Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Legendär (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1871)

Redback 10-19-2008 19:06

a nem szabin lévőknek meg mi vagyunk a fele :D:D:D

Croissant 10-20-2008 21:22

Akkor már nem maradt nagy választék :)

Híd 01-06-2009 08:40

a Legendär anarch csoportjához lenne kérdésem:
a regisztráláskor megadott 4 országos maximum szintenként vagy összesen értendő?

Ati 01-06-2009 08:49

Quote:

Originally Posted by Híd (Post 201115)
a Legendär anarch csoportjához lenne kérdésem:
a regisztráláskor megadott 4 országos maximum szintenként vagy összesen értendő?

Szintenként.

Híd 01-06-2009 16:33

köszönöm a gyors választ

Croissant 02-16-2009 16:41

Egyéni és klánlistát kérnék az 1/A-ról.
Előre is köszi...:)

Redback 02-16-2009 22:07

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 203862)
Egyéni és klánlistát kérnék az 1/A-ról.
Előre is köszi...:)

MEgnézném én is, hogy hogy néz ki a német A :)

Ente 02-17-2009 06:04

1 899 City of Angels 141.947 - 543
2 57 Ente 137.450 - 4.737
3 390 JOJO (2) 131.595 - 60.203
4 208 Nortehrn Sky 127.878 15.714
5 67 disillusionedstarwarrior 127.451 - 6.579
6 112 Jade 106.235 - 3.827
7 596 The Unknown Soldier 87.528 - 2.265

Und

1 13 Kárpátok bérce 484.804 2.186
2 16 JOJO 237.830 4
3 2 Cosa Nostra 137.450 7.375

Redback 02-17-2009 10:14

Köszi :)

*rövid*

Croissant 02-17-2009 16:30

Én is köszönöm a listákat :)

Pool 02-17-2009 21:38

Ezt látom ha belépek:
Zeitbegrenzte Spiel! Du hast noch 41 Stunde Spielzeit an diesen Niveau.
Über den Beseitigung der Zeitbegrenzung, hier kannst du lesen.

Ez elvileg azt jelenti, hogy 41 órám van még, aztán befagy az orim.
De akkor most hogy van ez a 90 napos lépéskényszer, ha egyszer a szintet Start des Niveaus: 2008-12-31 11:44:40 ekkor kezdtem????

Mert akárhogy is számolom, ehhez képest még elég messze vok
Vki világosítson már fel...

Redback 02-17-2009 21:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 203965)
Ezt látom ha belépek:
Zeitbegrenzte Spiel! Du hast noch 41 Stunde Spielzeit an diesen Niveau.
Über den Beseitigung der Zeitbegrenzung, hier kannst du lesen.

Ez elvileg azt jelenti, hogy 41 órám van még, aztán befagy az orim.
De akkor most hogy van ez a 90 napos lépéskényszer, ha egyszer a szintet Start des Niveaus: 2008-12-31 11:44:40 ekkor kezdtem????

Mert akárhogy is számolom, ehhez képest még elég messze vok
Vki világosítson már fel...

Azt a 41 az napot jelent, nem órát, illetve nem órának kéne ott lenni, hanem napnak :)

Pool 02-18-2009 06:18

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 203967)
Azt a 41 az napot jelent, nem órát, illetve nem órának kéne ott lenni, hanem napnak :)

Gyenge német tudásom szerint akkor a Tag szó kellene oda, nem?

Dus 02-18-2009 14:45

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 203975)

De!

*rövid!*

Redback 02-18-2009 18:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 203975)

GYenge német tudásom alapján nem tudok neked válaszolni, de napot jelent, azt tudom :)

Pool 05-06-2009 22:13

Most akkor hogy lesz a német?

Aki még vip az addig tolja, míg le nem jár, aki meg nem az, az mig be nem fagy?
Aztán ha már lejárna a vip, nem is lehet tenni az orikra?
Én sajnálom, mert mindig mentem, néztem a német orimat is, de hát ez a kőkemény üzlet...
Bár nincs róla semmi infom, meg közöm se, de nem hoz a magyar hód annyit, hogy megmaradjon a német és a román? :)

Pali papa 05-06-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 210686)
Most akkor hogy lesz a német?

Aki még vip az addig tolja, míg le nem jár, aki meg nem az, az mig be nem fagy?
Aztán ha már lejárna a vip, nem is lehet tenni az orikra?
Én sajnálom, mert mindig mentem, néztem a német orimat is, de hát ez a kőkemény üzlet...
Bár nincs róla semmi infom, meg közöm se, de nem hoz a magyar hód annyit, hogy megmaradjon a német és a román? :)

A német support reagálási ideje alapján már hónapok óta nem él a játék, csak a szerver futhat...
:(

Croissant 05-07-2009 13:18

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 210693)
A német support reagálási ideje alapján már hónapok óta nem él a játék, csak a szerver futhat...
:(

2007. 06. 06-án írtam (fordítással kapcsolatos, segítő szándékomat jelző) mailt a supportra, azóta sem jött rá válasz... Igaz, a fordítási hibák azóta is benne vannak a játékban...

Pool 05-07-2009 20:49

Ati, érdemes még vmit csinálni németben, vagy teljesen megszűnik a játék?

Ati 05-07-2009 21:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 210759)
Ati, érdemes még vmit csinálni németben, vagy teljesen megszűnik a játék?

Egy hónap múlva a regisztráció be lesz szüntetve, de a meglévő országokat még tovább lehet vinni, ameddig a játékot el nem veszted velük (el nem éred az időkorlátot).

Pool 05-07-2009 21:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 210767)
Egy hónap múlva a regisztráció be lesz szüntetve, de a meglévő országokat még tovább lehet vinni, ameddig a játékot el nem veszted velük (el nem éred az időkorlátot).

Én nem vok ott vip, tehát ha lejár az időm, vip már nem tehető az orira, ugye?
Vagyis akkor végülis vége a game-nek...
Amit sajnálok...
Én voltam az első 3 szemes, már lassan léptem volna A-ba...

Tegnap kérdeztem, de ha semmi közöm hozzá, akkor írd meg, hogy a magyar és angol hód bevételeiből nem lehetett volna meghagyni a német és román hódot?
Mert józan paraszti eszemmel is számolva a magyar hoz rendesen a konyhára, persze nem tudom a kiadás oldalát. Mondjuk a bevételét sem :D

Artúr 05-08-2009 13:38

Üdv

Előrebocsátom nem játszok sem a románban sem a németben (sőt mostanában a magyarban sem) de sajnálom, hogy megszünnek. Már az angol indulásakor is jobbnak tartottam volna, hogy legyen egy nemzetközi verzió és a felhasználófelület nyelve legyen választható, ezzel összehozva több nyelvet -> több játékost -> nagyobb játékélményt. A játékon belüli komunikációra meg bármelyik "hivatalos" nyelv használható lett volna.
Később ki egészíteni még pár világnyelvel (pl. spanyol, francia) + kis marketing, kézikönyv a játszható nyelveken alapból elküldve a regisztrációs e-mailre stb.-stb. Be lehetett volna futtatni na.....management, vagy minek nevezik ezt. :cool:
Kár érte.

Vice 05-08-2009 19:03

Quote:

Originally Posted by Artúr (Post 210807)
Üdv

Előrebocsátom nem játszok sem a románban sem a németben (sőt mostanában a magyarban sem) de sajnálom, hogy megszünnek. Már az angol indulásakor is jobbnak tartottam volna, hogy legyen egy nemzetközi verzió és a felhasználófelület nyelve legyen választható, ezzel összehozva több nyelvet -> több játékost -> nagyobb játékélményt. A játékon belüli komunikációra meg bármelyik "hivatalos" nyelv használható lett volna.
Később ki egészíteni még pár világnyelvel (pl. spanyol, francia) + kis marketing, kézikönyv a játszható nyelveken alapból elküldve a regisztrációs e-mailre stb.-stb. Be lehetett volna futtatni na.....management, vagy minek nevezik ezt. :cool:
Kár érte.

tenyleg kar :mad:

Debilke 05-08-2009 19:44

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 210770)

Tegnap kérdeztem, de ha semmi közöm hozzá, akkor írd meg, hogy a magyar és angol hód bevételeiből nem lehetett volna meghagyni a német és román hódot?
Mert józan paraszti eszemmel is számolva a magyar hoz rendesen a konyhára, persze nem tudom a kiadás oldalát. Mondjuk a bevételét sem :D

Nem feltétlenül a pénzhez van köze, szerintem inkább nem éri meg Atinak energiát belefektetni, minek ha a "kereslet" minimális. Most, hogy megszűnik, lettek "aktívabbak" a játékosok, és ez is abban merült ki, hogy egymásra mutogattak, kinek is van nagyobb szerepe a megszűnésben ... nem volt életképes, Ati belátta, minek fektessen bele több energiát vagy figyelmet? Ami felszabadul most, azt inkább a magyarra vagy másra fordítja, teljesen érthető :) Ha neked lenne 4 boltod, abból kettő jól működik, a másik kettő, csak púp a hátadon, és nem éri meg működtetni, mert csak az időd rabolja, akkor Te is bezárnád azt a kettőt, nem? :)

Pali papa 05-09-2009 11:08

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 210827)
Nem feltétlenül a pénzhez van köze, szerintem inkább nem éri meg Atinak energiát belefektetni, minek ha a "kereslet" minimális. Most, hogy megszűnik, lettek "aktívabbak" a játékosok, és ez is abban merült ki, hogy egymásra mutogattak, kinek is van nagyobb szerepe a megszűnésben ... nem volt életképes, Ati belátta, minek fektessen bele több energiát vagy figyelmet? Ami felszabadul most, azt inkább a magyarra vagy másra fordítja, teljesen érthető :) Ha neked lenne 4 boltod, abból kettő jól működik, a másik kettő, csak púp a hátadon, és nem éri meg működtetni, mert csak az időd rabolja, akkor Te is bezárnád azt a kettőt, nem? :)

Szerintem pl németben sokkal többen is játszottak volna, volt néhány németajkú ismerősöm aki elkezdte, de hamar abbahagyták. A kifogásaik között szerepelt, hogy több üzenetükre nem kaptak választ a supporttól, volt olyn, hogy hóhér 1, hóhér2...hóhér10- regisztrált valaki és több mint egy hétig nem rakták ki az anarchba, pedig ...
Lehet, hogy itt is a nagy igazság látható, miszerint ha nem magad csinálod nem lesz jó. Kizártnak tartom, hogy ha Ati foglkozik a némettel, vagy a románnal és nem valaki más akkor is ide jutott volna.
Az angol szerintem nem csak a nyelv miatt működik, hanem mert ott valóban dolgoznak a háttérben (működig a Helper funkció pl).
Nem a döntés jogosságát vitatom, mert ha nem hoz pénzt akkor minek foglalkozni vele, csak az okok egyikére szeretnék rávilágítani.
Uff
:D:D:D

Pool 05-10-2009 09:53

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 210827)

Sztem a régen kezdők közül én voltam a legaktívabb, alig mentem szabira léptem, amikor tudtam, szóval én igazán sajnálom :(

Vice 05-10-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 210903)
Sztem a régen kezdők közül én voltam a legaktívabb, alig mentem szabira léptem, amikor tudtam, szóval én igazán sajnálom :(

igazad van ...
en egy kicsit lemaradtam mogotted ...
de azert en meg megharcolok a 4-ik szemelyisegert !!!

Cologne 05-13-2009 17:58

Sziasztok
Sajnos az eredeti üzenetem /nemetül../nem jelent meg. Nem uj az hogy a nemet jatekosoknak eselyük sincs a jatek vezetösegevel a kapcsolatot felvenni...

Az hogy support nem lesz nem er meglepeteskent,mivel eddig sem müködött...

Az hogy nem lehet tovabb regisztralni az eddigi kis csoportletszamot meg jobban lecsökkenti tehat a legendär szepen lassan haldoklik,es igy a jatek elvesziti az ertelmet.

Viszont az erdekelne hogy mi lesz a vip orszagokkal? Egy haldoklo jatek /ahol a csoportban elöfordulhat hogy egyedül vagy/ teljesen ertelmetlen.
Összesen 9 vip orszagom van. Felmerült mar az az ötlet hogy a maradek vip-et at lehessen vinni az angol vagy a magyar jatekba /termeszetesen a sajat orszagokra/?

Ati 05-13-2009 18:26

Quote:

Originally Posted by Cologne (Post 211350)
Sajnos az eredeti üzenetem /nemetül../nem jelent meg.

A fórumszabályok értelmében a magyar nyelvű részekre magyarul, az angol nyelvű részekre angolul kell írni. Más nyelven ez a fórum nem használható.

Quote:

Originally Posted by Cologne (Post 211350)
Viszont az erdekelne hogy mi lesz a vip orszagokkal? Egy haldoklo jatek /ahol a csoportban elöfordulhat hogy egyedül vagy/ teljesen ertelmetlen.
Összesen 9 vip orszagom van. Felmerült mar az az ötlet hogy a maradek vip-et at lehessen vinni az angol vagy a magyar jatekba /termeszetesen a sajat orszagokra/?

A VIP országok, ahogyan mindenki más is, tovább folytathatják a játékot a játék elvesztéséig. VIP országként ez később fog bekövetkezni, mint másoknál, akik időkorláttal rendelkeznek.

Jelenleg nincsen "végső" dátum tervezve, amikor az egész játékot lekapcsoljuk, ezért a játék tovább folytatható, ahogyan eddig. Csupán a regisztráció és a játék támogatása szűnik meg.

A VIP tagságot más játékokra átvinni nem lehetséges. Ez nem azért van, mert bunkók vagyunk, és ki akarunk Veletek szúrni, hanem azért, mert a VIP tagság pénzügyi elszámolása minden esetben más-más partnercéggel történik (ahol van), így a különböző játékok VIP tagságai nem központosíthatók.

laci 05-13-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Pali papa (Post 210854)
Az angol szerintem nem csak a nyelv miatt működik, hanem mert ott valóban dolgoznak a háttérben (működig a Helper funkció pl)...

A román topicban is olvastam, meg itt is, hogy bezzeg az angol milyen jól megy. Hát én nem tudom, ezt mire fel mondjátok, én a 40 körüli 1A-s országszámot azért nem nevezném túlzottan jónak, főleg hogy legalább 2 éve ezen a szinten van, és semmi pozitív változást nem látok. Persze mindez viszonylagos, a 40 is jó a a román 1A 12-jéhez képest (vagy mennyi is volt ott utoljára...), de azért nem akkora hűdenagy játékélmény.

Én is már csak két okból játszom, egyrészt hogy ne csökkenjen a létszám amíg a régóta várt csoda megtörténik és felszaporodik a játékosok száma, másrészt azért mert ilyen hülye vagyok, és nem karom cserbenhagyni a társaimat.

Pali papa 05-13-2009 20:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 211359)
A román topicban is olvastam, meg itt is, hogy bezzeg az angol milyen jól megy. Hát én nem tudom, ezt mire fel mondjátok, én a 40 körüli 1A-s országszámot azért nem nevezném túlzottan jónak, főleg hogy legalább 2 éve ezen a szinten van, és semmi pozitív változást nem látok. Persze mindez viszonylagos, a 40 is jó a a román 1A 12-jéhez képest (vagy mennyi is volt ott utoljára...), de azért nem akkora hűdenagy játékélmény.

Én is már csak két okból játszom, egyrészt hogy ne csökkenjen a létszám amíg a régóta várt csoda megtörténik és felszaporodik a játékosok száma, másrészt azért mert ilyen hülye vagyok, és nem karom cserbenhagyni a társaimat.

Azért az angolban van mozgolódás...:D

Vice 05-14-2009 17:47

azert felteszek egy kerdest ...
nezzetek utana hogy az "idegenek" (roman , nemet es angol) hol hallhatnak a jatekrol ...
szerintem sehol

Pool 06-14-2009 16:07

June 5, 2009.
The game is now officially closed. We no longer accept new registrations, and no longer provide support.

Existing players may continue the game.

Ez mit jelent pontosan?

[HTPA]GeeForce 06-14-2009 16:09

Hogy új országot nem lehet regelni, amik már regelve vannak, a meglévő verzióban tovább folytathatják a játékot. (legalábbis szerintem valami ilyesmit)

Andrew 06-14-2009 16:24

Én csak azt nem értem, hogy miért angolul van kiírva a Legendar honlapján :D

Princ 06-14-2009 23:10

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 215257)
Én csak azt nem értem, hogy miért angolul van kiírva a Legendar honlapján :D

Mer? Magyarul csak nem kéne. :D

Pool 06-14-2009 23:12

Ati, akkor már nem lehet vip-et sem venni?
mert azon filoztam, hogy A-ban még játszogatnék

Ati 06-15-2009 09:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215338)
Ati, akkor már nem lehet vip-et sem venni?
mert azon filoztam, hogy A-ban még játszogatnék

Meglévő játékosok az eddig megszokottak szerint folytathatják a játékot. Beleértve a szintlépést, a VIP váltást, a körbeforgást stb.

Pool 06-16-2009 21:01

Az én klánnevem már nem lesz elfogadva?

Ati 06-16-2009 21:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215625)
Az én klánnevem már nem lesz elfogadva?

A közeljövőben biztosan nem. Már semmilyen támogatás nem tartozik a játékhoz, beleértve a névelfogadásokat is.

All times are GMT +1. The time now is 12:20.