől többet nem akarok mondani. Érdemes megnézni.

vityu 10-20-2010 15:53

Quote:

ha megy még, akkor az utolsó léghajlító. Nekem nagyon tetszett. Kínai-amerikai "anime" alapján csinálták meg. Ez az első része, valószínűleg még lesz 2.

Ildee 10-20-2010 15:57

Quote:

Originally Posted by Rheia (Post 267868)
Eredet (Inception)
Nemrég láttam moziban. Kicsit zavaró, hogy elég gyakran remeg benne a kép, (először azt hittem, rossz a vetítő) de szerintem a története nagyon jó. Igen érdekes a képi hangulata és szeritem látványos is.
Nagy része álomban játszódik, de ettől többet nem akarok mondani. Érdemes megnézni.

Nekem nagyon tetszett.

All times are GMT +1. The time now is 19:28.